Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Amin insallah o zaman ben de yine de bi umut bekleyeyim Allah hayırlısı olacaksa verir

Göğüslerin yürürken bile acıyordu. Normalde adet olmaya yakın göğüslerimde belirti olmaz. Hamile iken daha adetim geçmeden hem göğüslerde dolgubluk hemde aşırı acı vardı. Eşim farketmiş anormal tepkilerimi. Bende yürürken bile bazen ağlayasım geliyordu acıdan. Sık tuvalete cıkma diğer belirti. Bi de aşermede başlıyor. 7.hafta diyorlar ama benim 3 gebeliğimdede hamile olduğumu öğrenmeden aşermem başladı. Hatta aşerdiğimin ertesi günü test yapıp öğrendim hamile olduğumu. Herkesin gönlündeki olsun inşallah

İyi akşamlar adetten 2 gün önce beta 43 çıktı adet gunu ise 67.. düzgün bir artış yok yarın yine kan vereceğim. Bu şekilde %60 artış olup ölü.lu gebelik geçiren var mı? Dış gebelikten çok korkuyorum

Kaşıntı da oluyor derken? Gebelikte mi?

Betahcg seviyeleri iki günlük sürede aynı kalıyor veya uygun oranlarda artmıyor ise ve 1500 üstü değerlerde vajinal ultrasonda gebelik kesesi görünmüyorsa dış gebelik düşünülebilir. (İnternette ve çoğu kaynaklarda böyle yazıyor yine araştırmanızı tavsiye ederim içiniz bir nebze de olsa rahatlar) Ama sizin iki günlük sürede betahcg artmış üstelik şu an ne vajinal ne de karından gözükecek kadar betahcg oranı yüksek değil, biraz daha beklemenizi ve bu süre zarfında üzüntü ve stres yapmamanızı, umutlu olmanızı tavsiye ederim. İyi düşünelim, iyi şeyler olsun. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah
Kaşıntı da oluyor derken? Gebelikte mi?
Göğüs uçlarında ara ara kaşıntı oluyor evet tabii herkeste geçerli bir şey değil, kişiye yani vücut yapısına göre değişiyor.

Evet şu an beklemekten başka çare yok ve gerçekten zorlanıyorum. Zaman geçmiyor. Yarın biraz daha netleşir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin

Bende 5+4 lekelenmeler başladı büyük de var küçük küçük peçeteyede geliyor herşey normal kanama alanı yok dedi doktor proluton iğne yaptı sizde durumdasınız kanamanız nasıl

Bende 5+4 lekelenmeler başladı büyük de var küçük küçük peçeteyede geliyor herşey normal kanama alanı yok dedi doktor proluton iğne yaptı sizde durumdasınız kanamanız nasıl
Benim de durumum aynen sizin gibi kanamalar kahverengi bazen bir tık daha yoğunlaşıyor bazen hiç gelmiyor, ağrısız çok şükür bazen hafif ve tatlı ağrılar oluyor, doktor ona da normal dedi ve o da kanama alanı görmedi lakin 5 gün önceydi, nasipse 2 gün sonra yani tam bir hafta olacak tekrar gel dedi, bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Ben progestan kullanıyorum sadece Hatta doktor günde 2 kere alınan hapı 1 e düşürdü. Etkisinin çok olmadığını söyledi ve kanamanın her türlüsünün iyi olmadığını ama yoğun bir kanama ve de yoğun bir ağrı olmadığı sürece bu durumun bazı hamileler de kısa bazılarında ise baya uzun sürdüğünü o yüzden kafama çok takmamam gerektiğini söyledi. Hak verdim de çünkü önceden düşük geçmişim olduğundan acısını iyi bilirim. İnşallah her birimiz hayırlı haberler alırız

Merhaba beta sonuçlarım şu şekilde çıktı
Adetten 2 gün önce 43
Adet gunu 67
Adetten 2.5 gün sonra farklı laboratuvarda 30
Anlıyorum ki kimyasal gebelik galiba ama ne kanama ne lekelenme yok
Dış gebelik olma ihtimali var mi

Kızlar adetim üç gün gecikti ama test negatif çıkıyor sizce pozitife dönme ihtimali var mi

Gebelik şüphem var; belirtilerim adetimden 7 gün önce kadar başladı ve şu şekilde:

1-Göğüs ağrısı
2-Aşırı uyku hali (öğleden sonra 4 gibi feci uykum geliyor sanki beynim kendini kapatıyor gibi)
3-Kasık krampları, rahatsız edici değil ama sanki böyle çekilme gibi oluyor
4-Gece mide bulantısı
5-Kabızlık (yeni başladı)
6-Gece uykusunda karabasan
7-Kaset testte çok silik çizgi (emin olamıyorum)

3 gün kaldı bakalım bekliyorum heyecanla

Merhaba adetim biteli bi hafta oldu ama kanamalarım oluyor birde bacaklarım ağrıyor bazen adet ağrısı gibi neden olabilir

Bende pcos var ama adetlerim düzenlidir genelde hormanlarim da da sıkıntı yoktu doktor da bi sıkıntı görmedi sadece gebyfoll kullanmamı önerdi 2 buçuk aydır da onu kullanıyorum normal bir şekilde de adet olurum ama bu ay normal de 13 Nisan adet günümdü 11 inde lekelenme şeklinde kanama yaşadım adet oluyorum sandım ama sancim her hangi bir ağrım da yoktu diğer gün kesildi ve sonraki günlerde yani 5 6 gün falan ara ara kesilerek kanama kahverengi tonlarında geldi koyu hep ya da çok açık 19 unda da idrar testi yaptım ama negatifti yeniden test yapmalı mıyım sizce yapmaya da korkuyorum bu dönemde çok umutlandim kesildi sandım yeniden lekelendim falan ilk defa yaşıyorum böyle bir şey o yüzden bu konuda yardım istiyorum bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen oldu mu yoksa pcos yüzünden mi 7 aylık evliyim başından beri korunmuyoruz akışına bıraktık çocuk olursa diye pco olduğu için çok ümidim de yok lütfen yorumlarinizi bekliyorum ya da benzer durumlari yaşayanları

Kızlar merhaba ben sabah test yaptım baktım yoktu dışarı çıktım geldim az önce teste baktım resimdeki gibi 12 gün geçti günüm 9 gününde kan verdim negatif çıkmıştı sizce umutlanmalımıyım

Eklentiler

• IMG-20240424-WA0014.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 208
Merhaba arkadaşlar. Benimde 2-3 gündür aşırı akıntım var kokusuz berrak ve sulu. Şu yaşıma kadar (24) hiç böyle gelmedi. Pikosum ve 2 aydır takviye kullanıyorum. Adetim düzensiz son adetin üzerinden 16 gün geçti kasık ağrım da oluyo sol tarafta. Akıntıyla hamileliği anlayan oldumu

YUMURTAN ÇATLAMIŞTIR ONDAN KASIK AĞRISI OLUYORDUR. Hamilelik için yumurtlamadan 10-12 gün geçmesi lazım. Değerlendir bugünleri. :)

Kızlar selam, testime bakarmısınnnn
2 yıldır evliyim ve geçen sene bi boş gebeliğim oldu sonrasında da hep denedik ama bu ay bi gariplik var gebelik testimde çünkü aylardır aylardır test yapıyorum ve ilk defa ilk idrarla ilk 10 dk içinde böyle bişi çıktı bir de güvendiğim bi gebelik testi bu regl olmama daha 12 gün var ama benim yumurta çatlamalarım doktorun söylediğine göre adet öncesi olgunlaşıp adet bitiminde çatlıyormuş biraz değişik bi süreç yani bu sizce kan vermelimiyim

Eklentiler

• IMG_6320.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 198
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…