Amin insallahİnşallah amin Rabbim isteyen tüm kardeşlerimize sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip eylesin tez zamanda size de inşallahevet regli olacakmışım gibi hafif gelip giden ağrılar, şişkinlik vardı. Bazen halen oluyor ama hafif ve tatlı ağrılar
İçinizi ferah tutun her daim umutlu olun, hayırlı haberlerinizi de almak nasip olur inşallah. Hayırlısı olsun her birimiz içinAmin insallaho zaman ben de yine de bi umut bekleyeyim Allah hayırlısı olacaksa verir
Kaşıntı da oluyor derken? Gebelikte mi?Kaşıntı da oluyor
Hiç öyle düşünmeyin daha çok küçük bu tarz şeyler belli olmuyor, benim de hamilelikler güzel başlıyor 6-7. haftalardan sonra maalesef güzel haberler alamıyorum, mesela arkadaşım kötü haberle başladı çok şükür kızı sağlıkla doğdu ve şu an 1 haftalık, güzel düşünelim güzel şeyler olsun.
Boş gebeliğiniz kaç kez oldu sorması ayıp yaşayan insan yeni bir hamilelik haberi alınca haliylen ona bağlıyor, ya yine boş gebelik olursa diye ama hiç öyle düşünmeyin, kendimizi yiyip bitirmekten başka bir şey değil, kendimden biliyorum. Rabbim isteyen tüm kardeşlerimize sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip eylesin.
Betahcg seviyeleri iki günlük sürede aynı kalıyor veya uygun oranlarda artmıyor ise ve 1500 üstü değerlerde vajinal ultrasonda gebelik kesesi görünmüyorsa dış gebelik düşünülebilir. (İnternette ve çoğu kaynaklarda böyle yazıyor yine araştırmanızı tavsiye ederim içiniz bir nebze de olsa rahatlar) Ama sizin iki günlük sürede betahcg artmış üstelik şu an ne vajinal ne de karından gözükecek kadar betahcg oranı yüksek değil, biraz daha beklemenizi ve bu süre zarfında üzüntü ve stres yapmamanızı, umutlu olmanızı tavsiye ederim. İyi düşünelim, iyi şeyler olsun. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallahİyi akşamlar adetten 2 gün önce beta 43 çıktı adet gunu ise 67.. düzgün bir artış yok yarın yine kan vereceğim. Bu şekilde %60 artış olup ölü.lu gebelik geçiren var mı? Dış gebelikten çok korkuyorum
Göğüs uçlarında ara ara kaşıntı oluyor evet tabii herkeste geçerli bir şey değil, kişiye yani vücut yapısına göre değişiyor.Kaşıntı da oluyor derken? Gebelikte mi?
Evet şu an beklemekten başka çare yok ve gerçekten zorlanıyorum. Zaman geçmiyor. Yarın biraz daha netleşir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icinBetahcg seviyeleri iki günlük sürede aynı kalıyor veya uygun oranlarda artmıyor ise ve 1500 üstü değerlerde vajinal ultrasonda gebelik kesesi görünmüyorsa dış gebelik düşünülebilir. (İnternette ve çoğu kaynaklarda böyle yazıyor yine araştırmanızı tavsiye ederim içiniz bir nebze de olsa rahatlar) Ama sizin iki günlük sürede betahcg artmış üstelik şu an ne vajinal ne de karından gözükecek kadar betahcg oranı yüksek değil, biraz daha beklemenizi ve bu süre zarfında üzüntü ve stres yapmamanızı, umutlu olmanızı tavsiye ederim. İyi düşünelim, iyi şeyler olsun. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah
Göğüs uçlarında ara ara kaşıntı oluyor evet tabii herkeste geçerli bir şey değil, kişiye yani vücut yapısına göre değişiyor.
Bende 5+4 lekelenmeler başladı büyük de var küçük küçük peçeteyede geliyor herşey normal kanama alanı yok dedi doktor proluton iğne yaptı sizde durumdasınız kanamanız nasılEvet 6+3 günlük riskli bir gebelik geçiriyorum neredeyse 2 hafta olacak ağrısız küçük kahverengi kanamalarım var, haftaya kontrolüm var bekliyorum işte yalnız bu benim 5. gebeliğim 2 si kendiliğinden düşük, diğer 2 si de boş gebelik kürtajla sonuçlandı. Bazen üzülüyorum ama Allah a emanetiz, her birinde vardır bir hayırRabbim isteyen her kardeşimize sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip eylesin
Benim de durumum aynen sizin gibi kanamalar kahverengi bazen bir tık daha yoğunlaşıyor bazen hiç gelmiyor, ağrısız çok şükür bazen hafif ve tatlı ağrılar oluyor, doktor ona da normal dedi ve o da kanama alanı görmedi lakin 5 gün önceydi, nasipse 2 gün sonra yani tam bir hafta olacak tekrar gel dedi, bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Ben progestan kullanıyorum sadeceBende 5+4 lekelenmeler başladı büyük de var küçük küçük peçeteyede geliyor herşey normal kanama alanı yok dedi doktor proluton iğne yaptı sizde durumdasınız kanamanız nasıl
YUMURTAN ÇATLAMIŞTIR ONDAN KASIK AĞRISI OLUYORDUR. Hamilelik için yumurtlamadan 10-12 gün geçmesi lazım. Değerlendir bugünleri. :)Merhaba arkadaşlar. Benimde 2-3 gündür aşırı akıntım var kokusuz berrak ve sulu. Şu yaşıma kadar (24) hiç böyle gelmedi. Pikosum ve 2 aydır takviye kullanıyorum. Adetim düzensiz son adetin üzerinden 16 gün geçti kasık ağrım da oluyo sol tarafta. Akıntıyla hamileliği anlayan oldumu
YUMURTAN ÇATLAMIŞTIR ONDAN KASIK AĞRISI OLUYORDUR. Hamilelik için yumurtlamadan 10-12 gün geçmesi lazım. Değerlendir bugünleri. :)
Ama bunu düşünerek ovulasyon testi yaptım belirgin çıkmadı bide erken adet oluyorum. Yumurtlama için geç gibi geldiYUMURTAN ÇATLAMIŞTIR ONDAN KASIK AĞRISI OLUYORDUR. Hamilelik için yumurtlamadan 10-12 gün geçmesi lazım. Değerlendir bugünleri. :)