- 3 Mayıs 2024
- 223
- 25
- 28
O kadar haklısınız ki. Hele bir de belirsizliklerden hoşlanmayan biri için çok çok zor :) Umarım beklediğinize değecek sonuçlar alırsınız :)İnşaAllah ikimizde güzel sonuç alırız , ben bi de yumurtalama gününde çatlama olurken çok nadiren lekelenme oluyor diye okudum internette, ama ben genelde yumurtalama günümü farkedebiliyorum ve geçen adetimin üçüncü günü hormon testi için gittiğimde doktor bi bakalım diye muayene etti ve bu ay bir yumurtamın büyüdüğünü söylemişti bende erken yumurtalama olacğını tahmin etmiştim, dolaysıyla bugün yumurtalama kanaması da olamaz, çok geç çünkü, neyse yani sabahtan beri internetten bi şeyler araştırıyorum insanın içine bir şüphe düşünce bekleyemiyır, hayırlısı inşaAllah
Buna bakarak da hamileliklerini anlayabilir çoğu kişi ama nasip tabikiKızlar herkesin yazdıklarına göre şunu gözlemledim adet zamanımızda olan belirtilerin bazıları hamilelikte olmuyor birkaç belirti mesela çoğu kişi adet döneminde mutlaka göğüs hassasiyeti çekerken hamilelikte göğüs hassasiyetleri olmamış vs gibi çok kişini. Yorumunu okudum inşallah herkese Allahım nasip eder
Sanırım yumurtlama belirtisi yaşıyorsunuz daha çok erken çünkü döllenme ve rahme gelme süreci falan derken 10 gün geçiyor zaten korunmayı bıraktıktan sonra bu belirtiler oluyor diye biliyorum en iyisi adet tarihini beklemekHerkese merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım. 2 yıllık evliyim ve artık bebiş düşünmeye karar verdik. Bu ay ilk kez korunmasız birliktelik yaşadık. Reglime daha 14. gün olmama rağmen bazen sağ bazen sol kasığımda kasılma ve ağrılar oluyor ve göğüslerim acayip acıyor yumurtalama döneminde böyle şeyler yaşamıyorum hiç reglime 1 hafta kala göğüs acısı falan oluyordu ama bu ay erkenden bu belirtileri yaşıyorum acaba hamile miyim test alsam 14. Gün var erken gebelik belli olmaz ne yapmalıyım bi akıl verin :) Gerçi ilk aydan gebe kalmak büyük mucize ihtimal vermiyorum ama Rabbim ne derse neyi nasip ederse o olur
Bakalım adetime 2 gün kala test yapacam sonucu da burada paylaşırımSanırım yumurtlama belirtisi yaşıyorsunuz daha çok erken çünkü döllenme ve rahme gelme süreci falan derken 10 gün geçiyor zaten korunmayı bıraktıktan sonra bu belirtiler oluyor diye biliyorum en iyisi adet tarihini beklemek
yumurta Çatlamasından emin olup ilişki yapanlar bana yazarsa cınsıyet tahmını yapabılırımErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba arkadaşlar siteye ilk defa yazıyorum karmaşık geldi buradan yazabildim yalnızca sorum şu adetim iki gün gecikti Başka nedenle kan baktirmistim tesadüfen beta HCG 2.76 çıktığını öğrendik ve doktor 1 aylık hamile olabileceğimi söyledi fakat şöyle bir sorun var ki ben spiral ile korunuyordum 7 aydır baya hazırlıksız yakalandım anlayacağınız tecrübesi olan varsa beni aydınlatsın nolurErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
2.76 bir değer değilki 5 in üstünde olması gerekiyor gidip tekrar test verin bence 5 in üstüne çıkarsa hamilesinizdir ayrıca nasıl 1 aylık olduğunu söyleyebiliyor 2.76 lık bir değerle en az 400 500 küsür olması gerekmiyormu ?Merhaba arkadaşlar siteye ilk defa yazıyorum karmaşık geldi buradan yazabildim yalnızca sorum şu adetim iki gün gecikti Başka nedenle kan baktirmistim tesadüfen beta HCG 2.76 çıktığını öğrendik ve doktor 1 aylık hamile olabileceğimi söyledi fakat şöyle bir sorun var ki ben spiral ile korunuyordum 7 aydır baya hazırlıksız yakalandım anlayacağınız tecrübesi olan varsa beni aydınlatsın nolur
Hani bana yapacaktınnnnyumurta Çatlamasından emin olup ilişki yapanlar bana yazarsa cınsıyet tahmını yapabılırım
yasadıgın ilHani bana yapacaktınnnn2 mayıs dedim yaa
İstanbulyasadıgın il
sperm testı etkıler test dalgalanma yapar test bozuk cıkabılır bısuru sebebı olur bunun canımKızlar daha önce bu durumu yaşayan var mı iki kere pik gördüm testlerde bir bakar mısınız
çatlamada tek ılıskımı 2 mayıs 2023 dogru mudurİstanbul
3 ilişki ne 2023 ü anacım 2023 olsa doğurmuştum şimdiyrieçatlamada tek ılıskımı 2 mayıs 2023 dogru mudur
dogan bebegın cinsiyetinı teyıt ettırenler var canım yontem dogrumu dıye o yuzden sen tarıh yazmandan bılememkı bunu3 ilişki ne 2023 ü anacım 2023 olsa doğurmuştum şimdiyrie2 mayıs 2024
Şaka heraldedogan bebegın cinsiyetinı teyıt ettırenler var canım yontem dogrumu dıye o yuzden sen tarıh yazmandan bılememkı bunu3 ılıskı ne zaman dölleme oldu bılemem
Hafta sonu vs sonuçları öğrenmeye gittiğimde aradan 6 gün geçmişti adetim de iki gün geçmişti artmış olduğunu düşünmüş olabilir mi kan verdigimde daha 3 gün vardı adetimin olmasına kan verdiğimde. Umarım kafanızi karıştırmadm. Off ayın 22 randevu bulabildim o güne kadar bekleyemiycem korkuyorum çünkü spiralim var acile gitsem yardımcı olurlar mı2.76 bir değer değilki 5 in üstünde olması gerekiyor gidip tekrar test verin bence 5 in üstüne çıkarsa hamilesinizdir ayrıca nasıl 1 aylık olduğunu söyleyebiliyor 2.76 lık bir değerle en az 400 500 küsür olması gerekmiyormu ?
Zamanla bulantı da olucak diye bulantı ilacı bile yazdıHafta sonu vs sonuçları öğrenmeye gittiğimde aradan 6 gün geçmişti adetim de iki gün geçmişti artmış olduğunu düşünmüş olabilir mi kan verdigimde daha 3 gün vardı adetimin olmasına kan verdiğimde. Umarım kafanızi karıştırmadm. Off ayın 22 randevu bulabildim o güne kadar bekleyemiycem korkuyorum çünkü spiralim var acile gitsem yardımcı olurlar