Haklısın bende çok istiyorum hamile kalmayı Allah ne zaman nasip eder sehaklısın canım bende bikaç aydır hamileliliğin bütün belirtilerini yaşıyorum ama olmuyo işte .. bundan böyle karar verdim ümitlenmicem...artık Rabbim nezaman bana anne olmayı layık görür bilemem ... sabırla beklemek lazım ama nerde bende o sabıııııııırrr... Allah'ım sen isteyen herkese anne olmayı nasip et ...AMİİİİİİİİNNNNNN........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Başın sağolsun Allah sana hayırlı evlat nasip etsin inşallahDaha önce kimyasal gebelik yaşadım ama regliden önce kan veriyordum en fazla 13,74 çıkmıştı iki gün sonra 8 sonra adet olmuştum ama regl gecikmesi hiç yaşamadım daha önce ben o yüzden tam da sevinemedimbenim bir oğlum olmuştu erken doğum oldu. 44 gün yaşadı Melek oldu ondan sonra her ay Allah’a yalvarıyorum her gün mis kokusunu çekemedim hiç içime ben çoktan anne oldum ama yüreğinde kocaman yara olan bir anne allahım büyük insallah sağlıkla katlanır gider tutunur hepimizin inşallah
ahhh kuzum benimDaha önce kimyasal gebelik yaşadım ama regliden önce kan veriyordum en fazla 13,74 çıkmıştı iki gün sonra 8 sonra adet olmuştum ama regl gecikmesi hiç yaşamadım daha önce ben o yüzden tam da sevinemedimbenim bir oğlum olmuştu erken doğum oldu. 44 gün yaşadı Melek oldu ondan sonra her ay Allah’a yalvarıyorum her gün mis kokusunu çekemedim hiç içime ben çoktan anne oldum ama yüreğinde kocaman yara olan bir anne allahım büyük insallah sağlıkla katlanır gider tutunur hepimizin inşallah
Canım kuruma çizgisi gibi duruyor ama bazen görselde anlaşılmıyor sen bakınca hafif de olsa pembeli falan var mıMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün var 1 haftadır kasıklarımda aşırı ağrı oluyor adet olacakmışım gibi sancı oluyor 2 gündür baş dönmesi yaşıyorum tansiyon sandım fakat tansiyonum da iyi çıktı ölçtüğümde erken gebelikte belirtileriniz nasıl ve test yaptım fakat saatler sonra bi çizgi çıktı kuruma çizgisi mi yoksa bişey mi var anlayamadım daha önce böyle bişe olmamıştı ekliyorum sizde bakarmısınız Eki Görüntüle 3411070 Eki Görüntüle 3411070
Yani anlayamıyorum ki bide kuruma çizgisi ise su damlatırsanız geçer dediler su damlattım halen duruyor çizgiCanım kuruma çizgisi gibi duruyor ama bazen görselde anlaşılmıyor sen bakınca hafif de olsa pembeli falan var mı
Selam Meme ucum büyümüştü oradan anlamıştımarkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
O zaman olabilir bende en iyisi kan vermenYani anlayamıyorum ki bide kuruma çizgisi ise su damlatırsanız geçer dediler su damlattım halen duruyor çizgi
Benimde öyle ağrılarım var ve uyku isteği kasık ağrısı baş dönmesi adetten 2haftaa sonra ilişki sonrası pembe lekelenmem oldu dün gece kan verdim HCG değerim 2.30cikti ama adet gecikmesi yok hemen hemen bı kaç gün var adet olmama idrar testinde de birşey çıkmadısevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Evet hamilesin tebrik ederimEki Görüntüle 3412836 merhaba kızlae ovülasyon testi yaptım boyle cıktı sizce gebelik olablrmi
Ama bu hamilelik testi degil canım bu tetste cıkıyormu gebelik yumurtlama testiEvet hamilesin tebrik ederim
Gebelik yumurtlama testi nedir hiç bilmiyorum ama iki çizgi gördüm ondan hamilesin dedimAma bu hamilelik testi degil canım bu tetste cıkıyormu gebelik yumurtlama testi
Ovülasyon testi diyorlarmış bnde yanlş aldm eczanden oyuzden sorayım bi dedimGebelik yumurtlama testi nedir hiç bilmiyorum ama iki çizgi gördüm ondan hamilesin dedim
Ovulasyon testinde pozitif çıktığında gebelik için tam vakti yani ilişkiye girebilirsiniz hamile kalman için aktif bir zaman senin için araştırdımOvülasyon testi diyorlarmış bnde yanlş aldm eczanden oyuzden sorayım bi dedim
Ovülasyon testi diyorlarmış bnde yanlş aldm eczanden oyuzden sorayım bi dedim
Gebelik yumurtlama testi nedir hiç bilmiyorum ama iki çizgi gördüm ondan hamilesin dedim
Yani hamile deglmOvulasyon testinde pozitif çıktığında gebelik için tam vakti yani ilişkiye girebilirsiniz hamile kalman için aktif bir zaman senin için araştırdım