Karindan görundü canimm sukurlsr olsunnAlttan muayene ile daha rahat görünür sanirim karından görünmeyebilir
Baş dönmesj olabilir umitlendirmek istemem ama bana da olmuştu iki üc kez deprem oluyo sanip avizelere baktigimi biliyoeumKızlar selam. Bata 2 gün var midemde efsane bir yanma baş dönmesi ve yoğun akıntı var sizce kan tahliline gitmeli miyim
Bu kaçıncı gebelik sizinHiç bir şey olmadı. Hatta hiç bir.şey, sadece zaman geçdi, testle yokladım.. İki çocuğum var, 4 hamilelik yaşamışım. Heç bir şey hiss etmedim ilk başda. Bir hafta sonra iki çoçuğumda nazir belirtiler oldu, birinde bir ay sonra, böyük çocukda hiç bir şey.
Oooo masallah barekallah. Adetin kaç gün gectiydi canım seninKizlar selam 4429 beta hcg cikti gebeyim 4+ 7 deyim kese alttan muaeyene ile mi görünür yoksa karindan mj
EveeetttMerhaba sizce gebelik var mı adete 2 gün kala yaptım testi
Valla canjm 23 kasim olmam lazimdj bilerek bekledim 5 aralikta test yaptim 6 aralikta kan verdim sonuc buOooo masallah barekallah. Adetin kaç gün gectiydi canım seninbaya yüksek çıkmış.
Aaayyy tamammm öyleyseValla canjm 23 kasim olmam lazimdj bilerek bekledim 5 aralikta test yaptim 6 aralikta kan verdim sonuc bu
, en son kasımda 6 haftalık düşük yaşadım. Iki çocuğum var, bir de 6 aylık bir gebeliyim olmuşdu, bebek yaşamıyor. Hakkında konuşduğum son gebelikdiBu kaçıncı gebelik sizin
Niye pişman olasın ilk defa mı yapacaksınKızlar ya ben ovülasyon testi sipariş ettim ama inşallah pişman olmam ya
İlk defa yapcam canımNiye pişman olasın ilk defa mı yapacaksın
Bir de bazen bozuk çıkıyor diyorlar o yüzden biraz karamsarımNiye pişman olasın ilk defa mı yapacaksın
Bence bi başla şans ver canim ama sanırım hep aynı saatte yapman gerekiyor + öncesinde bir iki saat sıvı almaman gerekiyor sanırım ben hiç yapmadım da burdaki yorumlardan öğrendiğim kadarıylaBir de bazen bozuk çıkıyor diyorlar o yüzden biraz karamsarım
Bunlara dikkat edicem canım teşekkür ederimBence bi başla şans ver canim ama sanırım hep aynı saatte yapman gerekiyor + öncesinde bir iki saat sıvı almaman gerekiyor sanırım ben hiç yapmadım da burdaki yorumlardan öğrendiğim kadarıyla
Aynı belirtiler oluyor canım biz çok istediğimiz ve vücudumuzu dinlediğimiz için daha çok hissediyoruz beklemek gerçekten zor bende 1 haftadır bekliyorum ama başka yolu da yok sen en iyisi bata yakın kan ver şimdiden verme sonra Allah korusun kimyasal felan olur daha cok üzülürsün ben bir buçuk yıldır hep bu belirtiler yaşıyorum ama sonu hüsran oluyor umarım şuan hamilryimdir bugün bat günü senin belirtiler inşallah boşa çıkmaz hamilesindirKızlar Bi önceki sayfada yazdım ama cevaplamadiniz şimdi tekrar yazıyorum benim reglime şuan 6 gün var ama son 2 haftadır kasiklarimda ağrı ve batma belimde ağrı bacaklarda ağrı var arada ates basmalari oluyor kabızlık var gaz sancısı var acaba varmi diye umutlandım erken gebelik testi yaptım negatif yani bana gölge gibi bisi göründü ama galiba ben öyle görmek istedim beklemeyi hiç sevmem sabırsız biriyim adetin gecikmesini nasıl bekleyeceğim ya offadet öncesi belirtisi olan varmıy di arkadaşlar umarım cevaplarsiniz
Aynı belirtiler oluyor canım biz çok istediğimiz ve vücudumuzu dinlediğimiz için daha çok hissediyoruz beklemek gerçekten zor bende 1 haftadır bekliyorum ama başka yolu da yok sen en iyisi bata yakın kan ver şimdiden verme sonra Allah korusun kimyasal felan olur daha cok üzülürsün ben bir buçuk yıldır hep bu belirtiler yaşıyorum ama sonu hüsran oluyor umarım şuan hamilryimdir bugün bat günü senin belirtiler inşallah boşa çıkmaz hamilesindir
İnşallah canm bakalım bat nedir ben bilmiyorum galiba bu konuda acemiyimAynı belirtiler oluyor canım biz çok istediğimiz ve vücudumuzu dinlediğimiz için daha çok hissediyoruz beklemek gerçekten zor bende 1 haftadır bekliyorum ama başka yolu da yok sen en iyisi bata yakın kan ver şimdiden verme sonra Allah korusun kimyasal felan olur daha cok üzülürsün ben bir buçuk yıldır hep bu belirtiler yaşıyorum ama sonu hüsran oluyor umarım şuan hamilryimdir bugün bat günü senin belirtiler inşallah boşa çıkmaz hamilesindir