• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

pembe akıntım oldu bu akşam ve ağrım var adet olcak gibi bugun 30 gün adetten yani 3gün gecikmem oldu, yerleşme kanamasıdır inşallah, böyle bi durum yaşayan var mı???

Kızlar merhaba benim adetime 6 gün var erken gebelik testi yaparsam çıkar mı acaba

kızlar günaydın adet bitimi 5 günden buyana ovü yapıyorum ve o günden 9.güne kadar hergün ilişki oldu pikken korkuyorum yapmaya 2 tane oğluşum var yumurtlama da erkek oluyor felan diye bilemedim ne yapsam rabbim önce sağlık versin tabide kız geçiyor gönlümden.
17131689932294236269497195693315.jpg

Kızlar adetime 4 gün kaldı ara ara sancım oluyor gebelikte de ağrı oluyor mu moralim bozuluyor ağrı duydukça

Başka ne belirtileriniz oldu regle yakın
Benim 2 gün sırtım, belim çok ağrıdı bıçak saplanır gibiydi hatta göğüs kafesimede vuruyordu nefes alıp verirken ağrıyordu. Kasık ağrımda pek olmadı, bazen kasığım pıt pıt atıyordu. Göğüslerim şiş ve dokunurken acıyordu hâlâ da şiş ve acıyor.

Şişkinlik ve özellikle kasık çevresinde adet olacakmışcasına hafif gelip giden ağrılar, göğüslerde hassasiyet ( aralıklı zamanlarda), ruh halinde değişiklikler ve uyku😅

Evet 6+3 günlük riskli bir gebelik geçiriyorum neredeyse 2 hafta olacak ağrısız küçük kahverengi kanamalarım var, haftaya kontrolüm var bekliyorum işte yalnız bu benim 5. gebeliğim 2 si kendiliğinden düşük, diğer 2 si de boş gebelik kürtajla sonuçlandı. Bazen üzülüyorum ama Allah a emanetiz, her birinde vardır bir hayır 💐Rabbim isteyen her kardeşimize sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip eylesin

Baş ağrısı olan da olmuş muydu kızlar gözlerimi açamıyorum ağrıdan?
Oluyor arada
Kızlar merhaba sürekli sol kasıgımda bişey oynuyor o ne olabilir gebe değilim
Bazen regli olmaya yakın veya olduğum zaman ya da kum döktüğüm zamanlar bende de oluyordu ama tabii kesin bunlardır diyemem herkesin vücut yapısı farklı🤔

Adetten 2 gün önce beta 43 di. Adet gunu 67 çıktı galiba saglikli bir gebelik değil benimki😒 kanamadan yok umarım sağlıksız ise kendiliğinden düşer

Back