Öncelikle merhaba bu sayfaya yeni üye oldum ve nasıl kullanıldığını bilmiyorum ve kafamda gerçekten çok soru var nasıl mesaj yazılacağını bilmiyordum en sonunda buraya bastım ve sizin mesajınıza karşılık olarak yazıyorum şu an başka arkadaşlara da ithafen ilacı bıraktım tam bir ay oldu doğum kontrol hapı kullanıyordum üç yıldır eşimle birlikte çocuk istiyoruz adetden iki hafta sonra adet sancısı gibi karnım ağrıdı yani sadece sağa kaburgamın altı ağrı ben de zannettim başka sorun var ya da incittim diye düşündüm çünkü hamilelik gerçekten beklemiyordum çünkü çok erken sonra bu ağrı kasıklarım vurdu anlamadığım bir şekilde midem bulandı ve o dönem şişkinlik oldu oldu karnımda çok fazla tuvalete gittim büyük tuvaletim Bağırsaklarım resmen tavan yaptı her yemekten sonra arada sırada sürekli değil ama ve belim ağrıdı üç haftadır şu an böyleyim ve adetimin bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi doktora gittim idrar tahlili verdim idrarda çıkmadı doktor dedi ki on gün sonra tekrar idrar testi yap Bu sefer pozitif çıkabilir dedi çünkü belirtiler bunu gösteriyor benim göğüs uçlarım hiç yoktu ben küçüklüğümden beri hep içine çökük ya üşürsem dışarı çıkıyordu ya da duş alınca ama yemin ederim son bir haftadır hem büyüdüler hem de uçları sipsi sivri oldu ve şu anda da adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama adet yok ortada sıca hamile miyim kızlar gerçekten gerçekten on gündür bekleyemiyorum on gün sonra test yapmam gerekiyor ama kafam çok karışık ve de vücudumun dengesi resmen altüst olmuş durumda hormonlarım resmen yer değiştirdi resmen hamile miyim değil miyim çok kötü bir durum bu belirsizlik şu an kasıklarım ağrıyor ama ortada adet falan yok acaba ilacı bıraktığım için ama bir ihtimal de vardır hamileyim de olabilir olabilir lütfen tecrübeli arkadaşlar herkesin yorumunu bekliyorumsevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Gayet iyi artıyor endişelenmeyinArkadaşlar merhaba 4+4 haftalık gebeyim. Beta hcg değerlerim
19.05 de 156.92
22.05 de 549.67
24.05 de 1336.87
26.05 de (az önce verdiğim kan) 3607.89 çıktı. Çok mu hızlı artıyor bu durum beni düşündürdü biraz.
Yok artık vermeyeceğim kanGayet iyi artıyor endişelenmeyinArtık keseyi görebilirsiniz minik de olsa aslında sürekli kan vermek stres yapıyor insanda.
Oyy maşallah sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun minikYok artık vermeyeceğim kanya daha küçük olduğu için gitmek istemiyorum 7 hazirana aldım randevu 6+2 olacak o zaman bakalım nasıl geçecek zaman
18-19 Mayıs ta korumasız ilişkim oldu. 24 saat içinde Ella hap içtim reglim normal zamanında geldi 20sinde yani. Bugün kan tahlili verdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce hata payı olabilir mi kan testindeErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Sanmıyorum hata olacağını18-19 Mayıs ta korumasız ilişkim oldu. 24 saat içinde Ella hap içtim reglim normal zamanında geldi 20sinde yani. Bugün kan tahlili verdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce hata payı olabilir mi kan testinde
Yokmu yardımcı olacak kimseMerhaba kızlar 18 Mayıs yumurtlama günümdü öncesi ve sonrası değerlendirdik adetime son 6 gün kaşık ağrım olduğu için test yaptım ama negatif pozitife dönme şansı varmı
Belirtileriniz varmı18-19 Mayıs ta korumasız ilişkim oldu. 24 saat içinde Ella hap içtim reglim normal zamanında geldi 20sinde yani. Bugün kan tahlili verdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce hata payı olabilir mi kan testinde
Merhaba son durumunuz nedir acabaBenimde yumurtalama 10 Mayıstı şimdi test yaptım negatif
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Yok hiç bir belirti ama yarın tekrar tahlile gidicem tam ovülasyon dönemindeyim umarım negatif çıkarBelirtileriniz varmı