- 15 Ocak 2024
- 38
- 33
- 35
Benim de 2 gün kaldı döngüm 26 gün benimde mide bulantım ve yanma var şu an bile yanıyor ama ben psikolojik diye düşünüyorum artık çevremde bunu diyor umarım gebeyizdir
Canım merhaba bizde dört aydır deniyoruz rehlime dört gün kaldı bakalım sonuç ne olacak doktor iki ay daha deneyin olmazsa sperm testi isticem dedi siz baktırdıbiz mi4 aydir deniyoruz olmuyor sebebini bulamıyoruz Rabbım isteyen herkese versin inşallah çok istiyoruz olmadıkça sanki daha çok istiyoruz
Canım doktor reçete verdi bilmiyorum vericez perşembeye alındı jinekolog randevum gidince ne diyecek bilmiyorum bir kez kimyasal gebelik geçirdim bilmiyorum artık umudum kalmadı galiba bizde 4 aydir deniyoruz bu ayda ovulasyon testi ile deneyeceğim tutarsa inşallah bakalimCanım merhaba bizde dört aydır deniyoruz rehlime dört gün kaldı bakalım sonuç ne olacak doktor iki ay daha deneyin olmazsa sperm testi isticem dedi siz baktırdıbiz mi
Ovulasyon testi hangi marka kullanıyorsun aceba?Canım doktor reçete verdi bilmiyorum vericez perşembeye alındı jinekolog randevum gidince ne diyecek bilmiyorum bir kez kimyasal gebelik geçirdim bilmiyorum artık umudum kalmadı galiba bizde 4 aydir deniyoruz bu ayda ovulasyon testi ile deneyeceğim tutarsa inşallah bakalim
Bi test daha yapsana canım adetin gecikmiş varsa çıkarKızlar selam. Pek umudum yok ama yinede insan bi mı acaba diyor.. 28 aralık regl bitiş tarihim flo uygulamasına göre ovülasyonu takip ettim. 11 ocakta kasiklarim özellikle belim çok ağrıdı ki hayatımda bi covid olduğumda bel ağrısı ne bildim ağrımaz belim hiç. 4-5 gün kasıklarda batma aralıklı sancı vs oldu. 14 ocakta bu ilişkiden 5 gün sonra sonuç verdiği söylenen testi yaptım negatifti. 21 ocakta regl olmam gerekiyordu olmadım. Bugün regl olacakmışım gibi hissim var goğus hassasiyetim çok degil o da dün basladi zaten. Ama bütün vücudum kırılıyor halsizim. Hamile olabilir miyim acaba. Kimseyede söyleyemiyorum soramıyorum ümitler hep hüsran çünkü. Sizlere danışmak istedim.
Negatif çıkacak diye korkudan yapamıyorum..ama mecbur sanırım.Bi test daha yapsana canım adetin gecikmiş varsa çıkar
selam canım sonuçlarını hatırlıyormusun değerleri nasıldıBizde 6 aydır deniyoruz henüz olmadı ama sperm testi verdi eşim biraz düşük geldi o da çok kötü bi sonuç değil
merhaba yaptınız mı bende aynı durumdayım da cesaret edip yapamıyorumReglime 2 gün kaldı. 3 gündür sabah mide bulantılarıyla uyanıyorum ve göğüslerim normalden çok daha şiş. Sizce test yapsam çıkar mı? Döngüm 24 gün olduğu için erken mi olur bilemedim. Bu kadar erken mide bulantısı yaşayan oldu mu?
Canm yurt dışında yaşıyorum ben burdaki markalar turkiyeye uyarmi bilmiyorumOvulasyon testi hangi marka kullanıyorsun aceba?
Evet, silik bir çizgi belirdi pozitif gördüm. Kan verdim sonucu bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahmerhaba yaptınız mı bende aynı durumdayım da cesaret edip yapamıyorum
Vitalio diye bir marka ama bilmiyorumOvulasyon testi hangi marka kullanıyorsun aceba?
Bende fransada yaşıyorum ondan sordum canimCanm yurt dışında yaşıyorum ben burdaki markalar turkiyeye uyarmi bilmiyorum
Action 'da satılan testlerden mi eğer o ise hiç pik gördün müVitalio diye bir marka ama bilmiyorum
Hatırlıyorum canım sperm sayısı 13 mn hacim 1 ml ilet hareketli 36 yerinde hareketli 36 bunlar sorunlu olan sonuçlar diğerleri normal geldi morfoloji iyi 9 .4 ün üzerinde olması lazımmış gebelik içinselam canım sonuçlarını hatırlıyormusun değerleri nasıldı
Eki Görüntüle 3375410 Kızlar lütfen acil bakın
Hamilemiyim ?
Yurtdısındayım suan 1 gün gecikti regl.
Emin olamadım lütfen dönüş bekliyorum
Pozitif gözüküyor canım hayırlı olsun inşallahEki Görüntüle 3375410 Kızlar lütfen acil bakın
Hamilemiyim ?
Yurtdısındayım suan 1 gün gecikti regl.
Emin olamadım lütfen dönüş bekliyorum
inşallah hayırlısı olsun. Tşk ediyorum. 1 gün gecıkmesıyle yaptım bu foto 1-2 dk içinde cekılen 20 dk sonra tekrar bakayım dediğimde 2.çizgi çok çok belirgindi.Pozitif gözüküyor canım hayırlı olsun inşallah