Klomeni nasıl kullanıyorsunuz başka ilaç kullanıyor musunuzMerhaba hanımlar duphaston kullandım 10 gün boyunca günde iki adet olarak. Dün akşam son hapımı içtim bugün öğlen peçeteye kurulandıgımda şeffaf yumurta akı geldi böyle bi durum yaşayan varmı bu neyin belirtisi ? Bu hafta içerisinde regli olmam gerekiyor hap dün bitti. Regli olunca doktora gidip klomen tedavisine başlayacağım.
Tüm testlerim ve eşimin testlerinde bir sorun yok rahim flimi hsg çektirdim 15 gün önce. Yumurtlama bozukluğu var dedi reglim düzensiz o yüzden duphaston verdi.
Kasıklarım belim ve gögüs uçlarım ağrıyor
Geç döllenme olmuştur belki canim yerlesme olabilir mi bilemedim de kan verdin miKızlar selam daha önce de yazmıştım bugün reglimden 10 gün geçti test negatif ama benden kahverengi az bir akıntı geldi bugün acaba neden
Henüz klomene başlamadım. Duphaston kullandım iki gün önce bittiKlomeni nasıl kullanıyorsunuz başka ilaç kullanıyor musunuz
3 gün önce vermiştim <1.20 çıkmıştı ama kanama dün oldu kan gibi de değil kahverengi az bir akıntı gibiGeç döllenme olmuştur belki canim yerlesme olabilir mi bilemedim de kan verdin mi
Adetiniz geciktımı sizin3 gün önce vermiştim <1.20 çıkmıştı ama kanama dün oldu kan gibi de değil kahverengi az bir akıntı gibi
Aa bnmde 11 .gunEvet bugün 11inci günüm adet olmadım hala
Test yaptıkça stres olursunuz hemde çok yeni varsa da çıkmaz adetin gecmesini bekleyin boşuna testlere servet yatirmayin hamileyseniz de testlere vereceginiz paraya bı eksiginizi alırsınızÇok teşekkür ederim hâlâ bir umut var demekki ki bende erken olduğunu düşünüyorum çünkü bugün ile beraber ilişkinin 9. Günü
bence olsa 12 gün gecikmede çıkardı isterseniz önce bir kan verin olmazsa söktürücü kullanın.Kızlar merhaba benim regl 12 gün gecikti dün hafif kahverengi lekelenme geldi bugün idrar testi yaptım negatif çıktı sizce testi erken mi yaptım yoksa gebelik olsa çoktan çıkar mıydı
Bnimde 12 gün gecikti teste negatif cıktı ama bi turlü adet olamıyorumm beklımı napim bilemedimTest yaptıkça stres olursunuz hemde çok yeni varsa da çıkmaz adetin gecmesini bekleyin boşuna testlere servet yatirmayin hamileyseniz de testlere vereceginiz paraya bı eksiginizi alırsınız
Geç döllenme olabilir mi ama veya hemen çıkmama gibi bir durum böyle bir şey yaşayan var mıdır acaba ?bence olsa 12 gün gecikmede çıkardı isterseniz önce bir kan verin olmazsa söktürücü kullanın.
Kızlar mesajlarım resmen bir buçuk iki gün sonra yükleniyor nasıl çözebilirim bu durumu?Kızlar Allah hepinize nasip etsin hayırlısıyla benim 3 buçuk yaşında kızım var normalde yasemin ile korunuyordum üç ay önce bıraktım eşim korunuyordu bu ay ilk kez denedik yumurtlama günü ve sonrasını değerlendirdik. Bir çok belirtim var ama psikolojik olabilir diye düşünüyorumşuan belim felaket ağrıyor bakalım artık yarın adet günüm normalde inşallah olmam Allah ın izniyle