Merhaba bende aynı durumdayım testlerim silik bat a henüz 6-7 gün var kan testi veremiyorumSelam kızlar.. Yorumunuza ihtiyacım var.
Bat normalde yarın.. Ben dün kaset test yaptım (Bat'a 2 varken fotolarda ilk sıradaki mavimsi test) silik çıktı hatta fotoyla oynadım görmek için sonra dayanamadım gittim Beta verdim sonuç:18.72 çıktı.. Yarın tekrar kan vereceğim. İlk gün yaptığım ve bugün yaptığım testleri ekliyorum 2. Foto sabah yaptım (gün içinde) 3.foto akşam işten gelince yaptım 2 tane test (bebetime ve Artımed) artış olmuş mu sizce bakabilir misiniz?Daha önce kimyasal yaşadım stresten gebericem.
Eki Görüntüle 3427976 Eki Görüntüle 3427977
Eki Görüntüle 3427975
Ay bende albi yapıyorum silik çıkıyor hep kaç gündür ilk yaptığımda başka testle de denedim o da silik hala regl olmama var da umarım bu test yanlış değildir. Yakınımda bir kadın olsa ona deneteceğim ama kimse de yok.Kizlar sabah yaptim bu testi ilk başta negatifti yarım saat sonra silik çizgi vardı ama şimdi böyle koyulasmis idrarı fazla damlatmistim acaba ondan mı oldu akşam test yaptım negatifti albi markası
Eki Görüntüle 3428174
Ay bende albi yapıyorum silik çıkıyor hep kaç gündür ilk yaptığımda başka testle de denedim o da silik hala regl olmama var da umarım bu test yanlış değildir. Yakınımda bir kadın olsa ona deneteceğim ama kimse de yokKizlar sabah yaptim bu testi ilk başta negatifti yarım saat sonra silik çizgi vardı ama şimdi böyle koyulasmis idrarı fazla damlatmistim acaba ondan mı oldu akşam test yaptım negatifti albi markası
Eki Görüntüle 3428174
Bu arada size erken demişim ama ben evde bi test vardı bat a 9 gün varken yaptımEvet çok erken hatta ben dayanamayıp herkes boşuna deneme belli olmaz demesine rağmen erkem gebelik testi yaptım kendim de erken olduğunu bilmeme rağmen negatif tabikide :) ovulasyon testi yapmadım o kadar da herşeyi harfiyen kuralına uygun ilerlemek istemiyorum çünkü Allah'ım ne zaman nasip ederse o zaman olacak zaten yumurtlama günlerimi biliyorum uygulamalar üzerinden gösterilen doğru ise yani ben birlikte olmayı kendimize görev olarak görmüyorum herhangi bi sınırlama olmadan yumurtlama öncesi, yumurtlama dönemi ve sonrası deniyoruz bi de benim bu ay ilk korunmasız ilişkim zaten hayırlısı olsun bakalım
Benimde 27 mayıs ama 3 4 aydır 35 günde 1 oluyorum normalde benimde 27 gün de bir olurdumRegli döngüm 26 günde çok nadir de olsa 27.
24 Mayıs regli günüm
Benim de 24 25 mayıs civarı bir haftamız kalmisBenimde 27 mayıs ama 3 4 aydır 35 günde 1 oluyorum normalde benimde 27 gün de bir olurdum
Bende 4-5 gün kala yapacam kendi kendime söz verdimBu arada size erken demişim ama ben evde bi test vardı bat a 9 gün varken yaptımhiç bir beklentim olmadan silik gördüm şimdi içim içimi yiyor test yanlış mı diye her gün tekrarlıyorum ve hala silik çıkıyor.
Testlerim hep şu şekilde umarım test yanlış değildir ama kaç gündür yapıyorum hep böyle çıkıyor.Bende 4-5 gün kala yapacam kendi kendime söz verdimayy inşallah hamilesindir
Çizgiler belli oluyor bence hamilesinTestlerim hep şu şekilde umarım test yanlış değildir ama kaç gündür yapıyorum hep böyle çıkıyor.
Cidden hiç anlamadım 5 dakika içinde belli oluyor ama kimilerinin kanda negatif olmuş. O yüzden emin olamıyorumÇizgiler belli oluyor bence hamilesin
Evet hakkımızda hayırlısı olur inşallahBenim de 24 25 mayıs civarı bir haftamız kalmis
Merhaba negatif çıkan mı albi idi ? Bende kaç gündür albi yapıyorum sürekli pozitif çıkıyorKizlar sabah yaptim bu testi ilk başta negatifti yarım saat sonra silik çizgi vardı ama şimdi böyle koyulasmis idrarı fazla damlatmistim acaba ondan mı oldu akşam test yaptım negatifti albi markası
Eki Görüntüle 3428174
Merhaba durumunuzu okudum kesinlikle haberinizi bekliyorum. Aynı belirtileri bende yaşıyorum sol kasığım ağrıyor yumurtlama gününü değerlendirdik yumurtlama günüm geçti yani inşallah gönlünce olur.Regli gününe yakın bi daha bence
Pozitif çıkan albi idi diğer freegly mi neydi. Albi bugün tekrar yaptım hayali çizgi göründü ilk 5 dakikada ama hiç pembe olmadı. Sol kasığımda ağrı var ozellikle tuvalet ihtiyacını giderigimde ya da eğilip kalktığımda oliuor anlayamadim bı turluMerhaba negatif çıkan mı albi idi ? Bende kaç gündür albi yapıyorum sürekli pozitif çıkıyor
Ben bi kaç tane daha denedim pozitif ama hiç belirtin yok hafif göğüs hassasiyeti dışında. Sizin adet gününüze çok var mı ?Pozitif çıkan albi idi diğer freegly mi neydi. Albi bugün tekrar yaptım hayali çizgi göründü ilk 5 dakikada ama hiç pembe olmadı. Sol kasığımda ağrı var ozellikle tuvalet ihtiyacını giderigimde ya da eğilip kalktığımda oliuor anlayamadim bı turlu