- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
Son durum ne olduAnladım canım benim hakkımızda hayırlısı ama aynı ağrılar bende de var bakalım yarın doktor randevum var yarın bat gunum.. belki yarın adet gorucem.su anda yine ağrılarım var..gün içinde sürekli farklı yerlere belime kasıklarıma vuran sancılarım var
Adet sancısı gibi ama adını koyamiyorim çok değişik
..
Canım var gibi duruyor hayırlı olsun negatif olsa hiç çizgi çıkmıyor emin ol :)Merhaba. Sabah ilk idrarım değil ama testimde çok çok hafif bir çizgi çıktı reglime daha 7 gün var. Hamile olabilir miyim sizce
Büyük ihtimal hamilesin canım ilk idrsrinla yarın yenileMerhaba. Sabah ilk idrarım değil ama testimde çok çok hafif bir çizgi çıktı reglime daha 7 gün var. Hamile olabilir miyim sizce
Dayanamadım dün gittim daha kaliteli bir marka test aldım. Artık emin oldum. isteyen herkes inş en kısa sürede bu haberi alırBüyük ihtimal hamilesin canım ilk idrsrinla yarın yenile
Allah hayirli etsin benimde adetime 7 gün vardı dayanamayıp test yaptım ama cikmadiMerhaba. Sabah ilk idrarım değil ama testimde çok çok hafif bir çizgi çıktı reglime daha 7 gün var. Hamile olabilir miyim sizce
Stres üzüntü vs mideye vurur ondan kaynaklı midemde sorun olmuş olabilir sakin ol vardır onun da bir vakti zamanı stres yapma kendineMerhaba kızlar bir düşüğüm var. Adetime üç gün var. Geri çekilme yöntemi ile bir ilişkim oldu. Biraz anksiyetemde var ilaçta kullanıyorum. Geçen gebeliğimde hiç iyi geçmemişti. Bu ay bi anda ben hamileyim demeye başladım. Bunu dedikten sonra midemde ağrı yanma batma oldu gittim üç tane erken gebelik test aldım farklı günlerde uyguladım. Hiç birinde pozitif çıkmadı. Midem hep ağrıyor. Üzüleyim stresleneyim hemen midemde bir yumru oluşur. Sanki başım dönüyor gibi oluyor. Kardeşim senin hep stresten dolayı başın dönüyor diyor kendisi psikolog. Bi anda ruh halim çöktü geçen yaşadıklarım hiç normal şeyler değildi çünkü buna bu kadar hazır değilim gibi arada iki ay var. Çok korkuyorum Allahın gücüne gitmesin ama sanki ben bu hamileliğin altından kalkamayacağım gibi düşünüyorum. Bebek istemiyor değilim istiyorum yanlış anlaşılmasın.
Hayırlı olsun. Sizin belirtilerinizi okudum ama şuan bulamıyorum rica etsem tekrar belirtilerinizi sorsam yazar mısınız. Benimde adetime 5 gün var ve test yapmaya korkuyorum. Geçmişte ne zaman test yapsam sonra adet oldum yıkıldım.Ğ
Yağtırdım 29.96 çıktı sonuç
Sağolun yorumunuz için dün gece özel hastanede bi kadın doğumcuya gittim. Kürtajdan sonrada hiç vajen kontrolde yapılmamıştı. Hem onun için hem kaygılar için. Doktor rahmin güzel kalınlaşmış adet başlayabilir gibi duruyor dedi. Kan testide istedi ama adet gecikmesi ile tekrarlarız kan testini dedi. Açıkcası ücreti pahalıydı yaptıramadım. Bugünde erken gebelik testi aldım ondada negatif gördüm bakalım bekliyoruz.Stres üzüntü vs mideye vurur ondan kaynaklı midemde sorun olmuş olabilir sakin ol vardır onun da bir vakti zamanı stres yapma kendine
Ne kadar mis ki kan testi hayırlısı olsunSağolun yorumunuz için dün gece özel hastanede bi kadın doğumcuya gittim. Kürtajdan sonrada hiç vajen kontrolde yapılmamıştı. Hem onun için hem kaygılar için. Doktor rahmin güzel kalınlaşmış adet başlayabilir gibi duruyor dedi. Kan testide istedi ama adet gecikmesi ile tekrarlarız kan testini dedi. Açıkcası ücreti pahalıydı yaptıramadım. Bugünde erken gebelik testi aldım ondada negatif gördüm bakalım bekliyoruz.
Sizinle aynı belirtileri yaşıyoruz hatta aramızda bir hafta var. Benim adetime 4 gün kaldı ve bu acaba düşüncesi beni çıldırtacak. Ben bir de hastanede çalışıyorum ve gidip test vermemek için kendimi zor tutuyorum. Günümün en azından iki gün geçmesini bekleyeceğim TABI DAYANABILIRSEM. Siz ne durumdasınız? Ben bu forumun en başkalarını okudum ve çoğu hamile çıktı, o yüzden çok ümit doldu içime.Merhaba Arkadaşlar. Bu ay klomenle tedavi oldum. 9 temmuzda yumurtam olgunlaştı, 10 temmuz gecesine varırken kasıklarımda ağrı hissettim. çatladıgını düşündüm. nitekim ertesi gün doktor yumurtanın çatladığını söyledi. 13 temmuzda, gece yarısı yani 14 temmuzda ince belimde, ağrı oluştu. geçmedi. yataktaydım. uyuyordum. ağrı zaten vardı ama şiddeti arttı. bende başka bir şekilde uzandım. öylede uyuyakalmışım. Sormak istediğim soru şu. Yumurtlamadan sonra 5. veya 6. günde belde ağrı hissedip hamile oldugunu öğrenen varmı.? göğüs ağrım yok ama hassasiyet mevcut. akıntım beyaz ama kaideye değer çok fazla akıntı yok. beyaz renkte. birde çok hızlı hareket eden bir yapım var. çok hızlı iş yapınca yine belim ağrıdı. iş dediğim de, kapı açmak, patrona kahve götürmek. 2 kahve götürürken hızlı davrandıgım için ince belim ağrır mı? beynim benle oyun mu oynuyor?:)
Canım benimde regl olmama 4 gün kaldi. Çünkü ben yumurtladiktab sonra 14 gün sonra regl olurum. Benim belirtilerim kalmadı. Gogus ucu ağrım dokununca bile çok az. Arada göğüsler şişer gibi oluyor sonra iniyor sanki. Onun haricinde kasik bel ağrimda yok. Sadece sabah biraz ani hareket yaptim. Ise gec kaliyordum. Evde kedim var. Ona mama su verirken egilip kalktım. O sırada belime ağrı girdi kasiklarim ağrı. Sonra geçti tabi. Regl olacakmışım gibi bir haller var arada gelip gidiyor sanki. Birde beyaz hafif koyu kıvamlı akintim gelmeye başladı. Allahtan hayirlisi. Benim pek umudum yok. Ama allahtan ümit kesilmez.Sizinle aynı belirtileri yaşıyoruz hatta aramızda bir hafta var. Benim adetime 4 gün kaldı ve bu acaba düşüncesi beni çıldırtacak. Ben bir de hastanede çalışıyorum ve gidip test vermemek için kendimi zor tutuyorum. Günümün en azından iki gün geçmesini bekleyeceğim TABI DAYANABILIRSEM. Siz ne durumdasınız? Ben bu forumun en başkalarını okudum ve çoğu hamile çıktı, o yüzden çok ümit doldu içime.
Canım ağrıların hafiflemesi ya da geçmesi olumsuz olacağı anlamına gelmiyor. Bazen benim de ağrım yok diyorum ya da az oluyor. Önemli olan günümüzün geçmesi.Canım benimde regl olmama 4 gün kaldi. Çünkü ben yumurtladiktab sonra 14 gün sonra regl olurum. Benim belirtilerim kalmadı. Gogus ucu ağrım dokununca bile çok az. Arada göğüsler şişer gibi oluyor sonra iniyor sanki. Onun haricinde kasik bel ağrimda yok. Sadece sabah biraz ani hareket yaptim. Ise gec kaliyordum. Evde kedim var. Ona mama su verirken egilip kalktım. O sırada belime ağrı girdi kasiklarim ağrı. Sonra geçti tabi. Regl olacakmışım gibi bir haller var arada gelip gidiyor sanki. Birde beyaz hafif koyu kıvamlı akintim gelmeye başladı. Allahtan hayirlisi. Benim pek umudum yok. Ama allahtan ümit kesilmez.