- 26 Mart 2024
- 8
- 1
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hamile misiniz ?Hayır yok. Aksine geçen ay doktora gittiğimde rahim sağlığın çok iyi, yumurta sayın ve büyüklüğün gayet yeterli, hiçbir problem yok dedi. Reglim de düzenli ama bilemedim neden böyle oldu
çizgi bariz görünüyor gebelik olabılır tabı olumsuz düşünmeyinn lütfenSizce hamilelik olabilir miyim? bakar mısınız?. Sat 4 mart. Yaklaşık bir haftadır kasık bel ağrısı ara ara bulantı yaşıyorum. Ve üst karın da acıma hissi mevcut. Bu belirti ilk gebeliğimde de vardı. Adetime 4 gün var idrar testi yaptım ilk 3-4 dk da hafif gölge gibi ikinci bi çizgi belirdi. İlk gebeliğimde 9. Hafta da bebeğin kalbi durdu. Biraz tedirginim doğrusu Kan tahlili için korkuyorum negatif çıkar diye Eki Görüntüle 3408375
Yumurtlama gününü uygulamadan takip ediyorsanız o her zaman günü gününe tutmayabilir. Vücudunuzu dinlerseniz aslında anlayabilirsiniz her ay olmasa da ben anlayabiliyordum. Yumurtlama zamanında kasığımda batma oluyordu. O zaman denediğimizde tutmuştu ama kimyasal ile sonuçlandı.25 Mart yumurtlama gunumdü ilişkiye girdim ertesi gün akıntı geldi gebelik kesin olusurmu yumurtlama günü ilişkiye girince
O meni sıvısı olabilir.Merhaba dün yumurtlama gunumdü ve o günü değerlendirdim sabah uyandığımda süt gibi ve koyu beyaz bayya bı akıntı gelmisti gebelik olabilirmi sadece şuan durdu 2 kere geldi lütfen. Cevapp bilmiyorum.
Tam yumurtlama gününde de hamile kalanlar olmuştur, yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girip de hamile kalanlar da olmuştur. Tüm bu süreçte her gün ilişkiye girip hamile kalmayan da olmuştur.Merhaba kizlar tam yumurtlama günü ilişkiye girip hamile kalanlar oldumu ve nasıl oldu acil cevapp
Siz büyük ihtimalle hamilesiniz kaset testler daha güvenilir oluyor benim ki erken gebelik testiydi ve testler bozuk çıktı hamile değilmişim hayırlı olsunDün bu testle 4.5 değerim çıktı benim de şok oldum
Anladım canım inşallah tutar dualarınızı bekliyorumYumurtlama gününü uygulamadan takip ediyorsanız o her zaman günü gününe tutmayabilir. Vücudunuzu dinlerseniz aslında anlayabilirsiniz her ay olmasa da ben anlayabiliyordum. Yumurtlama zamanında kasığımda batma oluyordu. O zaman denediğimizde tutmuştu ama kimyasal ile sonuçlandı.
Adet oldum canım kimyasal oldu muhtemelenSiz büyük ihtimalle hamilesiniz kaset testler daha güvenilir oluyor benim ki erken gebelik testiydi ve testler bozuk çıktı hamile değilmişim hayırlı olsun
Geç döllenme olabilir de o yüzden kanda çıkmamış olabilir miKızlar yaklaşık 5 gün önce test yaptım görseldeki gibi çıktı akşam kan verdim 0.21 çıktı 48 saat sonra tekrar kan verdim 0.1 reglime 7 gün var bende inanılmaz uyku mide bulantısı sık idrar bir de dün sol kasık ağrısıyla uyandım. Bugün de meme uçlarımda kabarcıklar gördüm hafif de kaşınıyor sizce gebelik olabilir mi Test böyleydi 5 gün önce dediğim gibi ama değerler öyle çıkmıştı 2 gün önce en son kan verdim
Reglim 5 gün geçince beta 7.85 çıkt. Ertesi gün 9.23e yükseldi ama 5.75'e düşmüş. Muhtemelen kimyasal gebelikMerhaba hamile misiniz ?
Geç döllenme olmuş olsa bile önce kanda çıkar çünkü hcg önce kanda bir süre sonra idrarda belli olur. Yani geç döllenme olmuş olsa dahi idrar testinde çizgi çıkıp kanda negatif değer olmaz. Testinizdeki çizgi 5 dk dan sonra çıktıysa kuruma çizgisi olabilir muhtemelen. Ama belirtileriniz gebelik belirtilerine benzer tabi psikolojik belirtiler değilse bunlar. En iyisi adetinizi bekleyin eğer gecikme varsa kan testi verin geç döllenme olmuşsa bile kanınızda hcg değeri o zamana kadar yükselir siz de net bir sonuç almış olursunuz Hayırlısı olsun inşallahKızlar yaklaşık 5 gün önce test yaptım görseldeki gibi çıktı akşam kan verdim 0.21 çıktı 48 saat sonra tekrar kan verdim 0.1 reglime 7 gün var bende inanılmaz uyku mide bulantısı sık idrar bir de dün sol kasık ağrısıyla uyandım. Bugün de meme uçlarımda kabarcıklar gördüm hafif de kaşınıyor sizce gebelik olabilir mi Test böyleydi 5 gün önce dediğim gibi ama değerler öyle çıkmıştı 2 gün önce en son kan verdim
Çok teşekkür ederim Az önce inanılmaz bel ağrısı ve hafif mide bulantısı yaşadım uzanıyordum kalktım dayanamadım yani bakalım regl günüm gelsin deGeç döllenme olmuş olsa bile önce kanda çıkar çünkü hcg önce kanda bir süre sonra idrarda belli olur. Yani geç döllenme olmuş olsa dahi idrar testinde çizgi çıkıp kanda negatif değer olmaz. Testinizdeki çizgi 5 dk dan sonra çıktıysa kuruma çizgisi olabilir muhtemelen. Ama belirtileriniz gebelik belirtilerine benzer tabi psikolojik belirtiler değilse bunlar. En iyisi adetinizi bekleyin eğer gecikme varsa kan testi verin geç döllenme olmuşsa bile kanınızda hcg değeri o zamana kadar yükselir siz de net bir sonuç almış olursunuz Hayırlısı olsun inşallah
Benim de en büyük belirtim bel ağrısıydı en çok o beni şüphelendirmişti. Bir de benim regl ağrılarım günümden 1 veya 2 gün önce başlar ama benzer ağrılarım gebelikte 8 9 gün önce başlamıştı. Ben erken gebelik testi yapmıştım 6 gün önce 4 gün önce de kaset test ama ikisi negatifti. regle 2 gün kala ise kan testi vermiştim pozitifti ama o zaman geç döllenmeden dolayı değer biraz düşük çıkmıştı doktorum korktutmuştu bu defa dış gebelik olabilir diye Siz de bu testlerle uğraşmayın biliyorum sabretmek zor ama en iyisi regl günü olmazsanız verin veya birkaç gün sonra çünkü değer düşük çıkınca da tedirgin olmazsınız en azındanÇok teşekkür ederim Az önce inanılmaz bel ağrısı ve hafif mide bulantısı yaşadım uzanıyordum kalktım dayanamadım yani bakalım regl günüm gelsin de
Ne güzel anlatmışsın teşekkür ederim vaktini ayırdığın için dediğin gibi yapacağım o zaman ama içimde kalacağına bari test alsam mı pazartesiBenim de en büyük belirtim bel ağrısıydı en çok o beni şüphelendirmişti. Bir de benim regl ağrılarım günümden 1 veya 2 gün önce başlar ama benzer ağrılarım gebelikte 8 9 gün önce başlamıştı. Ben erken gebelik testi yapmıştım 6 gün önce 4 gün önce de kaset test ama ikisi negatifti. regle 2 gün kala ise kan testi vermiştim pozitifti ama o zaman geç döllenmeden dolayı değer biraz düşük çıkmıştı doktorum korktutmuştu bu defa dış gebelik olabilir diye Siz de bu testlerle uğraşmayın biliyorum sabretmek zor ama en iyisi regl günü olmazsanız verin veya birkaç gün sonra çünkü değer düşük çıkınca da tedirgin olmazsınız en azından
Rica ederim ne demek her zaman burdayım. Ama sabredemiyorsan al dene ama yerinde olsam kan veririm haftaiçi bir daha test yerine. Ha negatif çıksa da üzülme çünkü geç döllenme ihtimali hep var o sabırsızlık çok zor biliyorummm peki göğüste hassasiyet var mı ? Herkeste belirtiler farklı oluyor ama bel ağrısı kasıkta batma göğüste hassasiyet genelde ortak belirtilerdenNe güzel anlatmışsın teşekkür ederim vaktini ayırdığın için dediğin gibi yapacağım o zaman ama içimde kalacağına bari test alsam mı pazartesi
Sana kendi öğrenme ve belirti hikayemi anlatmak istedim görür görmez benim reglime 4 gün vardı tam galıba ama 5-6 gündür hafif kasıkta batma bel ağrısı yaşıyordum reglım yaklaşıyor diye sallamamıştım 3-4 gün kala gece bacağıma hafif vurmaya başladı bel ağrım kasık batması çoğaldı ve şüphelendim göğsüme baktım damarlarım belirginleşmiş hemen sabah test aldım yaptım negatifti maalesef ama benim şüphem geçmedi gittim kan verdim 17.78 çıkmıştı sonucum yanı hamıleydımve çok yenıydı 2 haftalık falandı şuan doğumuma 3 gün var tavsiyem biraz beklemen regl günün tekrar bi kan ver bu arada sol kasıgımda oluyordu özellikleKızlar yaklaşık 5 gün önce test yaptım görseldeki gibi çıktı akşam kan verdim 0.21 çıktı 48 saat sonra tekrar kan verdim 0.1 reglime 7 gün var bende inanılmaz uyku mide bulantısı sık idrar bir de dün sol kasık ağrısıyla uyandım. Bugün de meme uçlarımda kabarcıklar gördüm hafif de kaşınıyor sizce gebelik olabilir mi Test böyleydi 5 gün önce dediğim gibi ama değerler öyle çıkmıştı 2 gün önce en son kan verdim