Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

4 aydir deniyoruz olmuyor sebebini bulamıyoruz Rabbım isteyen herkese versin inşallah çok istiyoruz olmadıkça sanki daha çok istiyoruz
Canım merhaba bizde dört aydır deniyoruz rehlime dört gün kaldı bakalım sonuç ne olacak doktor iki ay daha deneyin olmazsa sperm testi isticem dedi siz baktırdıbiz mi

Canım merhaba bizde dört aydır deniyoruz rehlime dört gün kaldı bakalım sonuç ne olacak doktor iki ay daha deneyin olmazsa sperm testi isticem dedi siz baktırdıbiz mi
Canım doktor reçete verdi bilmiyorum vericez perşembeye alındı jinekolog randevum gidince ne diyecek bilmiyorum bir kez kimyasal gebelik geçirdim bilmiyorum artık umudum kalmadı galiba bizde 4 aydir deniyoruz bu ayda ovulasyon testi ile deneyeceğim tutarsa inşallah bakalim

Yani okudum bir çok yazı var ve orda tiroit hormonu erkeklerde sperm azligina bozukluğuna sebep oluyormuş kısırlığa kadar gidiyormuş öyle okudum korktum ve buraya yazmak bisiler öğrenmek istedim

Ovulasyon testi hangi marka kullanıyorsun aceba?

Kızlar selam. Pek umudum yok ama yinede insan bi mı acaba diyor.. 28 aralık regl bitiş tarihim flo uygulamasına göre ovülasyonu takip ettim. 11 ocakta kasiklarim özellikle belim çok ağrıdı ki hayatımda bi covid olduğumda bel ağrısı ne bildim ağrımaz belim hiç. 4-5 gün kasıklarda batma aralıklı sancı vs oldu. 14 ocakta bu ilişkiden 5 gün sonra sonuç verdiği söylenen testi yaptım negatifti. 21 ocakta regl olmam gerekiyordu olmadım. Bugün regl olacakmışım gibi hissim var goğus hassasiyetim çok degil o da dün basladi zaten. Ama bütün vücudum kırılıyor halsizim. Hamile olabilir miyim acaba. Kimseyede söyleyemiyorum soramıyorum ümitler hep hüsran çünkü. Sizlere danışmak istedim.

Bi test daha yapsana canım adetin gecikmiş varsa çıkar

merhaba yaptınız mı bende aynı durumdayım da cesaret edip yapamıyorum

Kızlar lütfen acil bakın
Hamilemiyim ?
Yurtdısındayım suan 1 gün gecikti regl.
Emin olamadım lütfen dönüş bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…