Vardı silmişim canımTamam çok teşekkür ederim acaba fotoğrafı var mı
:) Allah büyük. Kalbim kırık. İnşallah nasip eder, isteyen herkese :)Öyle söyleme lütfen, olacak Allah'ın izniyle. Bak benim eşimin bir ara hiç canlı spermi yok dediler, işlem ile bulmaya çalışacağız dediler. Adam yıkıldı ki en çok korktuğu "ya hiç canlı sperm yoksa, ben bunu kaldıramam psikolojik olarak" derdi ve hiç canlı sperm bulamadıkları oldu bunu öğrendiğinde günlerce uyuyamadı "bence olmayacak Songül biz de hani etrafta duyuyoruz ya, yıllarca deneyip uğraşıp çocuğu olmayanları bence bizde öyle olacağız" dedi. Bense ilk tüp bebek dendiğinde bi yıkıldım sonra eşim için ayaklandım ve Rabbime sığındım "Allahım beni evlatsızlikla imtihan etme, sen ol deyince olmayacak şey yok. Benim işim sana emanet" dedim. Evlenmeden önce namazlarımda "Allahım bana anne olma şerefini bahşet " diye dua ederdim. Ve benim yumurta toplama işlemim esnasında eşimden önce normal yolla sperm almışlar ve canlı bulunmuş. Yani kuzucuk Hiç deme Allah'ın gücüne gider.
Bende bu ay ilk defa Ovülasyon testi kullandım. İlk kullanımda hamile kalabildim. Sırf merak ettiğim için regli tarihime kadar devam ettim. Reglime 3-4 gün kala koyulaşmaya başladı git gide rengi koyulaştı. Regli bir gün kala sanki yumurtlama rengi gibi olduEki Görüntüle 3455652 Kızlar 26 temmuzda adet olacağım. 5 gün kala yaptığım ovulasyon testi diğer günlere nazaran koyu biraz daha ve sıvı alımına falan asla dikkat etmedim aksine çok sıvı tüketmiş hali. Yarın tekrarlayacağım ama sizce bişeyler var mı böyle olup hamile kalan var mı. Elimde gebelik testi yok yapamıyorum
Merhaba, sizin regle yaklasirken siliklesip regl gunu mu koyulastiRegli yaklaştıkça silikleşiyor diye biliyorum. Ben de yapmıştım regl gününde koyu çıkmıştı hamileydim. Tahmini regl günü ya da geçince kaset test yap bence
Merhaba canım yumurtlama gününde pikti zaten sonraki gün yapmıştım silikleşmeye başlamıştı. Regli yaklaşırken kaset gebelik testte silik ikinci çizgi görünce ovülasyon testi de yaptım koyuyduMerhaba, sizin regle yaklasirken siliklesip regl gunu mu koyulasti
Benim de 3 gundur pik de ve regle de 3 gunum kaldi ama bugun silik cikti sizin cumlenizi yanlis anladim , ogrenmek istedimMerhaba canım yumurtlama gününde pikti zaten sonraki gün yapmıştım silikleşmeye başlamıştı. Regli yaklaşırken kaset gebelik testte silik ikinci çizgi görünce ovülasyon testi de yaptım koyuydu
Geç mi yumurtladın acaba ben yumurtlamada bile piki zor gördümBenim de 3 gundur pik de ve regle de 3 gunum kaldi ama bugun silik cikti sizin cumlenizi yanlis anladim , ogrenmek istedimtesekkurler
14.gunde gordum yumurtlamayiGeç mi yumurtladın acaba ben yumurtlamada bile piki zor gördümregle daha vardır belki senin
İnşallah benimde öyle olur ama çok sık adet belirtilerim var şuan sabah sağ kaşığım batıyordu var heralde bebek dedim şimdide adet ağrısı gibi giriyor anlamıyorum 4 gün kaldı regle senin belirtiler nasıl dıBende bu ay ilk defa Ovülasyon testi kullandım. İlk kullanımda hamile kalabildim. Sırf merak ettiğim için regli tarihime kadar devam ettim. Reglime 3-4 gün kala koyulaşmaya başladı git gide rengi koyulaştı. Regli bir gün kala sanki yumurtlama rengi gibi oldu
Reglime 10 gün kala göğüs hassasiyetim başlamıştı. Kaşık ağrılarım vardı benimde. Ama normalde reglinin ilk günü sadece ağrım olurdu. Akıntı farkı diyor bazıları ama bende hala akıntı yok. Sana önerim şu olur. Eczaneden test al. Erken gebelik testi kesin orada çıkar. Ben ilk evde innovitanın içindeki hamilelik testini kullandım. Orda varla yok arasıı gibi çizgi görünce eczaneye gittimİnşallah benimde öyle olur ama çok sık adet belirtilerim var şuan sabah sağ kaşığım batıyordu var heralde bebek dedim şimdide adet ağrısı gibi giriyor anlamıyorum 4 gün kaldı regle senin belirtiler nasıl dı
Yumurtlama üzerinden 12 geçtiyse 2 günü daha var sanırım canım, 14 gün sonra regl oluyor diye biliyorum. Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarla istersen. Kaset test miydi güvenilir marka mıMerhaba ben 22/23 günde bir regl oluyorum. Bu gün regl günüm test yaptım çok silik çizgi çıktı ama o kadar silikki fotoğrafa bile yansımada. Yumurtlama üzerinden 12 gün geçti. Sizce hamile olabilir miyim ? Çok aşırı silik fotoğrafa bile yansımıyor. 5 gün bekleyip kan vereceğim ama eğer hamilelik olsaydı regl günü koyu net görebileceğim bir çizgi çıkardı sanırım değil mi
Kaset test yaptım eczaneden aldım güvenilir olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorım tabii ki erken gebelik testi değil 4/5 gün önce erken gebelik testim negatif çıkmıştı. Bekleyim o halde 2 gün daha. Olmazsa cumartesi kan vermeyi planlıyorum. Prolaktin hormonum yüksek bu nedenle regl düzenim bozuldu geç regl oluyorum o nedenle regl gecikmesi benim için bir hamilelik belirtisi olmuyor birde testte çizgi çok aşırı silik belkide kendimi kandırıyorum onada emin olamıyorum hayırlısı olsun hepimiz için isteyen herkese nasip olsun ben dahil teşekkür edermYumurtlama üzerinden 12 geçtiyse 2 günü daha var sanırım canım, 14 gün sonra regl oluyor diye biliyorum. Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarla istersen. Kaset test miydi güvenilir marka mı
Şuan herşey tamamen aynı inşallah bende hamileyimdirReglime 10 gün kala göğüs hassasiyetim başlamıştı. Kaşık ağrılarım vardı benimde. Ama normalde reglinin ilk günü sadece ağrım olurdu. Akıntı farkı diyor bazıları ama bende hala akıntı yok. Sana önerim şu olur. Eczaneden test al. Erken gebelik testi kesin orada çıkar. Ben ilk evde innovitanın içindeki hamilelik testini kullandım. Orda varla yok arasıı gibi çizgi görünce eczaneye gittim
Benim de ilk çok çok silik çıkmıştı eşim göremedi hatta o yüzden dedim. Erken gebelik testlerine güvenmiyorum pek kaset test daha iyi sonuç veriyor. Kalbinden geçen olsun inşallah en kısa zamandaKaset test yaptım eczaneden aldım güvenilir olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorım tabii ki erken gebelik testi değil 4/5 gün önce erken gebelik testim negatif çıkmıştı. Bekleyim o halde 2 gün daha. Olmazsa cumartesi kan vermeyi planlıyorum. Prolaktin hormonum yüksek bu nedenle regl düzenim bozuldu geç regl oluyorum o nedenle regl gecikmesi benim için bir hamilelik belirtisi olmuyor birde testte çizgi çok aşırı silik belkide kendimi kandırıyorum onada emin olamıyorum hayırlısı olsun hepimiz için isteyen herkese nasip olsun ben dahil teşekkür ederm
Benim de ilk çok çok silik çıkmıştı eşim göremedi hatta o yüzden dedim. Erken gebelik testlerine güvenmiyorum pek kaset test daha iyi sonuç veriyor. Kalbinden geçen olsun inşallah en kısa zamanda
Evet silik çizgi görünüyor canım benimki fotoda belli değildiinşallah bebiştir