Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Amin amin canım vallahi öyle kafada kurup duruyorum bende migdem bulanıyor gibi acaba taktigim için mi diyorum testte aldım bekliyorum yapmadım henüz

Amin amin canım vallahi öyle kafada kurup duruyorum bende migdem bulanıyor gibi acaba taktigim için mi diyorum testte aldım bekliyorum yapmadım henüz
Ben test alsam hayatta bekleyemem o yüzden almıyorum amaaa regl günü sabah kalktığımda olmamış olursam koşa koşa gider alır yaparım 1 dakika daha beklemem

Kızlar daha bata 4 gün var. Öylesine bi deneyim dedim. Erken testi değil bu normal olandan. Labaquic . Nasıl yorumlarsınız heyecanlanayım mı
Kızlar, regl üç gün gecikti, test de hafif koyulaştı çok şükür. Normalde 29. Gün olurum, bugün 32. Gün. Bekleyemicem daha fazla heyecandan ölüyorum çünkü. Pazar ya, acile gitsem kan alırlar mı? Yoksa yarın sağlık ocağına mı git derler.

Ben test alsam hayatta bekleyemem o yüzden almıyorum amaaa regl günü sabah kalktığımda olmamış olursam koşa koşa gider alır yaparım 1 dakika daha beklemem
Duramadim patladım yaptım testi ama 1gun daha beklemeliydim hata ettim negatif çıktı tabiki çünkü erken gebelik testi adete 6gun varken dogru sonuç ya ne aptalım gitti170lira ben şimdi adet gecikmemi bekleyemem patlarım adete 3gun kala birkez daha alacağım test acaba kendi kendime mi kuruyorum belkide hamiş değilim hayırlısı olsun bakalım

Canım hiç bilmiyorum acilde alıyorlar mı almıyorlar mı testin koyulastiysa süper hayırlı olsun haberdar et kan verirsen

Al işte tam benlik bir hareket hemen üzülme umutsuz olma farkındasın zaten erken olduğunun kafana takmadan bekle inşallah bir sonraki testte 2 çizgi görürsün

Merhaba kızlar, reglime 10 gün kaldı ama son bi kaç gündür sol kasık ağrısı sol bacağıma vuruyor uyuşma şeklinde ve belim ağrıyor ara ara vücut ısımda da artış var bu şekilde belirti yaşayanlar oldu mu hiç ?

Aslında canım bence bunlarda hamile belirtisi bende valla hislerim çok değişik inşallah hamişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…