Canım benim her zamanki gibi adet belirtilerim var o yüzden umudum yok vücudumu çok iyi tanıyorum adetten Bir hafta önce şişkinlik göğüs ağrıları adet sancılara başlıyor bu ayda yine böyle adet sancısı gibi ağrı gebelikte de oluyormuş ama benim ateş basmalarım adet belirtilerim hepsi var o yüzden umudum yokInsallah vardirSiz de belirti var mı peki gerçi adet belirtisine de çok benziyor
Benim de dün regl sancısı başladı şu anda baya baya arttı daha 4 gün var ama sanki wcye gitsem adet olacakmisim gibi hissediyorumCanım benim her zamanki gibi adet belirtilerim var o yüzden umudum yok vücudumu çok iyi tanıyorum adetten Bir hafta önce şişkinlik göğüs ağrıları adet sancılara başlıyor bu ayda yine böyle adet sancısı gibi ağrı gebelikte de oluyormuş ama benim ateş basmalarım adet belirtilerim hepsi var o yüzden umudum yok
Benim hep böyle olduğunda regl oldum canım inşallah sen olmazsın gerçi burada yazanlara göre adet sancısı olsa bile gebe olanlar varBenim de dün regl sancısı başladı şu anda baya baya arttı daha 4 gün var ama sanki wcye gitsem adet olacakmisim gibi hissediyorum
Şimdi erken gebelik testi yaptım şüphe olmayacak sekilde negatif ben elendim bu ay , sıra haziranaBenim hep böyle olduğunda regl oldum canım inşallah sen olmazsın gerçi burada yazanlara göre adet sancısı olsa bile gebe olanlar var
Ben yaptım ama erken yapmış oldum yumurtlamaya göre daha üzerinden 8 gün geçtiKızlar benim de reglime 4 gün var test yapayım mı sonra biraz daha bekleyeyim mi
Benimde yumurtalama 10 Mayıstı şimdi test yaptım negatifBen yaptım ama erken yapmış oldum yumurtlamaya göre daha üzerinden 8 gün geçti
Dayanamıyoruz aslında dayansakBenimde yumurtalama 10 Mayıstı şimdi test yaptım negatif
Hangi marka canım testMerhabalar adete 5 gün varken dün sabah yaptığım idrar testi bu şekilde çıktı. Haftasonu olduğu için kan veremeye gidemiyorum. Teste gire gebelik var gibi ama adet ağrılarım var bayağı böyle olanınız var mı?
Evet ben 9 gün önceden öğrendim albş sayesinde hamile olduğumu. Testin iyi olmadığını falan düşündüm hatta her gün yaptım pozitifti erken gebelik testinde bile çıkmamıştı düşünün artık çok ilginçti.Merhabalar dün ilk anda yaptığım gebelik tesitm pozitifti buraya da resmini atmıştım. Bu sabah yaptığım ALBI markali test negatif çıktı. Yani nasıl oldu anlamadım çünkü çizgi ilk anda çıkmıştı ve kuruma çizgisi değildi..daha önce albi marka kullanan var mı?
Fırsat diye bir markaydiHangi marka canım test
Vajinal akintin oldu mucanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Son durum ne ? Benim adet öncesi değil ama gecikmenin 5.günü 1.2 iken gecikmenin 11.günü 27 idi. Ve geçen hafta çarşamba günü 988di bugün kadın doğuma gideceğim inşallah görürüm keseyiMerhaba, bende de benzer belirtiler vardı, bugün kan testi verdim, beta hcg değeri 2 olarak görünüyor ama tam küsüratıyla ne kadar olduğu görünmüyor. Regle 6-7 gün kala sonuc bu. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama forumlarda ve pek çok sitede de gebelik alameti yok ise sonuç 0 veya 0.xxxx olur genelde diye okudum. Böyle bir durum yaşayan, önce negatif çıkıp regl daha da yaklaşınca değerleri sonradan yükselen oldu mu?
Kesinlikle Benimde Aynisi Adet öncesi Göğüs Ağrisi Ve Akinti Fazlaliği Vardi Aşiri Uyku Hali Vardi Baş Ağrisi Ve Ben Adet Olmam Gereken Gün Bekleyemedim Test Yaptim Silik Bi çizgi çikti Sabirsizimya Ertesi Günde Kan Testi Yaptirdim Pozitif çikti Yani Kişiye Göre Değişir Heralde Belli Olanda Var Olmayanda