Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Pharmacie de çok pahalı 10 tanesi 17.50 falan di ben 15 tanesine 7 veya 8 euro verdim çok iyi böyle
Bende o testten denemiştim hiç pik göremedim. Carrefourdan clear blue testi aldim bahsettiğin sanırım 10 tane vardi içinde 10 17 euro arasi biseydi ilk defa o testte gördüm yumurtlama ama henüz ortada bisey yok.

Canım sonucun ne çıktı Allah hayırlısını nasip etsin

Siz yaptınız mı sizinkiler nasıldı doktorlar bişey dediler mi
evet canım yaptık ben 38 yaşındayım ilk ben gittim sonuçlarımda sıkıntı çıkmadı sadece hsg çektirmedim ben sonrasında eşim de test verdi ama onda biraz sorun çıktı varikosel dediler sayıda sıkıntı yok 39 milyon ama herekette ve morfoloji düşük birazz hareket 15 morfoloji 3 doktorlar gebeliğe engel değil dedi ama hala olmadı 6 ay oldu tekrar gideceğiz işte benimde hsg çektirmem gerekiyor ama bulunduğum ilde 11 bin istiyorlar devlette gün vermiyor maalesef

Bize morfoloji ve hareket önemli denilmişti hatta bizim doktorumuz sonuçlarına aşılama yapalım demişti sonra tekrar test verdi eşim bu sefer attığım gibi geldi bizi korkuttu sizin de olmama sebebi sperm morfolojisi olabilir az da olsa bir etken önceki sonuçları yok yanımda ama bizi çok korkutmuştu doktor

Bu arada eşim çok istiyordu ama doktor olur ama zor demiş o yüzden aşılama demiş olabilir sizinse olur ama Allah bilir bence bir arkadaşla konuştum bekarken doktorlar senin gebelik çok zor demiş korunma demiş ve arkadaşım hemen hamile kalmış 2. Çocuğunda da doktorlar erken menapoz demişler çocuk istiyorsan yap demişler ve ilkinde yine hamile kalmış bu işler gerçekten nasip ve zaman meselesi

Evet canım zaten hareket özellikle takıldıkları konu 15 çıktı bizimki en az 30 üstü olması gerekiyormuş pazartesi tekrar gideceğiz tekrar test verecek bakalım ne olack ne çıkacak ek takviyeler kulladı bu süre içinde

aynen canım ama işte önlemde almak gerekiyor inşallah tez zamanda olur :)

Merhabalar bir bir buçuk haftadır Akıntım var 6 gün geciktim Normalden daha sık idrara çıkıyorum yorgunluk istahsizlik sürekli uyuma istegi son 3-4 gündür Ara ara karın ağrıları ve bel ağrısı yaşıyorum bugün test yaptım bu şekilde çıktı Sonuç sizce nedir ilk olacak eğer olursa çok anlamıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20240125_185637_Gallery.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 115
Bizde tekrar test vereceğiz nasipse iyi olur inşallah proxed kullandı eşim inşallah düzelmiştir

Pozitif görünüyor canım hayırlı olsun

Kızlar reglime iki gün kaldı grip olacak gibiyim burnum akıyor boğazım ağrıyor ilaç içsem bı sıkıntı olur mu bebek var mı diye bekliyorum çünkü

Merhaba aranıza yeni katıldımm. Selamlar herkese..

2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. 1 ay korundum kimyasal sonrası bu ay tekrar denedik. Reglim düzenli 30.12 de lekelenme başladı ve regl oldum. Bittikten sonra düzenli olarak denedik. Bugün ayın 26sı oldu henüz regl olmadım. Son zamanlarda karnımın sol alt kısmına doğru bir ağrı var. ama sadece sol tarafta karın ağrısı vs bi şey yok. ya da bulantı vs gibi başka bir belirtim de yok. acaba erken gebelik testi alıp yapsam mı bugün bilemedim. sizce eğer varsa doğru sonuç verir mi? ya da bu bir belirti olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…