Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bu kaçıncı gebelik sizin

Bir de bazen bozuk çıkıyor diyorlar o yüzden biraz karamsarım
Bence bi başla şans ver canim ama sanırım hep aynı saatte yapman gerekiyor + öncesinde bir iki saat sıvı almaman gerekiyor sanırım ben hiç yapmadım da burdaki yorumlardan öğrendiğim kadarıyla

Kızlar Bi önceki sayfada yazdım ama cevaplamadiniz şimdi tekrar yazıyorum benim reglime şuan 6 gün var ama son 2 haftadır kasiklarimda ağrı ve batma belimde ağrı bacaklarda ağrı var arada ates basmalari oluyor kabızlık var gaz sancısı var acaba varmi diye umutlandım erken gebelik testi yaptım negatif yani bana gölge gibi bisi göründü ama galiba ben öyle görmek istedim beklemeyi hiç sevmem sabırsız biriyim adetin gecikmesini nasıl bekleyeceğim ya offadet öncesi belirtisi olan varmıy di arkadaşlar umarım cevaplarsiniz

Aynı belirtiler oluyor canım biz çok istediğimiz ve vücudumuzu dinlediğimiz için daha çok hissediyoruz beklemek gerçekten zor bende 1 haftadır bekliyorum ama başka yolu da yok sen en iyisi bata yakın kan ver şimdiden verme sonra Allah korusun kimyasal felan olur daha cok üzülürsün ben bir buçuk yıldır hep bu belirtiler yaşıyorum ama sonu hüsran oluyor umarım şuan hamilryimdir bugün bat günü senin belirtiler inşallah boşa çıkmaz hamilesindir

İnşallah canm bakalım bat nedir ben bilmiyorum galiba bu konuda acemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…