• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar bu arada hamilelik testi adet geçtikten kaç gün sonra yapılır Merhaba ben bat in ilk günü yaptım 2472

Merhaba Sonra yeniden kan testi verdiniz değil mi 1 haftaya kadar net anlaşılması için
Ben kendimi yıpratmak istemiyorum.
Çarşamba kaset testle öğrendim, cuma kan testini aldım ve pazartesi ilk dr kontrolüne gideceğim.
Göğüs sizlamalarim, kasikta adet olacak gibi sizlanmalarim, gece uykusuzluk gibi belirtilerim devam ediyor. (İlk belirtilerim baştan beri)

Ben kendimi yıpratmak istemiyorum.
Çarşamba kaset testle öğrendim, cuma kan testini aldım ve pazartesi ilk dr kontrolüne gideceğim.
Göğüs sizlamalarim, kasikta adet olacak gibi sizlanmalarim, gece uykusuzluk gibi belirtilerim devam ediyor. (İlk belirtilerim baştan beri)
Anladım sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bende yaklaşık 2 yıldır istiyoruz bu ay acayip göğüs ve karın kasik şişliğim var adwtime 5 gün var bakalım umitlenmek istemiyorum olmayınca yıkım oluyor ama ilk aylarda kadar değil tabi , bu ay olmazsa rahim filmine gitmem gerekiyor ondan da korkuyorum hayırlısı olsun bakalım

Merhaba Sonra yeniden kan testi verdiniz değil mi 1 haftaya kadar net anlaşılması için
Benim kan testi 28 çıktı bu gün kan tahlili verdim ama testlerde fazla çıkmıyor adetimim geçmesine 2gün kaldı
17367642131358610221899705005949.jpg

Selam kızlar,

10 Ocak’ta enfeksiyon için doktora gittim ve bana yumurtab yebi catlamış git bugun yarın dene gebelik oluşabilir yüksek dedi. Yumurtanın catladıgı gün deneyipte hamile kalanlar var mı? Yardımcı olun lütfen:( göğüslerimde hassasiyet var. Sag kasıgım hafıf agrıyor şişkınlık var. Fakat bunşsr adetım yaklaşımca zaten oluyor şimdi adetime 10 gün kaldı. Çatlamanın üzerinde birlikteliğimiz üzerinde 4 gün gecti.

Back