- 2 Haziran 2023
- 456
- 345
- 39
o beyaz tanecikler meni canım :) yakın dönemde ilişkiye girdiysen aynı gün olur önceki gün olur öyle çıkıo idrarda içinde uçuş uçuş ipliksi beyaz şeylerKızlar reglime 4 gün kaldı. Ovulasyon ile hala takip ediyorum adet başlayana kadar. Bugün ovulasyom testi yapmak için idrarımı yaptım plastik bardağa ve bardağın içinde beyaz beyaz tortular vardı birsürü bu neyin habercisi yaşayan var mı
Çok şükür gebeyim beta hcg 218 çıktı ama akıntı dışında hiç bir belirtim yok. Daha önce talihsiz deneyim yaşadığım için kalp atışını duyana kadar sevinemiyeceğimNe yazık ki. En iyisi regl gününü beklemek; ben iki ay arka arkaya test yaptığımda pozitif çıktı sonra regl oldum, kimyasal gebelik sanırım. Çok yıpratıcı bir süreç o yüzden akışına bırakmak lazım ancak o zaman gebelik oluyor
Predictor cok net sonuç veren bir test ben öyle biliyorumYumurtlamadan ve denememizin üzerinden 8 gün geçti. BAT a 6-7 gün var.
Karın ağrısı (özellikle sağ kasık), kasıkta hafif seyirme gibi bi his, ve açlık hissetmeye başladığım an şak diyr midem bulanıyor. Kısa sürüyor geçiyor ama rahatsız edici
Henüz test yapmadım. Predictor early yapsam çıkar mı ne dersiniz?
Maalesef negatifEki Görüntüle 3460979 Eki Görüntüle 3460979 Hamilemiyim sizce
Di mi bence de iyi bi testPredictor cok net sonuç veren bir test ben öyle biliyorum
Hatta prodoctorla yarışır ama en güvenilir erken testlerden birisi şüphen var ve elinde fazla varsa 1 tane yap canım zaten varsa sabahi aksami fark etmez cikar
Ne oldu durum?Arkadaşlar tuhaf bir şey yaşıyorum da size sormak istiyorum. BAT yarın çok yoğun karın, bel ağrısı devam ediyor, nadiren kasığıma da yanmayla karışık ağrı giriyor. Gaz problemi yaşıyorum ve iki gündür çok kötü olmamakla birlikte cırcır sorunum da var. Normalde regl olduğumda da olurum ben ama şimdi olmadan başladı ve üç gün önce innovitanın testini yapmıştım negatifti. Yarın erken test ile deneyeceğim.
Benim durumuma benzer yaşayan hamile kalan oldu mu acaba?
Son durum ne oldu?Arkadaşlar tuhaf bir şey yaşıyorum da size sormak istiyorum. BAT yarın çok yoğun karın, bel ağrısı devam ediyor, nadiren kasığıma da yanmayla karışık ağrı giriyor. Gaz problemi yaşıyorum ve iki gündür çok kötü olmamakla birlikte cırcır sorunum da var. Normalde regl olduğumda da olurum ben ama şimdi olmadan başladı ve üç gün önce innovitanın testini yapmıştım negatifti. Yarın erken test ile deneyeceğim.
Dün aldığım test hatalı çıktı maalesef. Regl olmadım henüz ve tüm yukarıda yazdıklarım aynen geçerli devam ediyor. Evde inovitanın bir tane testi kaldı, onu yapmak için birkaç gün geçmesini bekliyorum sonuç daha net olsun diye…Son durum ne oldu?
Dun yaptiginiz test innovita miydi? Ben de yapicam da dmin olamadim dogru cikicak mi diyeDün aldığım test hatalı çıktı maalesef. Regl olmadım henüz ve tüm yukarıda yazdıklarım aynen geçerli devam ediyor. Evde inovitanın bir tane testi kaldı, onu yapmak için birkaç gün geçmesini bekliyorum sonuç daha net olsun diye…
Yok benimki sinirlenip attım markasından emin değilim ama hızlı gebelik testi diye geçiyordu o. Fiyatı 100 tl tek hatırladığım detay bu maalesef. İnnovita da bir testimi reglme 4 gün kala yapmıştım o negatifti ama erken olduğunu söylediler daha sonra bana… ikinci kalan innovita testimi birkaç gün daha geçsin öyle yapayım istedim garanti olsun diye çünkü çok stres yapıyorum… ilk idrarla test yapacağım diye sabahın köründe uyanıyorum heyecandanDun yaptiginiz test innovita miydi? Ben de yapicam da dmin olamadim dogru cikicak mi diye
Ben de canim, digital alicam iste korkuyourm cunku innovitadanYok benimki sinirlenip attım markasından emin değilim ama hızlı gebelik testi diye geçiyordu o. Fiyatı 100 tl tek hatırladığım detay bu maalesef. İnnovita da bir testimi reglme 4 gün kala yapmıştım o negatifti ama erken olduğunu söylediler daha sonra bana… ikinci kalan innovita testimi birkaç gün daha geçsin öyle yapayım istedim garanti olsun diye çünkü çok stres yapıyorum… ilk idrarla test yapacağım diye sabahın köründe uyanıyorum heyecandan
Benimde kasığımda yanmayla karışık ara ara ağrı oluyo yaklaşık adetime 12 gün varkenden beri.Göğsümde hafif bastırınca ağrı var o da adetime 9 gün varken başladı ama artmadı.(İçinde sanki bir kitle var)Şu an adetime 7 gün var.Göğüs etrafımda damarlar belirginleşti ve ucına doğru ince damarlar da belirginleşmeye başladı aynı zamanda çatlaklar oluşuyo.Bunları yaşayıp hamile olan var mı aramızda yoksa boşuna mı ümitleniyorum(Bu arada adet döngüm 24 25 26 günde bir)Arkadaşlar tuhaf bir şey yaşıyorum da size sormak istiyorum. BAT yarın çok yoğun karın, bel ağrısı devam ediyor, nadiren kasığıma da yanmayla karışık ağrı giriyor. Gaz problemi yaşıyorum ve iki gündür çok kötü olmamakla birlikte cırcır sorunum da var. Normalde regl olduğumda da olurum ben ama şimdi olmadan başladı ve üç gün önce innovitanın testini yapmıştım negatifti. Yarın erken test ile deneyeceğim.
Cocugunuz oldu mu merak ettim 17 yıl olmuş bunu yazali duygulandim3 yıllık evliyim ve ilk kez bu ay denedik dün test yaptım negatif çıktı bekleyemedim adeti daha 4 gün falan var adete.Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım oysa düne kadar mide bulantısı duygusal hassaslık falan vardı. Sanırım psikolojikmiş.Bende "hamileyim" düşüncesine fazla takılmışım bu sabah acayip boşlukta uyandım.Sizce testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen birileri akıl versin henüz çok toyumben