Değer cok da düşük değil, gecikmen varmı canımKızlar 30 haziran da regl oldum. Bugün pek iyi hissetmeyince beta baktırdım daha regl olmama var. 3.5 çıktı sonuç? Gebe olma ihtimalim hiç yok mu ya
30 haziran da regl oldum. Bu ay henüz olmadım. En az 1 hafta var olmama henüz gecikme yok. İhtimal var mı sence canımmDeğer cok da düşük değil, gecikmen varmı canım
Tabi bu değerden sonra artan ve hamile olan arkadaşlar var forumda. İnşallah vardır30 haziran da regl oldum. Bu ay henüz olmadım. En az 1 hafta var olmama henüz gecikme yok. İhtimal var mı sence canımm
Çok teşekkürler desteğiniz için inşallah vardır:)Tabi bu değerden sonra artan ve hamile olan arkadaşlar var forumda. İnşallah vardır
Sonra ki adet tarihin nedir. Biraz erken bir test olmuş, bir ihtimal var. Bence gününün geçmesini bekle ve stres yapma lütfen.Kızlar 30 haziran da regl oldum. Bugün pek iyi hissetmeyince beta baktırdım daha regl olmama var. 3.5 çıktı sonuç? Gebe olma ihtimalim hiç yok mu ya
Midem de ağrı vardı biraz haftaiçinde bugünde böyle halsizlik vs yaşayınca hava da çok sıcaktı çok kötü hissettim kendimi acile gittim. O şekilde kan verdim ama evet daha adet tarihine var. Normalde 29 30 temmuz gibi olmam lazım.Sonra ki adet tarihin nedir. Biraz erken bir test olmuş, bir ihtimal var. Bence gününün geçmesini bekle ve stres yapma lütfen.
Varsa dahi muhtemelen embriyo oluşalı 3-5 gün olmuş, yani hamile de olabilirsin. Bu seviyede bu değer çıktıysa.Midem de ağrı vardı biraz haftaiçinde bugünde böyle halsizlik vs yaşayınca hava da çok sıcaktı çok kötü hissettim kendimi acile gittim. O şekilde kan verdim ama evet daha adet tarihine var. Normalde 29 30 temmuz gibi olmam lazım.
Bu hafta tekrar kan verip kendime dert etmeyeyim diyorum ya. Eğer gecikme olursa temmuz 1 2 gibi tekrar gidip kan veririm dedim. Yok Eğer olmazsa zaten 29-30 u gibi regl olmuş olurum. Artık hayırlısı bakalım içimden bir his hamile olduğumu söylüyor umarım içimdeki ses doğru çıkar.Varsa dahi muhtemelen embriyo oluşalı 3-5 gün olmuş, yani hamile de olabilirsin. Bu seviyede bu değer çıktıysa.
İyi akşamlar bişey soracam tüp bebek te tranfer oldu bugün 5Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Günaydın ben bişey sorucam tüp bebek tedavisiyle yumurta transfer edildi bugün transferin 6. Günün fitili yaparken hiç zorlamıyordum ama son iki gündür fitili koyarken zorlanıyorum vajinam daralmış zor giriyor önce yoktu bu hamilelik belirtisimi regli belirtisimi yada neden olduErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Transfer olalı mi 5 gün oldu yoksa embriyo mu 5 günlük. Ben iki kere 5.gün embriyosu transferi oldum ikisi de tuttu ikisinin de belirtileri farklıydı. Kullandığınız hormon ilaçları rahimi etkiliyor bu yüzden öyle hissetmeniz normal. Ben öyle bir durum yaşamadım hiç, sadece yeterince içeri katamadım korkusuyla ittirmeye çalıyorumdum haliyle eliniz rahim kanalına denk geliyor. Bir de o fitil yağlı ama vajen kuru gibi oluyor. Mümkünse tuvalet öncesi ellerini yıka fitili temizce aç hazır bulundur, tuvaletini yapıp güzelce dışarıdan temizlen (içini yıkamaya kalkma) ellerini tekrar yıka ve vajen ve ellerin islakken bir bacağını klozetin üzerine kaldır ve öyle içeriye yerleştir. Bu sayede hem rahat ve kolay hem de temiz yerleştirme yapmış olursun. Mutlaka günlük ped kullan ve sık değiştir ki kaşıntı yapmasınİyi akşamlar bişey soracam tüp bebek te tranfer oldu bugün 5
Gün ama, son 2.gündür fitili yaparken zorlanıyorum sanki vajina kapanmış bu hamilelik belitsimi regli belirtisimi
Transfer olmamın 6. Günü oldu daha ömce gayet rahattım 10.gündür rahat yapıyordum son 2 gündür zorluk yaşıyorumTransfer olalı mi 5 gün oldu yoksa embriyo mu 5 günlük. Ben iki kere 5.gün embriyosu transferi oldum ikisi de tuttu ikisinin de belirtileri farklıydı. Kullandığınız hormon ilaçları rahimi etkiliyor bu yüzden öyle hissetmeniz normal. Ben öyle bir durum yaşamadım hiç, sadece yeterince içeri katamadım korkusuyla ittirmeye çalıyorumdum haliyle eliniz rahim kanalına denk geliyor. Bir de o fitil yağlı ama vajen kuru gibi oluyor. Mümkünse tuvalet öncesi ellerini yıka fitili temizce aç hazır bulundur, tuvaletini yapıp güzelce dışarıdan temizlen (içini yıkamaya kalkma) ellerini tekrar yıka ve vajen ve ellerin islakken bir bacağını klozetin üzerine kaldır ve öyle içeriye yerleştir. Bu sayede hem rahat ve kolay hem de temiz yerleştirme yapmış olursun. Mutlaka günlük ped kullan ve sık değiştir ki kaşıntı yapmasın
Ben normal zamanlarda adetim yakınken onu yaşadım. Hani girdiğinizde bir duvara çarpıyor gibi oluyorsunuz. Transfer zamanı test yapmaya yakın yani adet tarihim yaklaştıkça bu olayı yaşadım. Eğer kastınız bu anlattığım gibi bir şeyse gebelikten değil, normal adet öncesi olan bir şey.Transfer olmamın 6. Günü oldu daha ömce gayet rahattım 10.gündür rahat yapıyordum son 2 gündür zorluk yaşıyorum
Ne bileyim böyle olup hamile olduğumu öğrendim diyende var alakası yok diyende test günü anlıcaz ne olduğunu sanırımBen normal zamanlarda adetim yakınken onu yaşadım. Hani girdiğinizde bir duvara çarpıyor gibi oluyorsunuz. Transfer zamanı test yapmaya yakın yani adet tarihim yaklaştıkça bu olayı yaşadım. Eğer kastınız bu anlattığım gibi bir şeyse gebelikten değil, normal adet öncesi olan bir şey.
Peki adet tarihime yakın yaşadım demişsiniz peki pozifmi çıktı sonuçBen normal zamanlarda adetim yakınken onu yaşadım. Hani girdiğinizde bir duvara çarpıyor gibi oluyorsunuz. Transfer zamanı test yapmaya yakın yani adet tarihim yaklaştıkça bu olayı yaşadım. Eğer kastınız bu anlattığım gibi bir şeyse gebelikten değil, normal adet öncesi olan bir şey.
Regli yaklaştıkça silikleşiyor diye biliyorum. Ben de yapmıştım regl gününde koyu çıkmıştı hamileydim. Tahmini regl günü ya da geçince kaset test yap benceEki Görüntüle 3455652 Kızlar 26 temmuzda adet olacağım. 5 gün kala yaptığım ovulasyon testi diğer günlere nazaran koyu biraz daha ve sıvı alımına falan asla dikkat etmedim aksine çok sıvı tüketmiş hali. Yarın tekrarlayacağım ama sizce bişeyler var mı böyle olup hamile kalan var mı. Elimde gebelik testi yok yapamıyorum
Tamam çok teşekkür ederim acaba fotoğrafı var mıRegli yaklaştıkça silikleşiyor diye biliyorum. Ben de yapmıştım regl gününde koyu çıkmıştı hamileydim. Tahmini regl günü ya da geçince kaset test yap bence