Hamile misinizŞişkinlik ve özellikle kasık çevresinde adet olacakmışcasına hafif gelip giden ağrılar, göğüslerde hassasiyet ( aralıklı zamanlarda), ruh halinde değişiklikler ve uyku
Evet 6+3 günlük riskli bir gebelik geçiriyorum neredeyse 2 hafta olacak ağrısız küçük kahverengi kanamalarım var, haftaya kontrolüm var bekliyorum işte yalnız bu benim 5. gebeliğim 2 si kendiliğinden düşük, diğer 2 si de boş gebelik kürtajla sonuçlandı. Bazen üzülüyorum ama Allah a emanetiz, her birinde vardır bir hayırHamile misiniz
Oluyor aradaBaş ağrısı olan da olmuş muydu kızlar gözlerimi açamıyorum ağrıdan?
Bazen regli olmaya yakın veya olduğum zaman ya da kum döktüğüm zamanlar bende de oluyordu ama tabii kesin bunlardır diyemem herkesin vücut yapısı farklıKızlar merhaba sürekli sol kasıgımda bişey oynuyor o ne olabilir gebe değilim
tamam işte kuzu artmış zaten günün geçtikten sonra birden yükselmeye başlar şuan karamsarlık için çok erkenAdetten 2 gün önce beta 43 di. Adet gunu 67 çıktı galiba saglikli bir gebelik değil benimkikanamadan yok umarım sağlıksız ise kendiliğinden düşer
Benim daha öncede boş gebeligim olduğu için umudum az. Kendimi kaptırmak istemiyorum. Yoksa keşke sağlıkla olsa 3 yıldır buna uğraşıyorum ama hep bir hayal kırıklığıtamam işte kuzu artmış zaten günün geçtikten sonra birden yükselmeye başlar şuan karamsarlık için çok erken
Şişkinlik ve özellikle kasık çevresinde adet olacakmışcasına hafif gelip giden ağrılar, göğüslerde hassasiyet ( aralıklı zamanlarda), ruh halinde değişiklikler ve uyku
Her ay regl öncesi meme ağrısından duramazdım, bu ay hiç yok, yarın ya da diğer gün adet olmam lazım. biraz meme uclarında kaşıntı gibi hissediyorum. Çok istiyoruz biz de ama bakalımŞişkinlik ve özellikle kasık çevresinde adet olacakmışcasına hafif gelip giden ağrılar, göğüslerde hassasiyet ( aralıklı zamanlarda), ruh halinde değişiklikler ve uyku
Kaşıntı da oluyorHer ay regl öncesi meme ağrısından duramazdım, bu ay hiç yok, yarın ya da diğer gün adet olmam lazım. biraz meme uclarında kaşıntı gibi hissediyorum. Çok istiyoruz biz de ama bakalım
Hiç öyle düşünmeyin daha çok küçük bu tarz şeyler belli olmuyor, benim de hamilelikler güzel başlıyor 6-7. haftalardan sonra maalesef güzel haberler alamıyorum, mesela arkadaşım kötü haberle başladı çok şükür kızı sağlıkla doğdu ve şu an 1 haftalık, güzel düşünelim güzel şeyler olsun.Adetten 2 gün önce beta 43 di. Adet gunu 67 çıktı galiba saglikli bir gebelik değil benimkikanamadan yok umarım sağlıksız ise kendiliğinden düşer
Boş gebeliğiniz kaç kez oldu sorması ayıp yaşayan insan yeni bir hamilelik haberi alınca haliylen ona bağlıyor, ya yine boş gebelik olursa diye ama hiç öyle düşünmeyin, kendimizi yiyip bitirmekten başka bir şey değil, kendimden biliyorum. Rabbim isteyen tüm kardeşlerimize sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip eylesin.Benim daha öncede boş gebeligim olduğu için umudum az. Kendimi kaptırmak istemiyorum. Yoksa keşke sağlıkla olsa 3 yıldır buna uğraşıyorum ama hep bir hayal kırıklığı
Adetten 2 gün önce beta 43 di. Adet gunu 67 çıktı galiba saglikli bir gebelik değil benimkikanamadan yok umarım sağlıksız ise kendiliğinden düşer
her zaman güzeli iyiyi düşün güzel olsun kuzum rabbim bir daha yaşatmaz inşallahBenim daha öncede boş gebeligim olduğu için umudum az. Kendimi kaptırmak istemiyorum. Yoksa keşke sağlıkla olsa 3 yıldır buna uğraşıyorum ama hep bir hayal kırıklığı
Reglim bitti regl değilim yakında değil kum var ama benden ondanmi sol kasıkta biseyler oynuyor kımıldıyorOluyor arada
Bazen regli olmaya yakın veya olduğum zaman ya da kum döktüğüm zamanlar bende de oluyordu ama tabii kesin bunlardır diyemem herkesin vücut yapısı farklı
Bilemiyorum o da bir ihtimal eğer bu şekilde devam eder ve sizi rahatsız edecek bir duruma gelirse bir doktora gitmenizi tavsiye ederim her şey hayırlısıyla gönlünüzce olsunReglim bitti regl değilim yakında değil kum var ama benden ondanmi sol kasıkta biseyler oynuyor kımıldıyor
Bu durumu yaşamış biri olarak biraz daha beklemenizi tavsiye ederim 1 hafta kadar çünkü benim de reglim geçtikten yedi gün sonra pozitife dönmüştü erken gebelik testi aldığım halde çok silik bir çizgi neredeyse yok denilecek gibiydi ve bir hafta sonrasında çizgi daha da koyulaşmıştı. Kan testi yaparakta teyit etmiş oldum. Bekleyemem derseniz en azından birkaç gün bekleyin sonra gidip kan verebilirsiniz daha net bir sonuç alırsınız, hakkınızda hayırlısı olsunbugün regl günümdu henüz olmadım test yaptim negatif çıktı sizce döner mi ihtimal var mı
İki defa olduKaşıntı da oluyor
Hiç öyle düşünmeyin daha çok küçük bu tarz şeyler belli olmuyor, benim de hamilelikler güzel başlıyor 6-7. haftalardan sonra maalesef güzel haberler alamıyorum, mesela arkadaşım kötü haberle başladı çok şükür kızı sağlıkla doğdu ve şu an 1 haftalık, güzel düşünelim güzel şeyler olsun.
Boş gebeliğiniz kaç kez oldu sorması ayıp yaşayan insan yeni bir hamilelik haberi alınca haliylen ona bağlıyor, ya yine boş gebelik olursa diye ama hiç öyle düşünmeyin, kendimizi yiyip bitirmekten başka bir şey değil, kendimden biliyorum. Rabbim isteyen tüm kardeşlerimize sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip eylesin.
Tabiki hersey Allah'tandır. Hiç isyan etmiyorum uzun zamandır hamile bile kalmiyordum. Buna da çok şükür vitaminleri devam ede eğim inşallahher zaman güzeli iyiyi düşün güzel olsun kuzum rabbim bir daha yaşatmaz inşallahsen yinede umutsuz olma biliyorum kolay değil ama sonuçta hamile kalabiliyorsun zaten sperm kalitesiz olunca böyle şeyler oluyor genelde diyor bir çok doktor. ama burda neler neler okudum hiç birşey imkansız değil kuzum sen yeterki içinde o umudu hep barındır. yeniden, yeniden,i ve yeniden de olsa..
Tabii üzgün olunacak bir şey yok çok şükür hamile kalabiliyorsun. Evet benim de her gebelikte aklıma gelen bir şey ya dış gebelik veya boş gebelik olursa diye ama çok normal evham yapmamız ya da olasılıkları düşünmemiz yani normal bir süreç, önemli olan bunu kafamıza takmamak ve kendimizi üzmemekİki defa olduaslında şu an üzgün değilim Rabbım hayırlısını versin ama tabi bi burkuluyor insan. Birde dış gebelikten mevzusu var Allah korusun umarım öyle değildir
Ben tüp bebekte denedim daha önce tutmadı bir sürü masraf oldu zor belimizi doğrultusunda. İnşallah gerek kalmadan normal olarak kalırız ve sağlıklı ilerlerTabii üzgün olunacak bir şey yok çok şükür hamile kalabiliyorsun. Evet benim de her gebelikte aklıma gelen bir şey ya dış gebelik veya boş gebelik olursa diye ama çok normal evham yapmamız ya da olasılıkları düşünmemiz yani normal bir süreç, önemli olan bunu kafamıza takmamak ve kendimizi üzmemekŞu an ben de senin gibiyim aslında ilk başta bunları düşünüyordum, sonra her şey yolunda derken kanamalarım başladı az ama sonuçta bir risk var ve kendimi diğer gebeliklerimde olduğu gibi çok üzmüyorum eşimle bu hamilelikte devam etmezse tüp bebek deneyelim dedik. Rabbimin izniyle her şey hayırlısıyla gönlümüzce olsun, çok şükür tıp ilerledi seçeneklerimiz çok bu yüzden güzel düşünelim güzel şeyler olsun.
Biz hiç denemedik hakkımızda hayırlısı olsunBen tüp bebekte denedim daha önce tutmadı bir sürü masraf oldu zor belimizi doğrultusunda. İnşallah gerek kalmadan normal olarak kalırız ve sağlıklı ilerlerdualara ve takviyelere devam edeceğiz insallah
Cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBu durumu yaşamış biri olarak biraz daha beklemenizi tavsiye ederim 1 hafta kadar çünkü benim de reglim geçtikten yedi gün sonra pozitife dönmüştü erken gebelik testi aldığım halde çok silik bir çizgi neredeyse yok denilecek gibiydi ve bir hafta sonrasında çizgi daha da koyulaşmıştı. Kan testi yaparakta teyit etmiş oldum. Bekleyemem derseniz en azından birkaç gün bekleyin sonra gidip kan verebilirsiniz daha net bir sonuç alırsınız, hakkınızda hayırlısı olsun
İnşallah amin Rabbim isteyen tüm kardeşlerimize sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip eylesin tez zamanda size de inşallahCok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinsizin de bebisiniz hayırlı olsun sağlıkla kucagiza alin inşallah sizin regl olacakmış gibi ağrı şişkinlik varmiydi ben yine her zamanki gibi regl belirtsi yaşıyorum