Bakalım kaldı 9 gün neler olacakBenim de sizle hem tarihler hem de belirtiler aynı 24 mayıs civarı adet tarihim , 4 gündür özellikle sağ tarafta dolgunluk siskinlik hissediyorum yumurtlama döneminde hiç böyle olmazdı ama işte belirtiler için de çok erken ovulasyon yaptınız mı?
Benimde reglime 9 gün sizin gibi 12 gün varken bu belirtileri yaşadım şimdi kasıklarımda ağrı kalmadı çok sık acıkıyorum böyle mide bulantısı gibi mide yanması gibi birşey oluyor bi de çok erken uykum geliyor sabah 11 gibi zor kalkıyorum reglime 4-5 gün kalsın erken gebelik testi yapacamArkadaşlar merhaba benim regl 12 gün var gece sol bacağım belim ve kasıklarimda çok hafif bir ağrı oluyor ve gece pek uyuyamıyorum gün icerisinde hafif bulantim var hamilelik belirtisimi sizce
Evet normalde 30 gün periyot ama 1 senedir biraz oynamalı bazen 29 bazen 33 34Bakalım kaldı 9 gün neler olacak
Yumurtlama dönemidir muhtemelenArkadaşlar merhaba benim regl 12 gün var gece sol bacağım belim ve kasıklarimda çok hafif bir ağrı oluyor ve gece pek uyuyamıyorum gün icerisinde hafif bulantim var hamilelik belirtisimi sizce
Ben vitamin kullandim ve ilk defa yaşıyorum böyle belirtileriYumurtlama dönemidir muhtemelen
Evet bende çok sık açıkıyorum gün içi yorgun ve ayakta duramıyorum çok testin sonucunuzu payaşırmısınız lütfen merak ediyorum inşallah hamilesinizdirBenimde reglime 9 gün sizin gibi 12 gün varken bu belirtileri yaşadım şimdi kasıklarımda ağrı kalmadı çok sık acıkıyorum böyle mide bulantısı gibi mide yanması gibi birşey oluyor bi de çok erken uykum geliyor sabah 11 gibi zor kalkıyorum reglime 4-5 gün kalsın erken gebelik testi yapacam
Tabi paylaşırımEvet bende çok sık açıkıyorum gün içi yorgun ve ayakta duramıyorum çok testin sonucunuzu payaşırmısınız lütfen merak ediyorum inşallah hamilesinizdir
Merhaba neden kan testi vermiyorsunuz? Kesin sonuç olur. İdrarla yapılan gebelik testleri hiç güvenilir değil malesef.Merhaba hanımlar, benim de bir sorunum var.
Reglim 13 gün gecikti ki bu hiç olmaz. 7. Gün gecikmede test yaptık ve negatif çıktı. Belirtiler;
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yarın yeniden test yapacağım ama negatif çıkmasından korkuyorum.
- karın ve kasıl ağrısı
- göğüslerde hassasiyet
- mide yanması
- halsizlik
Sizin kesin ya sa kaliteli olarak bildiğiniz bir gebelik testi markası var mı? (Bu benim ilk mesajım, marka adı veriliyor mı bilmiyorum)
Sevgiler
Mayıs yazacaktınız yanlış yazdınız herhalde:) Çatlamadan 11 gün sonra kanda çıkabilir aslında ama bazen geç yerleşme gibi durumlar olabiliyor. O yüzden adet gecikmesini bekleyin2 Nisan -7 Nisan son adetim
3 Nisan yumurtam çatladı ( ovulasyon ile öğrendim)
Yumurtlamadan 11 gün sonra kan testi verdim negatif
Erken mı yaptım yoksa kesin midir?
Geç yumurtlama oldu geç döllenme olabilir mi diye düşünmüyor degilim
Doğru söylüyorsunuz, evet. Benim açımdan sebebi; negatif çıkması korkusu. Zaten belirttiğim belirtilerin de psikolojik olma ihtimali var maalesef.Merhaba neden kan testi vermiyorsunuz? Kesin sonuç olur. İdrarla yapılan gebelik testleri hiç güvenilir değil malesef.
NormalKızlar adetime 6 gün kaldı ovulasyon testim bu şekilde çıktı normal mi
Regl gününüz ve döngünüz nasıl kaç günde regl oluyorsunuzTabi paylaşırımbende çok merak ediyorum bakalım inşallah sizde hamilesinizdir