Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Çok yeni hamile olduğumu öğrendim . Kaşık ve karnımın altında ağrılar oldu. Sanki adet olacak mısınız da olamıyor gibi . Birde göğüsler çok büyüdü ince damarlar görünüyor. Birde belki bı işaret değil ama ayak parmak ucuna bakmıştım karnımda acayip bı ağrı olmuştu.

Ya kızlar ben yumurtlama döneminde eşimle birlikte oldum ilişkiden bir gün sonra aşırı şekilde kasıklarımda bi ağrı anlatanam sizce gebelik belirtisi mi yada bukadar erken başlarmi belirti sadece birgün sonra şasırdım yani

Evet gebelik için hala çok erken dediğin gibi sörekli sağ tarafında batma oluyor sonra ağrıyor kasıklarım

Merhaba kızlar adetime 2 gün var kaset test bu şekil size varmı bişeyler

Eklentiler

• IMG_7350.jpeg
    94,1 KB · Görüntüleme: 202
İlk damlattıgımda çizgi çıkar gibi gördüm bu şekildi

Eklentiler

• IMG_7345.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 178
İlk damlattıgımda çizgi çıkar gibi gördüm bu şekildi
Bende dün gece yapmıştım silik çizgi çıktı iki resmide atayım sabah kalktim adet oldum gene test yaptım onuda atayım ışıksız ilk defa gördüm çizgi daha belirgin düne gore ama olmadı hayırlısı diyelim 4 gün vardı adetime benim inşallah senin vardır rabbim.nasip eder

Eklentiler

• IMG_20240603_081301.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG_20240603_002730.jpg
    156,5 KB · Görüntüleme: 189
Evet var sizde kan verdiniz mi

Sizin daha belirginmiş inşallah vardır sizede isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…