Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar ayın 19unda ovülasyon testinde pik gördüm 19 ve 20sini değerlendirdik. Son birkaç gündür de kasık ağrısı, kasıkta sertleşme ve doluluk hissi, sık idrara çıkma var ve bugün midemde hafif bir bulantı ve yanma ve aşırı halsizlik var. Acaba bunlar birer belirti olabilir mi? Çünkü ya hamileyim ya da üşüttüm hasta oldum gibi😂 daha testte de çıkmaz artık 1 hafta daha dayanıp bakacağım inşallah hayırlısıyla pozitif görürüm

Benimde reglim 2 gün gecikti kızlar bugün test yaptım çok koyu çıktı

Eklentiler

• IMG_5585.jpeg
    IMG_5585.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar ayın 19unda ovülasyon testinde pik gördüm 19 ve 20sini değerlendirdik. Son birkaç gündür de kasık ağrısı, kasıkta sertleşme ve doluluk hissi, sık idrara çıkma var ve bugün midemde hafif bir bulantı ve yanma ve aşırı halsizlik var. Acaba bunlar birer belirti olabilir mi? Çünkü ya hamileyim ya da üşüttüm hasta oldum gibi😂 daha testte de çıkmaz artık 1 hafta daha dayanıp bakacağım inşallah hayırlısıyla pozitif görürüm
Canım ben sadece 1 kere değelendirdim sanırım hamileyim bu işler gerçekten nasip sanırım

Kızlar merhaba bende bu ay ovülasyon testi yaptım. Pik gördüğüm günden 1 gün önce, pik gününü ve sonraki günü değerlendirdik. Üzerinden 1 hafta geçti, son 4 gündür rahmimde gerilme ara ara kasıklarımda batma tarzı şeyler oluyor. Ama özellikle alt karnımda sanki şişlik var gibi kasılmam oluyor. Yerleşme belirtisi olabilir mi? Daha önce böyle hissedeniniz oldu mu bu kadar erken?

Kızlar merhaba bende bu ay ovülasyon testi yaptım. Pik gördüğüm günden 1 gün önce, pik gününü ve sonraki günü değerlendirdik. Üzerinden 1 hafta geçti, son 4 gündür rahmimde gerilme ara ara kasıklarımda batma tarzı şeyler oluyor. Ama özellikle alt karnımda sanki şişlik var gibi kasılmam oluyor. Yerleşme belirtisi olabilir mi? Daha önce böyle hissedeniniz oldu mu bu kadar erken?
İyi akşamlar. Şuan 4 aylik hamileyim. Tam dediğiniz şeyleri yaşadım. Allah Allah ne değişik şeyler var dedim kasiklarimda. Özellikle batma aniden oluyor .

Bu batma iki tarafa da mı oluyor yoksa tek taraflı mi? Benim sol tarafımda kaç gündür geçmeyen ağrı mı batma mı artık öyle bir bıçak saplanır gibi sızı var. Ama sağ da hiç bir şey yok sadece solda. Sizde hangi tarafta?

Malesef bende aynı durumdayım ama sizin en azında fsh normalmiş benim fsh hayit macunu kullandım daha da yükseldi ters etki yaptı bende 34 tü zaten çok yükselti 50 ye cıktı bi şekilde düşürmeye çalışıyorum çabalıyorum diyelim ama sonuç verir mi bilmiyorum. Dediginiz gibi 0,01 ile hamile kalan bile denk geldim ben zaten çok yumurta gerekmiyor ki önemli olan 1 Yumurta güzel büyüsün sağlıklı kaliteli olsun dollensin ihtiyaç ilan 1 güzel Yumurta. Kullandığınız biseyler var mı acaba vitamin vs gibi yumurta kalitesi için ? Folik asit filan
Açıkçası folik asit hayıt tohumu aslan pençesi gibi gibi hepsini denedm artık bıraktım oluruna gerçekten çok stres yapıyorum çünkü hepimizin hakkında hayırlısı inşallah
Bu normal devam edin ben 3 aydır yapıyorum o ikinci cizgi hep cikar cok silikte olsa önemli olan ikisinin aynı koyulukta olacağı günü beklemek ve değerlendirmek
peki birşey daha soracağım regl 3-4 şubat gibi olacağım . Ovulasyonda gördüm yumurtlamayı sonra yaptım bir kaç gün daha tamamen silikleşince bıraktım yapmayı bugün yapyım dedim biraz kasıklarım ağırıyordu hemen anında koyu 2 çizgi çıktı bu normalmi

Bu batma iki tarafa da mı oluyor yoksa tek taraflı mi? Benim sol tarafımda kaç gündür geçmeyen ağrı mı batma mı artık öyle bir bıçak saplanır gibi sızı var. Ama sağ da hiç bir şey yok sadece solda. Sizde hangi tarafta?
Benim bazen sağdan bazen solda oluyor canım.

Kızlar benim de yarın regl olmam gerekiyor arada sağ kasıgimda ağrı hissediyorum normalde bel ve karın ağrım oluyordu ama yok sadece göğüslerim ve karnımda şişlik var ama nedense regle sanki daha varmış gibi hissediyorum sizce hamilelik var mıdır ? İki gün once test yaptım ama negatifti

Kızlar benim de yarın regl olmam gerekiyor arada sağ kasıgimda ağrı hissediyorum normalde bel ve karın ağrım oluyordu ama yok sadece göğüslerim ve karnımda şişlik var ama nedense regle sanki daha varmış gibi hissediyorum sizce hamilelik var mıdır ? İki gün once test yaptım ama negatifti
Olabilir bende aynı göğüs acısı çok

Yerleşme kanaması yaşayan var mi ? Yarın adet günüm bugün saban kahverengi pembemsi lekelenmem oldu silince azicik geliyor ama devami yok. Normalde adetim kirmizi kan şeklinde başlardı bu kez farklı umut var mi sizce 🥹

Yerleşme kanaması yaşayan var mi ? Yarın adet günüm bugün saban kahverengi pembemsi lekelenmem oldu silince azicik geliyor ama devami yok. Normalde adetim kirmizi kan şeklinde başlardı bu kez farklı umut var mi sizce 🥹
Ben yaşadım lekelenme şeklinde, adet basladi diye düşündüm beklenen günün ertesi günüydü. Ama sonra kesildi, muthis bir bel ağrısı ve normalden daha fazla meme hassasiyetim vardı

Ben yaşadım lekelenme şeklinde, adet basladi diye düşündüm beklenen günün ertesi günüydü. Ama sonra kesildi, muthis bir bel ağrısı ve normalden daha fazla meme hassasiyetim vardı
Benim meme hassasiyetim ve ağrım çok hafif normalde daha fazla olurdu. Sabah lekelenme oldu şuan hiç bisey yok yarın adet günüm beklentiye de girmek istemiyorum hüsran oluyor diye😔

X