Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Prolaktin hormonu değeri duzelmedeen pek gebelik şansı olmuyor benimde öyleydi duzldikten sonra gebelik yaşadım ondan sonrada yine bir kimyasal gebelik yaşadım doktora danışın iyisi
Merhaba benim de prolaktin hormonum normalden üst düzeyde çıkıyordu. Ancak doktor herhangi bi ilaç vermedi sadece doğum kontrol hapı vermisti ve 2 sene kullandım. Size ne verdi bunun için bilgi verir misiniz? Sizin prolaktininiz yüksek miydi? Ne kadar sürede düzeldi?

Merhaba benim de prolaktin hormonum normalden üst düzeyde çıkıyordu. Ancak doktor herhangi bi ilaç vermedi sadece doğum kontrol hapı vermisti ve 2 sene kullandım. Size ne verdi bunun için bilgi verir misiniz? Sizin prolaktininiz yüksek miydi? Ne kadar sürede düzeldi?
Benim ilk gebeligimde bebeğimin kalbi durmustu sekiz haftalıkken gebelik olunca prolaktin değeri yükseliyor Muş gebeliğim sonlandiktan sonra değerlerim yüksek kalmıştı düzelmedi ilaç verdi bir ay kullandım şu an normal değerlerim ilaçları hatırlamıyorum inanın ama doğum kontrol hapı degildi

Ben
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
6 haftalık hamileyim şu an inan hiç belirti yaşamadım. Regl olacagımı düşündüm yine öncesinde hafif agrım oldu ama regl olmadım. Gögüslerimde agrı yoktu. Akıntım da yoktu.

Kızlar reglime 4 gün var bugün test yaptım sizce?
IMG_0169.jpeg

Ben

6 haftalık hamileyim şu an inan hiç belirti yaşamadım. Regl olacagımı düşündüm yine öncesinde hafif agrım oldu ama regl olmadım. Gögüslerimde agrı yoktu. Akıntım da yoktu.
Merhaba hayırlı olsun. Reglime 2-3 gün var . Dünden beri regl olcakmışım gibi kasık ağrısı ve bacak ağrısı yaşıyorum . Regl belirtisi ile aynı . Sizinfe tamamrn regl olcakmışsınıx gibi mi olduhuz ? Ve tam regl dönemi mi regl belirtisi yaşsdınız?

Hanımlar merhaba. Bat a 6 gün var. 4 5 gündür sanki adet sancısı gelip gidiyor. Uzun süreli değil. Acaba erken gebelik testi ne zaman yapmalıyım? Bu durumda olup gebe kaldığını öğrenen var mı?

Merhaba hayırlı olsun. Reglime 2-3 gün var . Dünden beri regl olcakmışım gibi kasık ağrısı ve bacak ağrısı yaşıyorum . Regl belirtisi ile aynı . Sizinfe tamamrn regl olcakmışsınıx gibi mi olduhuz ? Ve tam regl dönemi mi regl belirtisi yaşsdınız?
Benim son aylarda reglim düzensizleşmişti aşılama falan olmuştum progestan falan kullanmıştım belki o yüzden .45 güne bir falan oluyordum. Ama regl agrısıyla aynı ağrıydı.

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Bnmde adette 3 gün var hafif ağrım var ve karnıma birsey batıyor gibi hissediyorum 2 gün önce test yptim negatif :KK43: 6 aydır mücadele veriyorum

Merhaba kızlar aralık ayında 19 haftalık bebeğimin suyu bittiği için gebelik sonlandırıldı bu ay tüm belirtilerim var beyaz akıntı bi anda baş dönmesi vs test yaptım ama hayalet çizgimi benim öyle görmek istediğim için adetimede 4 gün var

Eklentiler

• IMG_7600.png
    IMG_7600.png
    571,8 KB · Görüntüleme: 144
Merhabalar en son adetim sanırım 28 ocakta bitti bi sonraki adetime şu an 10 gün var regl bitişi sonrası 4 gün falan cinsel birliktelik yaşadım fakat geri çekilme yönetimiydi. Bugün aşırı şiddetli bi kasık ağrısı yaşadım. Bi anda oldu anlık bir şey sanıyordum fakat her geçen dakika daha da arttı. Kımıldayamadım kıvranıp durdum canım çok yandı. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum normalde fazla regl ağrısı çeken biri de değilim. Ateş bastı ter döktüm başım döndü ve midem bulandı o esnada. Zar zor ilaç içtim sonrasında hafifledi ama yarım saat kıvrandırdı. Gebelik olma ihtimali var mı sizce ? Ya da neden olduğuyla alakalı bi fikri olan var mı? Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım ve endişelendim

Merhabalar en son adetim sanırım 28 ocakta bitti bi sonraki adetime şu an 10 gün var regl bitişi sonrası 4 gün falan cinsel birliktelik yaşadım fakat geri çekilme yönetimiydi. Bugün aşırı şiddetli bi kasık ağrısı yaşadım. Bi anda oldu anlık bir şey sanıyordum fakat her geçen dakika daha da arttı. Kımıldayamadım kıvranıp durdum canım çok yandı. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum normalde fazla regl ağrısı çeken biri de değilim. Ateş bastı ter döktüm başım döndü ve midem bulandı o esnada. Zar zor ilaç içtim sonrasında hafifledi ama yarım saat kıvrandırdı. Gebelik olma ihtimali var mı sizce ? Ya da neden olduğuyla alakalı bi fikri olan var mı? Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım ve endişelendim
Gebelikle pek ilgisi yok gibi geldi bana acaba kum yada tas mi düşürdünüz bir daha olursa bnce bir doktora gidin gecmis olsun

Gebelikle pek ilgisi yok gibi geldi bana acaba kum yada tas mi düşürdünüz bir daha olursa bnce bir doktora gidin gecmis olsun
Çok teşekkürler. Tek başımaydım hastaneye gidemedim hafta içi kontrole gideceğim. Yorumlara baktığımda gebelik isteyenlerde bu tarz şikayetler okudum o yüzden ihtimal olabilir mi acaba diye düşünmüştüm. İdrar yaparken yanma veya idrar renginde değişiklik yoktu. Kum veya taş dökme de bu tür belirtiler olduğunu biliyorum

Merhaba kızlar aralık ayında 19 haftalık bebeğimin suyu bittiği için gebelik sonlandırıldı bu ay tüm belirtilerim var beyaz akıntı bi anda baş dönmesi vs test yaptım ama hayalet çizgimi benim öyle görmek istediğim için adetimede 4 gün var
Canm bende öyle gördüm sanki bende test yaptım ben de böyle bisi var 2 gün var adetime

Arkadaşlar reglimin bittiği gün itibariyle hep gün aşırı ilişki yaşadık. Reglime 2 gün var. Bugün idrarımda tortular olduğunu farkettim. İdrarda beyaz tortu gebelik berlitisi mi

X