- 26 Ekim 2023
- 100
- 44
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acile gidip kan tahlili verin eğer pozitifse bi özele gidip hemen spirali çıkarttırınHafta sonu vs sonuçları öğrenmeye gittiğimde aradan 6 gün geçmişti adetim de iki gün geçmişti artmış olduğunu düşünmüş olabilir mi kan verdigimde daha 3 gün vardı adetimin olmasına kan verdiğimde. Umarım kafanızi karıştırmadm. Off ayın 22 randevu bulabildim o güne kadar bekleyemiycem korkuyorum çünkü spiralim var acile gitsem yardımcı olurlar mı
Bu ben bugün gecikmenin 2. Günü 3 gün önce geçti kasık ağrılarım hâlâ regl olmadım bi umut bakalımKızlar benim çatlamadan sonra kasıklarım da ağrı oluyor yaklaşık 4 gündür bu ağrıyı çekiyorum ne eğile biliyorum nede oturup kalka biliyorum sanki kasıklarımda birden var ben ne yapsam bir doktora gitsem e ilaç falan verirse ben hamile kalmaya çalışıyorum bu ağrıda hareket edince oluyor yürüyemiyorum bile acaba neden olur bu ağrı
Ya ne zaman başladı peki ağrın kuzum inan ki yürüyemiyorum ağrıdanBu ben bugün gecikmenin 2. Günü 3 gün önce geçti kasık ağrılarım hâlâ regl olmadım bi umut bakalım
Test yaptın mıBu ben bugün gecikmenin 2. Günü 3 gün önce geçti kasık ağrılarım hâlâ regl olmadım bi umut bakalım
Yumurtladığım gün başladı eğilsem bıçak saplıyorlar sandım bi yere uzansam bıçak saplıyolar sandım yatarken bacağımı kendime doğru çeksem bıçak saplıyolar sandım hep öyleydiYa ne zaman başladı peki ağrın kuzum inan ki yürüyemiyorum ağrıdan
En son dün yaptım ama negatif beklemedeyimTest yaptın mı
Ben korunmayı bıraktığım gibi gebe kaldım arkadaşım da öyle. Gebe olabilirsiniz çünkü bende yumurtlamada hiç göğüs ağrısı çekmezdim. İnanılmaz göğüs ağrım olmuştu tabi gebeliğim düşükle sonuçlandı.Herkese merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım. 2 yıllık evliyim ve artık bebiş düşünmeye karar verdik. Bu ay ilk kez korunmasız birliktelik yaşadık. Reglime daha 14. gün olmama rağmen bazen sağ bazen sol kasığımda kasılma ve ağrılar oluyor ve göğüslerim acayip acıyor yumurtalama döneminde böyle şeyler yaşamıyorum hiç reglime 1 hafta kala göğüs acısı falan oluyordu ama bu ay erkenden bu belirtileri yaşıyorum acaba hamile miyim test alsam 14. Gün var erken gebelik belli olmaz ne yapmalıyım bi akıl verin :) Gerçi ilk aydan gebe kalmak büyük mucize ihtimal vermiyorum ama Rabbim ne derse neyi nasip ederse o olur
Bakalım hayırlısı reglime 11 gün var şimdiden test alıp yapmak istemiyorum çünkü negatif çıkacağına eminim regli günümü beklicem mecbur. Allah isteyen herkese nasip etsinBen korunmayı bıraktığım gibi gebe kaldım arkadaşım da öyle. Gebe olabilirsiniz çünkü bende yumurtlamada hiç göğüs ağrısı çekmezdim. İnanılmaz göğüs ağrım olmuştu tabi gebeliğim düşükle sonuçlandı.
Benim de sizle hem tarihler hem de belirtiler aynı 24 mayıs civarı adet tarihim , 4 gündür özellikle sağ tarafta dolgunluk siskinlik hissediyorum yumurtlama döneminde hiç böyle olmazdı ama işte belirtiler için de çok erken ovulasyon yaptınız mı?Bakalım hayırlısı reglime 11 gün var şimdiden test alıp yapmak istemiyorum çünkü negatif çıkacağına eminim regli günümü beklicem mecbur. Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet bence de regliniz geciktiğinde yapın erkenden öğrenmek kötü birşey.Bakalım hayırlısı reglime 11 gün var şimdiden test alıp yapmak istemiyorum çünkü negatif çıkacağına eminim regli günümü beklicem mecbur. Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet çok erken hatta ben dayanamayıp herkes boşuna deneme belli olmaz demesine rağmen erkem gebelik testi yaptım kendim de erken olduğunu bilmeme rağmen negatif tabikide :) ovulasyon testi yapmadım o kadar da herşeyi harfiyen kuralına uygun ilerlemek istemiyorum çünkü Allah'ım ne zaman nasip ederse o zaman olacak zaten yumurtlama günlerimi biliyorum uygulamalar üzerinden gösterilen doğru ise yani ben birlikte olmayı kendimize görev olarak görmüyorum herhangi bi sınırlama olmadan yumurtlama öncesi, yumurtlama dönemi ve sonrası deniyoruz bi de benim bu ay ilk korunmasız ilişkim zaten hayırlısı olsun bakalımBenim de sizle hem tarihler hem de belirtiler aynı 24 mayıs civarı adet tarihim , 4 gündür özellikle sağ tarafta dolgunluk siskinlik hissediyorum yumurtlama döneminde hiç böyle olmazdı ama işte belirtiler için de çok erken ovulasyon yaptınız mı?
Biz de bu ay gün aşırı degerlendirdik dün yumurtlama testini yaptım pozitifti demek ki benim ağrıların sebebi oymuş adet tarihini bekleyeceğiz şimdi yapacak bir şey yokEvet çok erken hatta ben dayanamayıp herkes boşuna deneme belli olmaz demesine rağmen erkem gebelik testi yaptım kendim de erken olduğunu bilmeme rağmen negatif tabikide :) ovulasyon testi yapmadım o kadar da herşeyi harfiyen kuralına uygun ilerlemek istemiyorum çünkü Allah'ım ne zaman nasip ederse o zaman olacak zaten yumurtlama günlerimi biliyorum uygulamalar üzerinden gösterilen doğru ise yani ben birlikte olmayı kendimize görev olarak görmüyorum herhangi bi sınırlama olmadan yumurtlama öncesi, yumurtlama dönemi ve sonrası deniyoruz bi de benim bu ay ilk korunmasız ilişkim zaten hayırlısı olsun bakalım
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBiz de bu ay gün aşırı degerlendirdik dün yumurtlama testini yaptım pozitifti demek ki benim ağrıların sebebi oymuş adet tarihini bekleyeceğiz şimdi yapacak bir şey yok