Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Ben belirti felan hissetmedim diğer arkadaşlarında dediği gibi adetle aynı şeyler oluyor neredeyse ama sadece çok emindim o ay hamile olduğuma hislerim çok kuvvetliydi ve sadece gözümle de görmek için yaptım testi Rabbim isteyen hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte istediğine kavuştursun AMİİNNN

Çok sevindimmm gerçekten sağlıkla kucağıniza almak nasip olsunn başka belirtileriniz var mı ben de çok heyecanlıyım inşallah vardır
Benim kasık ağrım oldu ara ara sürekli devam eden bir ağrı değil ama. Göğüs ağrısı da özellikle uç kısmlarda.

Kızlar merhaba bende geçen ay aşılama yaptırdım negatif çıktı pcos var adetler düzensiz tekrar tedaviye başlamak için progestan hapı içtim normalde içinde 5-6 gün önce adetim sökülürdü tam 2 hafta geçti adetim gelmedi hala test yapmaya çok korkuyorum progestan içip adet olmayan var mi

30 aralıkta regl oldum kızlar. Bu ay düzenli olarak ovülasyon dönemini de dikkate alarak birlikte olduk. Sol kasıkta batma oldu hep ve hiç regl belirtim yoktu. Bu ay çok umutluydum açıkçası dün erken gebelik testi yaptım aka sonuç negatif. Bu sabah tekrar yaptım yine negatif. Yani hayalet falan değil hiç bir şekilde bir çizgi vs yok.

Hala da regl olmadım hamile olsam erken gebelik testinde çıkardı değil mi ? :/

Kızlar Adetim 4 gün gecikti fakat müthiş bir regl ağrısı çekiyorum yaklaşık 5 gündür. Ped takıp yatıyorum o derece gelecek gibi hissediyorum ama gelmiyor. Regl olacağıma o kadar eminim ki testte yapmadım hamilelik ihtimali olabilir mi acaba bu kadar ağrı yapar mı?

Bu ay herkes geç regl oluyor sanırım ya bende de o şekilde. Çok kişiden duydum bu ay toplu bir gecikme var sanırım. Gönül ister ki hamilelik olsun nasip kısmet

Kızlar bende bu ay gebe kaldım kanda da öğrendim çok şükür adetten önce test yapmaya başlamıştım sonrasida gecikti falan derken şiddetli bel ağrısı çektim belki bir hafta sürdü adet sancilariyla bire bire oluyor ilk gebeliğimde hiç hissetmemiştim birşey ama bunda tahmin edemedim acile kadar gittim bel ağrısından hiç belli olmuyor Allah gönlünüzden geçeni versin sizlere ben hepinize dua ediyorum zaten Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ama benim gibi yapmayın vücudumu çok dinliyordum sürekli oldu olacak mı diye diye kafayı yiyordum ne kadar vücudu dinlersek o kadar psikolojik açıdan yoruyor evet soruna gelince yaparmış ağrı doktor da öyle dedi kasık bel ağrısı çok çektim bu aralar biraz duruldu ama ciddi anlamda ağrı çok oldu bende batma falan da yaşamadım

Esimle 2.5 aydır evliyiz 1 aydır korunmuyoruz fakat cok dikkat ediyoruz iki defa mantar enfeksiyonu gecirdim ilki gectikten sonra iliski sırasinda kanamam oldu sonra tekrarladi iyilestim daha sonra reglimi 14 15 gun kala temiz acık kirmizi renkte uzun ince et parcasi geldi adet oldum sandim sonea devam etmedi adetin butun belirtilerini yasiyorum ve agrim cok var gecen ay gununde olmustum iki kutu fitil kullandim ilaclar derken onun etkisinden mi bilmiyorum yüzümdede cok fazla agrılı sivilce cıktı karnımda sis hasta olamadiğim icin heralde ayaklarimda cok agrıyor gece yataktan cıktigimda yururken canımı yakiyor karnimin sol tarafindada arada damar atiyor ayni durumu yasiyan var mi bugun 3. Gün ilk gün test yaptim negatif cikti ve cok fazla yemeye basladım geceleri acıktım diye kalkiyorum normalde boyle olmazdi

Ben de bugün öğrendim 5 haftalık hamileymişim. Resmen regl olmayı bekliyordum etkileri birebirdi. Allah herkesin gönlüne göre versin amin.

Bence bı kadın doğuma görün canım ilk gebeligimde yerleşme kanamasi yaşamıştım adet oldum sanmıştım biraz geç öğrenmiştim ama doktor yerleşme kanaması yasamissin demişti genelde pembe veya kahverengi oluyor ve 3 günü geçmiyor toplamda 1 ped dolmuyor demişti bide pihtili olmuyormuş öyle biliyorum ben o farklı bir durum olabilir ama inşallah gonlundeki olur her insan farklı olabilir tabi

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Bende pek belirti olmadı adet zamanından farklı en bariz belirti afedersiniz aşırı gaz vardı .

Simdi regli oldum

Olsa cikardi teslerde%99 dogru sonuc veriyor

Aksama doğru regli oldum insallah sizinde gönlünüzdekiler olur

Herkese merhaba arkadaşlar bizde geçen ay ikinci çocuğu yapma kararı aldık ve hemen denemeye başladık. İlk kızım 4 yıl sonra olmuştu bende şekil bozukluğu var fakat onun dişinda hiçbir sıkıntı yoktu çok zor ve stresli bir süreçti. Şimdi daha ilk denediğimiz ay reglime 8 gün var ama ben değişik belirtiler hissediyorum. Sanki regl olckmış gibi bi bel ağrım var kasıklarımda pıt pıt atıyor ayaklarım buz gibi ısınmıyor göğüslerim hassaslaşmadı ama arada sızlıyor ve çok fazla gaz problemi yaşıyorum 2 gündür böyle belirtiler olur mu yoksa psikolojikmidir bilemiyorum kızımda ne yaşdım hiç hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…