Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İnşallah rabbim masip etsin 6 yıldır istiyoruz
Ayy valla ha çok üzüldüm ismini bana söyler misin senin adına sürekli dua edeyim Allah sana hayırlı evlat etsin inşallah ama üzülme canım benim eltimin de 5yildan sonra çocuğu oldu şimdi 3tane var

Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı bayramlar kızlar :)) ben bir şey sormak istiyorum benim adetim 7 gün önce bitti 2 nisan ertesi günü yumurtlamam korunmasız ilişkim oldu adetime 7 gün var 21 gün döngüm şuan dün gece saat 3 gibi kahve pembe akıntım oldu gelmedi şuan da geliyor ama çok az öyle akmıyor iç çamaşırım kirlenmiş sadece ne oluyor bu sizce

İlişkinizin üzerinden 10 gün geçmişse yerleşme kanaması olabilir deniliyor

Benimde 2 gün var reglime kahverengi silik bi şekilde kahverengi leke vardı bu ne bende anlamadım son ilişkim üzerinden yumurtlama sonrası yani 10 gün geçti benimde hatta

6 gün biraz erken gibi geldi çünkü en son ilişkiden 8-10 gğn sonra kanda beta yükseliyordu
İnşallah nasip olur isteyen herkese bizde 7 aydır deniyoruz şöyle bir şey var benim yumurtlamam erken adet bitimimin hemen ertesi günü oluyor çok kişi var öyle 5 6 gün sonra yerleşme yaşayan benden 3 4 damla geldi çok açık kahve pembemsi ton dahada yok 4 saat önce felan bitti bir günde sürmedi

Bende erken oluyor zannediyordum ama 14. Günde bu ay oldu yumurtlama takibi yaptı doktorumuz ama benim sorunum Amh 1,0 o yüzden biraz sorun var ama yumurtalarım oluştu olursa Allah bilir

Kızlarr adetime 10 gün kaldı bugün yere eğilip kalktıktan sonra karnıma bı şey saplandı gibi acı hissettim iki defa oldu daha önce yaşamamıştım düzenli ilişkimiz var bebek istiyoruz sizce yerleşme ağrısı gibi bı şey olabilir miii

Kızlar gecikmemin 4. Gününde evde test yaptım tek çizgi idi şu an 7. Günündeyim gala adet olmadım acaba tesi erken mi yaptım sonradan pozitife dönme ihtimali var mı

Kızlar gecikmemin 4. Gününde evde test yaptım tek çizgi idi şu an 7. Günündeyim gala adet olmadım acaba tesi erken mi yaptım sonradan pozitife dönme ihtimali var mı
Geç döllenme olabilir canım bazılarında adet gecikmesinin 15. Gününde testi pozitife dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…