- 28 Ocak 2024
- 248
- 57
- 21
Kanda belli olur mu peki canım yoksa ben bekleyim mi biraz dahaGeç döllenme olabilir canım bazılarında adet gecikmesinin 15. Gününde testi pozitife dönüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanda belli olur mu peki canım yoksa ben bekleyim mi biraz dahaGeç döllenme olabilir canım bazılarında adet gecikmesinin 15. Gününde testi pozitife dönüyor
Kanda belli olabilir düşükte olsa ama 15. Günde çıkıyormuş bazılarında bi ver istersenKanda belli olur mu peki canım yoksa ben bekleyim mi biraz daha
Sibel canmAyy valla ha çok üzüldüm ismini bana söyler misin senin adına sürekli dua edeyim Allah sana hayırlı evlat etsin inşallah ama üzülme canım benim eltimin de 5yildan sonra çocuğu oldu şimdi 3tane var
Evet adet ağrısı gibi sancı oluyorKızlar adetime 4 gün kaldı ara ara sancım oluyor gebelikte de ağrı oluyor mu moralim bozuluyor ağrı duydukça
Sizin de öyle mi oldu regl şişkinliği de var yine bendeEvet adet ağrısı gibi sancı oluyor
Evet bende de öyleydi zaten gebelik belirtileri ile regl belirtileri aynıSizin de öyle mi oldu regl şişkinliği de var yine bende
İçime umut doğdu şimdiEvet bende de öyleydi zaten gebelik belirtileri ile regl belirtileri aynı
Başka ne belirtileriniz oldu regle yakınEvet bende de öyleydi zaten gebelik belirtileri ile regl belirtileri aynı
Benim 2 gün sırtım, belim çok ağrıdı bıçak saplanır gibiydi hatta göğüs kafesimede vuruyordu nefes alıp verirken ağrıyordu. Kasık ağrımda pek olmadı, bazen kasığım pıt pıt atıyordu. Göğüslerim şiş ve dokunurken acıyordu hâlâ da şiş ve acıyor.Başka ne belirtileriniz oldu regle yakın