- 14 Aralık 2023
- 81
- 67
- 35
Amin amin canım vallahi öyle kafada kurup duruyorum bendeAy hadi inşallah ya senin daha az varmış ama yine de beklemek çok zor yahu ben hep istedim ama bu ay çok aklıma geliyor herşey de acaba diyorum içime mi doğuyor anlamadımAllah isteyen herkese en kısa zaman da nasip etsin inşallah
Ben test alsam hayatta bekleyemem o yüzden almıyorumAmin amin canım vallahi öyle kafada kurup duruyorum bendemigdem bulanıyor gibi acaba taktigim için mi diyorum testte aldım bekliyorum yapmadım henüz
Vallahi zor bekliyorum inankiBen test alsam hayatta bekleyemem o yüzden almıyorumamaaa regl günü sabah kalktığımda olmamış olursam koşa koşa gider alır yaparım 1 dakika daha beklemem
Kötü düşünmeyelim de önce senin güzel haberini alalım sonra da ben güzel haber vereyim inşallahVallahi zor bekliyorum inankinegatif çıkar diye korkuyorum
Kızlar, regl üç gün gecikti, test de hafif koyulaştı çok şükür. Normalde 29. Gün olurum, bugün 32. Gün. Bekleyemicem daha fazla heyecandan ölüyorum çünkü. Pazar ya, acile gitsem kan alırlar mı? Yoksa yarın sağlık ocağına mı git derler.Kızlar daha bata 4 gün var. Öylesine bi deneyim dedim. Erken testi değil bu normal olandan. Labaquic . Nasıl yorumlarsınızheyecanlanayım mı
Duramadim patladım yaptım testi ama 1gun daha beklemeliydim hata ettim negatif çıktı tabiki çünkü erken gebelik testi adete 6gun varken dogru sonuç ya ne aptalımBen test alsam hayatta bekleyemem o yüzden almıyorumamaaa regl günü sabah kalktığımda olmamış olursam koşa koşa gider alır yaparım 1 dakika daha beklemem
Canım hiç bilmiyorum acilde alıyorlar mı almıyorlar mıKızlar, regl üç gün gecikti, test de hafif koyulaştı çok şükür. Normalde 29. Gün olurum, bugün 32. Gün. Bekleyemicem daha fazla heyecandan ölüyorum çünkü. Pazar ya, acile gitsem kan alırlar mı? Yoksa yarın sağlık ocağına mı git derler.
Duramadim patladım yaptım testi ama 1gun daha beklemeliydim hata ettim negatif çıktı tabiki çünkü erken gebelik testi adete 6gun varken dogru sonuç ya ne aptalımgitti170lira ben şimdi adet gecikmemi bekleyemem patlarım adete 3gun kala birkez daha alacağım test acaba kendi kendime mi kuruyorum belkide hamiş değilim hayırlısı olsun bakalım
Amin canım ya valalhi bana moral verdin çok sağolAl işte tam benlik bir hareket hemen üzülme umutsuz olma farkındasın zaten erken olduğunun kafana takmadan bekle inşallah bir sonraki testte 2 çizgi görürsün
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz sadece biraz sabır biraz moralAmin canım ya valalhi bana moral verdin çok sağolaynen erken bekleyeceğim artık sabırsız hallerimi sevmiyorum
Evet canım ya gerçekten iyiki varsınızHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz sadece biraz sabır biraz moral
Aslında canım bence bunlarda hamile belirtisi bende valla hislerim çok değişik inşallah hamişizdirMerhaba kızlar, reglime 10 gün kaldı ama son bi kaç gündür sol kasık ağrısı sol bacağıma vuruyor uyuşma şeklinde ve belim ağrıyor ara ara vücut ısımda da artış var bu şekilde belirti yaşayanlar oldu mu hiç ?
İnşallah canımAslında canım bence bunlarda hamile belirtisi bende valla hislerim çok değişik inşallah hamişizdir
Tekrar aldım erken gebelik testi verdim yine 170tlHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz sadece biraz sabır biraz moral
Anam anam gitti 340 TLTekrar aldım erken gebelik testi verdim yine 170tladete kaldı 6 gün ama bekleyeceğim birkaç gün daha
Vallahi öyleAnam anam gitti 340 TLsırf bunun hatrına pozitif çıkması lazım En azından 2 3 kala yap bari
Insallah haber verirsinTamam cnm beklerim cevap verdiğin için çok sağol inşallah senin gibi olur sonucum
TabikiInsallah haber verirsin
Canım kaç tane aldın sen 170 TL'ye erken gebelik testini 1 tane mi? Çok pahalı değil mi markası mı farklı?Tekrar aldım erken gebelik testi verdim yine 170tladete kaldı 6 gün ama bekleyeceğim birkaç gün daha