Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar ben 3 çocuk annesiyim çok tuhaf günler geçiriyorum günde 3 4 kere yemek yiyen Bi insanım iştahım kapanmış yemek bile yapamiyorum hamilelik hissediyo gibiyim ama bilmyrum sağ sol kaşıklara agri giyo bacağıma falan mide bulantısı sabahları gün icndede bazen oluyo 3 cocugumdada anlamstim hamile olduğumu test yapmadan aşırı aşermelerim oluyodu bu sefer çok tuhaf anlayamadim eşimin amcasinin karısınn ikizleri var bilemedim yaa siz nasil yorumlarsiniz kızlar?

Adete 3 gün kala kan vermiştim negatif çıktı dün adet olmam lazımdı olmadım bugünde gelen yok daha 3 gün önce negatif görüp sonra pozitif olabilir mi sizce

pembe akıntım oldu bu akşam ve ağrım var adet olcak gibi bugun 30 gün adetten yani 3gün gecikmem oldu, yerleşme kanamasıdır inşallah, böyle bi durum yaşayan var mı???

kızlar günaydın adet bitimi 5 günden buyana ovü yapıyorum ve o günden 9.güne kadar hergün ilişki oldu pikken korkuyorum yapmaya 2 tane oğluşum var yumurtlama da erkek oluyor felan diye bilemedim ne yapsam rabbim önce sağlık versin tabide kız geçiyor gönlümden.

Kızlar adetime 4 gün kaldı ara ara sancım oluyor gebelikte de ağrı oluyor mu moralim bozuluyor ağrı duydukça

Başka ne belirtileriniz oldu regle yakın
Benim 2 gün sırtım, belim çok ağrıdı bıçak saplanır gibiydi hatta göğüs kafesimede vuruyordu nefes alıp verirken ağrıyordu. Kasık ağrımda pek olmadı, bazen kasığım pıt pıt atıyordu. Göğüslerim şiş ve dokunurken acıyordu hâlâ da şiş ve acıyor.

Şişkinlik ve özellikle kasık çevresinde adet olacakmışcasına hafif gelip giden ağrılar, göğüslerde hassasiyet ( aralıklı zamanlarda), ruh halinde değişiklikler ve uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…