- 9 Mayıs 2024
- 883
- 242
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeliğin ilk belirtilerini adet döngü belirtilerinden ayırt etmen çok zor canım. En fazla erken döllenme olmuşsa erken gebelik tersiyle belki anlayabilirsin. Veya akıntı durumuna bak. Akıntı da artma belirtilerden biri. Onun dışında kalanlar hep regl belirtiyle aynıErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
bende hamile kaldığımı öğrenmeden önceki 2-3 gün boyunca dünyayı yedim resmen doymuyordum. VBİrde geceleri çok susadığımı hatırlatıyprum en erken belirtim bunlardı bulantı daha yeni başladı.Ay vallahi çok farklı benimde karnım gurul gurul. Karnımda surekli aç. Rabbim ol derse oluyor işte bakalım benim durumum ne olacak çok sevindim sizin adınıza ama cinsiyeti belli oldu mu
Dimibende hamile kaldığımı öğrenmeden önceki 2-3 gün boyunca dünyayı yedim resmen doymuyordum. VBİrde geceleri çok susadığımı hatırlatıyprum en erken belirtim bunlardı bulantı daha yeni başladı.
Aynen bende çok su içiyorum adetime 6 gün var bir kaç gün sonra test yapmayı düşünüyorum siz kaçıncı haftadasiniz acababende hamile kaldığımı öğrenmeden önceki 2-3 gün boyunca dünyayı yedim resmen doymuyordum. VBİrde geceleri çok susadığımı hatırlatıyprum en erken belirtim bunlardı bulantı daha yeni başladı.
Canım benim aşılama yapılalı 1hafta oldu bel ve bacak ağrısından duramıyorum sizce olmuşmudur kızlarGebeliğin ilk belirtilerini adet döngü belirtilerinden ayırt etmen çok zor canım. En fazla erken döllenme olmuşsa erken gebelik tersiyle belki anlayabilirsin. Veya akıntı durumuna bak. Akıntı da artma belirtilerden biri. Onun dışında kalanlar hep regl belirtiyle aynı
Daha erken diye korunmuyordum derken :)Selamün aleyküm kızlar ben 1 Mayıs ta sezeryanla doğum yaptım daha erken diye korunmuyordum ve bu ay adetim 3 gün geccikti ihtimal vermiyordum ama hamile olabilir miyim hiç böyle bişey yasayaniniz oldu mu
Aşılama yapıldı sekiz gün oldu dün denedim hiçbirşey çıkmadıDimi
Aynen bende çok su içiyorum adetime 6 gün var bir kaç gün sonra test yapmayı düşünüyorum siz kaçıncı haftadasiniz acaba
Benim ilk oğlumda kirpiklerim top top olmuştu. Hatta rimel fln süremedim çok dikkatimi çekmişti ama tabi ondan sebep mi anlamamıştım. Bide Allahım nasıl bir uyku hali sürekli amaErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Geçende yazdım belki görmüştürsün ,6 senedir görüyorum negatifi şuan reglimi bekliyorum yine o kadar insan alışıyor artık negatife bu kadar sıkma kendini nasip neyse onu yaşıyoruz probleminiz yoksa eşinle olur elbetKızlar Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.Ben 9 gün geciktim çok sık olmasa da arada gecikir yılda bir kez falan .3 gün gecikmede normal idrar test yaptım negatifti bel sırt ağrısı diş eti yarası ve geceleri üşüme var .erken gebelik test mi yapsam korkuyorum artık negatif görmekten .Bir yıldır istiyoruz
Geçende yazdım belki görmüştürsün ,6 senedir görüyorum negatifi şuan reglimi bekliyorum yine o kadar insan alışıyor artık negatife bu kadar sıkma kendini nasip neyse onu yaşıyoruz probleminiz yoksa eşinle olur elbe
Allahım ne zormuş haklısınız .Benim sıkıntım mahallemde eşimin akrabaları var adımı mı attığım yerde görüyorum herkes soruyo eşim destek ben üzülmiyim diye her şeyi yapar ama sorular insanı üzüyo.Bide doğulu olunca herkesin en az üç tane var biz göze batıyoruzGeçende yazdım belki görmüştürsün ,6 senedir görüyorum negatifi şuan reglimi bekliyorum yine o kadar insan alışıyor artık negatife bu kadar sıkma kendini nasip neyse onu yaşıyoruz probleminiz yoksa eşinle olur elbet
15 günlük belirtilerin neydibence tek hamilelik belirtisi testin pozitif çıkması o da sadece belirti, kesin sonuç ultrason
yani bu 15 günlük hamileyim değilimiyim süreçleri ömrümüzden gidiyor
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Bugün adet olmam lazımdı ama 3 4 gün önce karnım ağrıdi göğüslerim doldu uçları çok acıyor dokunsam acıyo halsizlik üstümde uyuyorum böyle uykusuzluktan değil ama midem de böyle yanmalar da vardıErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.