Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba hanımlar 2.5 yıldır bebis istiyoruz hiçbir problem cikmadi sadece benim prolaktin süt hormonum sınırda çıktı. Bu aydan çok ümitliyim reglim 6 gün gecikti geçen hafta kesin regl olacağım diye bacak karın ve bel agrisi vardı pedle geziyordum olmadım. Test yaptım negatifti 1. Gün dün sabah birde test yaptım negatif çıktı. Dün gece de bel ve kaşık ağrısı çektim kesin sabaha olurum dedim pedle uyudum yine kanama yok. Bugün başka da belirti yaşamıyorum. Yüzümde sivilce çıktı ama yüz yıkama jelimi değiştim ondan şüpheleniyorum birde aşırı duygusalim ağlıyorum zırt pırt. Ama hamile olsam testte çıkardı değil mi

Bence kan verip netleştirebilirsiniz inşallah hamilesinizdir

Hamile değilsem boşuna gitmek istemiyorum hastaneye çok üzülürüm çünkü.. sizin başınızdan böyle birsey gecti mi
Benim kızımda 4 yıl aradan sonra olmuştu kızımdan önce 2 kez kimsayal gebelik geçirmiştim ben testte pozitif görüp sonra adet oluyordum gerçekten sonuç olumsuz olunca çok üzücü oluyor ama böyle de bi beklenti içinde acaba mı diye geçirmekten daha iyidir çünkü 6 gün geçikmiş

Prolaktin hormonu değeri duzelmedeen pek gebelik şansı olmuyor benimde öyleydi duzldikten sonra gebelik yaşadım ondan sonrada yine bir kimyasal gebelik yaşadım doktora danışın iyisi

Kendiliğinden mi kızınız oldu acaba Allah bağışlasın

Kızlar belirtilerim olunca reglime 6 gün olmasına rağmen dayanamadım erken gebelik testi yaptım bu sabah negatifi gördüm. Erken gebelik testini genellikle bat’tan kaç gün önce yapmak gerekir? Veya olsaydı şimdi gebelik çıkar mıydı?

Slm canım, pcos'lular için conceive plus/ovulation support diye bir takviye var, düzenli yumurtlama sagladigini duymustum, ben yumurta kalitesini artırmak için arastiriken denk gelmiştim ve yorumlari çok iyiydi, bi arastir istersen

Selam arkadaşlar ben regle 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ilk dakikada gözle bile zor gözüküyordu sonradan koyulaştı(ilk fotoğrafta) regle bir gün kala ise maritech erken gebelik testi yaptım tek çizgi (ikinci fotoğraf)hangi test daha güvenilir

Eklentiler

• IMG_9456.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 136
  • 9EB73D33-A554-42DD-9A34-97FAADFFFDB4.jpeg
    94,3 KB · Görüntüleme: 138
Aynı şeyleri bende yaşadım hasta olucam diye hazırda bekliyordum adetim 10 gün gecikince düzensiz bir adet yapım olduğu için doktora gidip bi adet söktürücü alayım dedim çünkü adet olmam gerek ama olamıyorum gibi bir halim vardı. Doktora bi gittim gebelik pozitif çıktı. Adet ağrısına o kadar benziyordu ki şaşırdım ve bende erken gebelik yaptım negatif çıktı gecikmenin 7. Günü test yaptım negatif çıktı kan verdim hcg 112 çıktı.

addetim 3 gün gecikince gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilelik varmı

Kızlar adetime bir gün var hafif gölge gibi bir çizgi var ama doğru yerde değil gibi bakar mısınız

Kızlar adetime bir gün var hafif gölge gibi bir çizgi var ama doğru yerde değil gibi bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_1985.jpeg
    184,9 KB · Görüntüleme: 188
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…