- 30 Ekim 2022
- 100
- 16
- 25
Bence kan verip netleştirebilirsinizMerhaba hanımlar 2.5 yıldır bebis istiyoruz hiçbir problem cikmadi sadece benim prolaktin süt hormonum sınırda çıktı. Bu aydan çok ümitliyim reglim 6 gün gecikti geçen hafta kesin regl olacağım diye bacak karın ve bel agrisi vardı pedle geziyordum olmadım. Test yaptım negatifti 1. Gün dün sabah birde test yaptım negatif çıktı. Dün gece de bel ve kaşık ağrısı çektim kesin sabaha olurum dedim pedle uyudum yine kanama yok. Bugün başka da belirti yaşamıyorum. Yüzümde sivilce çıktı ama yüz yıkama jelimi değiştim ondan şüpheleniyorum birde aşırı duygusalim ağlıyorum zırt pırt. Ama hamile olsam testte çıkardı değil mi
Benim kızımda 4 yıl aradan sonra olmuştu kızımdan önce 2 kez kimsayal gebelik geçirmiştim ben testte pozitif görüp sonra adet oluyordum gerçekten sonuç olumsuz olunca çok üzücü oluyor ama böyle de bi beklenti içinde acaba mı diye geçirmekten daha iyidir çünkü 6 gün geçikmişHamile değilsem boşuna gitmek istemiyorum hastaneye çok üzülürüm çünkü.. sizin başınızdan böyle birsey gecti mi
Prolaktin hormonu değeri duzelmedeen pek gebelik şansı olmuyor benimde öyleydi duzldikten sonra gebelik yaşadım ondan sonrada yine bir kimyasal gebelik yaşadım doktora danışın iyisiMerhaba hanımlar 2.5 yıldır bebis istiyoruz hiçbir problem cikmadi sadece benim prolaktin süt hormonum sınırda çıktı. Bu aydan çok ümitliyim reglim 6 gün gecikti geçen hafta kesin regl olacağım diye bacak karın ve bel agrisi vardı pedle geziyordum olmadım. Test yaptım negatifti 1. Gün dün sabah birde test yaptım negatif çıktı. Dün gece de bel ve kaşık ağrısı çektim kesin sabaha olurum dedim pedle uyudum yine kanama yok. Bugün başka da belirti yaşamıyorum. Yüzümde sivilce çıktı ama yüz yıkama jelimi değiştim ondan şüpheleniyorum birde aşırı duygusalim ağlıyorum zırt pırt. Ama hamile olsam testte çıkardı değil mi
Kendiliğinden mi kızınız oldu acaba Allah bağışlasınBenim kızımda 4 yıl aradan sonra olmuştu kızımdan önce 2 kez kimsayal gebelik geçirmiştim ben testte pozitif görüp sonra adet oluyordum gerçekten sonuç olumsuz olunca çok üzücü oluyor ama böyle de bi beklenti içinde acaba mı diye geçirmekten daha iyidir çünkü 6 gün geçikmiş
Evett bende şekil bozukluğu var doktorum ameliyat olman lazım dedi o dönem doktorla anlaşamadık doktorumu değiştirdim yeni doktorum ameliyata gerek yok dedi aspirin ve vitamin verdi daha ilk ay da hamile kaldımKendiliğinden mi kızınız oldu acaba Allah bağışlasın
Slm canım, pcos'lular için conceive plus/ovulation support diye bir takviye var, düzenli yumurtlama sagladigini duymustum, ben yumurta kalitesini artırmak için arastiriken denk gelmiştim ve yorumlari çok iyiydi, bi arastir istersenKızlar bana da yardım eder misiniz pkos var bende 50 55 günde bir adet oluyorum. 3 senedir hamile kalamadim. En son 26 Kasım'da adet oldum. Yaklaşık bir haftadır göğüs kasık ağrısı çekiyorum sol kasığımda baya baskı hissediyorum akıntılarım çok fazla olmaya başladı uykudan uyandığımda çok acıkmış oluyorum. test yapsam çıkar mı?
Aynı şeyleri bende yaşadım hasta olucam diye hazırda bekliyordum adetim 10 gün gecikince düzensiz bir adet yapım olduğu için doktora gidip bi adet söktürücü alayım dedim çünkü adet olmam gerek ama olamıyorum gibi bir halim vardı. Doktora bi gittim gebelik pozitif çıktı. Adet ağrısına o kadar benziyordu ki şaşırdım ve bende erken gebelik yaptım negatif çıktı gecikmenin 7. Günü test yaptım negatif çıktı kan verdim hcg 112 çıktı.Merhaba hanımlar 2.5 yıldır bebis istiyoruz hiçbir problem cikmadi sadece benim prolaktin süt hormonum sınırda çıktı. Bu aydan çok ümitliyim reglim 6 gün gecikti geçen hafta kesin regl olacağım diye bacak karın ve bel agrisi vardı pedle geziyordum olmadım. Test yaptım negatifti 1. Gün dün sabah birde test yaptım negatif çıktı. Dün gece de bel ve kaşık ağrısı çektim kesin sabaha olurum dedim pedle uyudum yine kanama yok. Bugün başka da belirti yaşamıyorum. Yüzümde sivilce çıktı ama yüz yıkama jelimi değiştim ondan şüpheleniyorum birde aşırı duygusalim ağlıyorum zırt pırt. Ama hamile olsam testte çıkardı değil mi
İlk beş ila on dakika içerisinde çıktıysa bir kan vermeye gidin hayırlı olsunEki Görüntüle 3379769 addetim 3 gün gecikince gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilelik varmı Eki Görüntüle 3379769
Sağolunİlk beş ila on dakika içerisinde çıktıysa bir kan vermeye gidin hayırlı olsun
canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Testin bozuk canimKızlar adetime bir gün var hafif gölge gibi bir çizgi var ama doğru yerde değil gibi bakar mısınız