Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Öncelikle merhaba bu sayfaya yeni üye oldum ve nasıl kullanıldığını bilmiyorum ve kafamda gerçekten çok soru var nasıl mesaj yazılacağını bilmiyordum en sonunda buraya bastım ve sizin mesajınıza karşılık olarak yazıyorum şu an başka arkadaşlara da ithafen ilacı bıraktım tam bir ay oldu doğum kontrol hapı kullanıyordum üç yıldır eşimle birlikte çocuk istiyoruz adetden iki hafta sonra adet sancısı gibi karnım ağrıdı yani sadece sağa kaburgamın altı ağrı ben de zannettim başka sorun var ya da incittim diye düşündüm çünkü hamilelik gerçekten beklemiyordum çünkü çok erken sonra bu ağrı kasıklarım vurdu anlamadığım bir şekilde midem bulandı ve o dönem şişkinlik oldu oldu karnımda çok fazla tuvalete gittim büyük tuvaletim Bağırsaklarım resmen tavan yaptı her yemekten sonra arada sırada sürekli değil ama ve belim ağrıdı üç haftadır şu an böyleyim ve adetimin bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi doktora gittim idrar tahlili verdim idrarda çıkmadı doktor dedi ki on gün sonra tekrar idrar testi yap Bu sefer pozitif çıkabilir dedi çünkü belirtiler bunu gösteriyor benim göğüs uçlarım hiç yoktu ben küçüklüğümden beri hep içine çökük ya üşürsem dışarı çıkıyordu ya da duş alınca ama yemin ederim son bir haftadır hem büyüdüler hem de uçları sipsi sivri oldu ve şu anda da adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama adet yok ortada sıca hamile miyim kızlar gerçekten gerçekten on gündür bekleyemiyorum on gün sonra test yapmam gerekiyor ama kafam çok karışık ve de vücudumun dengesi resmen altüst olmuş durumda hormonlarım resmen yer değiştirdi resmen hamile miyim değil miyim çok kötü bir durum bu belirsizlik şu an kasıklarım ağrıyor ama ortada adet falan yok acaba ilacı bıraktığım için ama bir ihtimal de vardır hamileyim de olabilir olabilir lütfen tecrübeli arkadaşlar herkesin yorumunu bekliyorum

Screenshot_20240525_224201_Gmail.jpg

Merhaba ovulasyon testlerin yukaridadir. Günden güne hissettiklerimi not etmiştim.
18-19-21-22-25 ilişki oldu.

22si akşamı kasıklarımda çok az batma ve sanki regl olacakmışım gibi hafif dolgunluk başladı.

23ü sabahtan dolgunluk vardı. Gün içinde hafif ağrılı batmalar oldu. Regl öncesi belirtiler gibi, çok az da bel ağrım oldu. Sanki az bir şey koku hassasiyeti başladı ama emin değilim tam.

24ü akşam yemeği sonrasında müthiş baş ağrısı öğleden sonra da biraz mide hassasiyeti.

25i öğle saatleri belimde ağrı, kasıklarda dolgunluk ve hafif batmalar akşama doğru kasıklarda ağrı.

Polikistik over geçmişim ve fazlaca düzensizliğim var, son reglim 4 Nisan ve duphaston kullanarak regl olabilmiştim. Doktor hiçbir sıkıntı görmediğini söylemişti, hatta pcos belirtisi de görmedi sadece yumurtaliklarin biraz kistik yapıda dedi. O da doktorların direk pcos demesine sebep olmuştur dedi. Ben gebelik testimi ne zaman yapmalıyım hiç bilmiyorum, regllerim o kadar düzensiz ki. Hatta testlerde pik görebildim mi ona bile emin değilim. Tahminimce 20 mayıs pikti ama 24 mayısta da koyu cift çizgi gördüm.
Düşünceleriniz nelerdir, desteklerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba 4+4 haftalık gebeyim. Beta hcg değerlerim
19.05 de 156.92
22.05 de 549.67
24.05 de 1336.87
26.05 de (az önce verdiğim kan) 3607.89 çıktı. Çok mu hızlı artıyor bu durum beni düşündürdü biraz.

Arkadaşlar merhaba 4+4 haftalık gebeyim. Beta hcg değerlerim
19.05 de 156.92
22.05 de 549.67
24.05 de 1336.87
26.05 de (az önce verdiğim kan) 3607.89 çıktı. Çok mu hızlı artıyor bu durum beni düşündürdü biraz.
Gayet iyi artıyor endişelenmeyin☺️ Artık keseyi görebilirsiniz minik de olsa aslında sürekli kan vermek stres yapıyor insanda.

Yok artık vermeyeceğim kan 😄 ya daha küçük olduğu için gitmek istemiyorum 7 hazirana aldım randevu 6+2 olacak o zaman bakalım nasıl geçecek zaman 😊
Oyy maşallah sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun minik🥰 İlk zamanlar o heyecanla geçmek bilmiyor cidden ama sonra ne ara doğdu ne arada büyüdü diyorsun🥹 Tadını çıkarın🥰

Merhabalar kızlar. Hamilelik şüphelerim var. On gündür kötü idrar kokusu(ilaç içmişim gibi), bel kalça ağrılarım, baş dönmelerim var. Ve son iki gündür sadece göğüs ucum çok acıyor tişört değse bile acıtıyor. Bu ilk defa başıma geldi. Sizce hamilelik belirtileri mi bunlar?

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
18-19 Mayıs ta korumasız ilişkim oldu. 24 saat içinde Ella hap içtim reglim normal zamanında geldi 20sinde yani. Bugün kan tahlili verdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce hata payı olabilir mi kan testinde

Merhaba kızlar 18 Mayıs yumurtlama günümdü öncesi ve sonrası değerlendirdik adetime son 6 gün kaşık ağrım olduğu için test yaptım ama negatif pozitife dönme şansı varmı

Kızlar selam son ilişkinin üstünden 14 gün geçti. Döngünün 32. Günündeyim. Nadirde olsa 32 olduğu oluyor o yüzden olmazsam pazartesi test yapacağım ama 1 haftadır ara ara regl olacak gibi ağrım var ve garip bir şekilde kalçadam kasıklarıma doğru giden damarlar inanılmaz belirginleşmiş şok oldum görünce. Böyle bir belirti yaşayanınız var mıydı ya?

Kızlar selamlar, 10 aydır evliyiz ve 7 aydır korunmuyoruz çocuk düşünüyoruz. İki ay önce doktora gittim, reglimin 16. günü en büyük folikül 7 mm ydi doktor aşırı küçük, bu zamanda en az 17 mm olmalıydı yumurtaların yavaş gelişiyor dedi klomen verdi. Klomeni söylediği gibi kullandım ancak çok erken adet oldum normalde döngüm 31 gün falandır ama klomen kullandığım ay 20. Gün adet oldum çok moralim bozuldu. Ve aşırı sancılı bir adetti. Sonra tekrar klonun kullanmadım şu an 30. günü döngümün ama 28 ve 29. günlerde leke geldi. Lekenin rengi pembe gibiydi sonra kahve oldu ama sürüntü gibi bir şeydi yani günlük pedde ince bir çizgi şeklinde sadece. Tabi aynı her an regl olacakmışım gibi kasık ağrıları, bacak ve bel ağrılarım da oldu, herhalde tam sökülemedim dedim ama bugün hiçbir şey yok. Şu anda ağrım da yok leke de ve 30. günümdeyim. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi ama göğüs şişkinliği hassasiyeti falan yok. Göğüs hassasiyeti olmadan sadece yerleşme kanaması ve regl ağrısı gibi bir ağrıyla hamile olduğunu öğrenen oldu mu lütfen yardımcı olun kızlar

X