Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Adetim düzenli değil ama en geç gelen halini geçti şimdi. Benim de meme uclarim açıyor özellikle göğüslerimde isi artışı oldu

Kızlar benimde adetim 2 gün gecikti. Biraz önce test yaptım silik çizgi var. Sizce gebelik olabilir mi. 1. Dakikada çıktı çizgi hemen. Adet olacakmisim gibi ara ara ağrilarim oluyor kan vermeli miyim

Var bence hayırlı olsun, mutlaka kan verin. :) Adet günü adet olacakmış gibi ağrılar normal hamileliğin başlangıcında. Bu arada testinizin markası neydi?

Çok teşekkür ederim:) ben Instagram sayfasından ovulasyon testi aldım onun içinden çıktı. İnnovita markası
Teşekkür ederim ben de güvenilir bir test arıyorum da o yüzden sordum Kan testi bugün verecek misiniz?

Benim reglime 6 gün var test yapayım dedim yaptım sonuç negatif bi daha da değişmez diye düşünüyorum bi dahaki aya artık

Teşekkür ederim ben de güvenilir bir test arıyorum da o yüzden sordum Kan testi bugün verecek misiniz?
Kan verdim sonuç bekliyorum :) Spermiyogram testi vermiştik onu yorumlatacaktik doktora,gitmisken test de verdim. Rabbim hayırlısı ve kolaylıkla olumlu sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah. Bu da ovulasyon testim hemen kipkirmizi oldu. Kuzeniminde silik çizgi çıkıp ovulasyonu bu kadar koyu çıkmısti,hamile. İnşallah benimde öyledir:)

Adet bitiminden sayarsak ilişki üzerinden 13 gün, yumurtlama döneminden sayarsak 9 gün geçti
Benim de sizle aynı tarihler hemen hemen pazartesi ve çarşamba erken gebelik testi yapmayi planliyorum çarşamba daha sağlıklı sonuç gibi olacağını düşünüyorum

Sağol canım. O zaman ben reglime 1 gün kala mı tekrar testi yenileyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…