- 29 Mayıs 2024
- 1.857
- 519
- 35
Amin diğer aya artık bakalım Allah kimsenin kucağını boş birakmasinSizin daha belirginmiş inşallah vardır sizede isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin diğer aya artık bakalım Allah kimsenin kucağını boş birakmasinSizin daha belirginmiş inşallah vardır sizede isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Bir sonraki aya inş moral bozmayınYok vermedim adet oldum ben aynı dk kısmet değilmiş
Aynen vardır bir hayır bunda rabbim hayırlısını versin önce verdi mi veriyor vardır bir bilgidiBir sonraki aya inş moral bozmayın
Yumurtlama testini aldım bende bu ay olmadı ona başlayacağım yorumlar olumlu bakalım biraz bekle kan ver en kesin sonuç oKızlar merhaba 2 gün geciktim ben de. Innovita mı ne yumurtlama testi var ya ondan çıkan gebelik testini yaptım bir şey çıkmadı. Güvenilir mi o? Gidip kaset de alayım mı bıktım artık boşa uğraşmaktan da önceden olsa elli gere gitmiştim
Test yaptinjz mı peki gebelik testi bir yapın ilk idrarlaMerhaba kızlar yumurtlama sonrası 8. Günde gögüs ağrısı ve kasıklarımda sancılar basladı ve bugün ovulasyon testim tekrar pik e yakın çıktı umarım vardır bugün yumurtlamadan sonra 8. Günüm.
Meraba oncelikle gecmiş olsun insallah hamilesiniz bu ayda 3defa edet gördum doktara gttim muayene etti kan verdim bi sorun yok dedi cok tedirgin normal sizce ne yapcagimi bilemedimBenim de 4 mayıstı beklediğim tarih 35 günde bir oluyorum ama 25 nisanda önce çok açık pembe leke ardından kahverengi lekelenme oldu. Bir buçuk gün sürdü ped doldurmadı yani. Göğüs uçlarım acıyordu iki gündür bugün yok ama birkac gündür aşırı sancı giriyor kasıklarıma. Sabah kan verdim artık idrarla hep negatif ama bir umut bence siz de bir kan verin yarın
Yumurtlama sonrası 9. Ve 11 gün testlerimi ekliyorum kızlar sanırım bu bahsettiğim belirtiydiMerhaba kızlar yumurtlama sonrası 8. Günde gögüs ağrısı ve kasıklarımda sancılar basladı ve bugün ovulasyon testim tekrar pik e yakın çıktı umarım vardır bugün yumurtlamadan sonra 8. Günüm.
Şuan bende de aynı şeyler var ilk hamileligim yasadigim şeyler şuan var ama regl daha 13 gün var birde diğerinde kahve rengi oturma kanaması olmuştucanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Hamile değilmişim malesef bu ay da aynı şeyi yaşadım kanamam oldu yine aynı zamanda doktora da gittim ama bir sorun yok sanırım yumurtlama kanamasıydı üzerinde durup düşündükçe de vücut tepki verebilirmiş olabildiğince düşünmemeye çalışmak lazımMeraba oncelikle gecmiş olsun insallah hamilesiniz bu ayda 3defa edet gördum doktara gttim muayene etti kan verdim bi sorun yok dedi cok tedirgin normal sizce ne yapcagimi bilemedim
8-10 günde çıkar ama geç döllenme varsa çıkmaz. Ben adetim 1 hafta gecikince kan veriyorumMerhaba yumurtalama sonrası kaçıncı gün idrar testi yapılmasını tavsiye edersiniz?
teşekkürler8-10 günde çıkar ama geç döllenme varsa çıkmaz. Ben adetim 1 hafta gecikince kan veriyorum
Rica ederim inşallah güzel sonuç alırsınız. Ben de beklemedeyimteşekkürler
inşallah güzel sonuuçlar alırsınızRica ederim inşallah güzel sonuç alırsınız. Ben de beklemedeyim
Haklısınız strese sokuyor insanı ama benim yumurtlama günümü bilmem gerekirdi programdan farklı gün oldu 1 2 gün kadar ve kaçırmış olabileceğimi düşündüm. İlk hamileliyimde çocuğum olmuyor diye asi yaptirmistim tutmadı zamanında adet oldum. Sonra kafama takmadım soran herkese şuan düşünmüyoruz dedim. 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım. Adetimin geciktiginin bile farkında değildim sancıyla acile gittiğimde öğrendim ama dış gebelik oldu tabi sonlandırıldı. Yani gercekten kafaya takmayinca oluyor ama ondan sonra da boş gebeligim oldu bu ay böyle denemek istedim.Merhaba 2.5 aydır korunmasız deniyorum. Burda yazılanları okiyim dedim de herkes yumurtlama günü için test mi yapıyor acaba? Bu insanı daha da strese sokmaz mı sizce bende mi yapmalıyım ?
Ben o sıra kendimi işime verdim. Tüp bebek düşünüyordum diye kasmadim. Ama Allah'ın işi kafa rahat olunca oluyormuş. Bana zaten hep doktorum da söylerdi bı problem yok ama kendini çok kasiyorsun diyeHiç düşünmemek mümkün değil bence ya istediğimiz beklediğimiz birşey var nasıl düşünmeyelim ki :)