Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canım test yaptın mı bide gecikmen var mı ? Benim bugün 3. Gün gecikmesi var 1 haftayı beklesem mi diye bende kararsızım test için
2 gün kaldı BAT’a 6 ve 4 gün kala erken gebelik yaptım negatif. Daha gecikmem yok dolayısıyla. bence 3 gün gecikmen varsa sen bir yap derim canım.

Arkadaşlar merhaba soğan kürü hakkında bilgisi olan var mı yani benim reglim düzenli olur herhangi bir kist vs vs gibi bir durumum da yok gebelik için soğan kürü denemek istiyorum ama korkuyorum da biraz bilgisi olan yada soğan kürü yapıp gebe kalan var mı

Kızlar bakarmısınız, şimdi ben regl düzenim her ay 3 -4 gün ileri atarak oluyordu ama geçen ay 2 kasımda oldum bu ayda 2 aralıkta oldum ama ilk defa başıma böyle bişey geldi regl günümde önden kahverengi akıntı oldu arkasına 3 gün regl kanaması oldu regl sandım ama bugün yine kahverrngi akıntı oldu sanırım bitti toplamda 4 gün sürdü ama benim reglim en 5-6 gün sürüyordu ilk defa başıma böyle bişey geldi, sizce ne olabilir kimisi yerleşme kanaması diyor kimisi başka bişey sizce gebelik testi yapsammmı? Yaşayan varmı böyle

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Hiç bir şey olmadı. Hatta hiç bir.şey, sadece zaman geçdi, testle yokladım.. İki çocuğum var, 4 hamilelik yaşamışım. Heç bir şey hiss etmedim ilk başda. Bir hafta sonra iki çoçuğumda nazir belirtiler oldu, birinde bir ay sonra, böyük çocukda hiç bir şey.

Bende gogus ucumda kabarciklar oldu ve uyku halsizlik o kadar

Hanımlar merhaba ben bebek konusunda acemiyim yeni evli sayılırım 3 yıldır evliyim bu sene bebek istiyoruz bir kaç aydır deniyoruz Bi sorum olacaktı adetten önce ne gibi belirtiler olur bende şuanda ufak belirtiler var gibi ama anlamadım yaşayanlar olanlar yazabilir mi sabırsızlıkla bekliyorum

Kizlar selam gün gecmesini bekleyin bence ben her ay yapip o kadar uzuluyordum ki bu ay aman yok kist olmustur vs dedjm tam 8 gün bwkledim gecikmesini sonra eczaneden almadim test siparis ettim netten geldi saat aksam 4 gibi yapar yapmaz cift cizgi 2 senedir hep negatif gordugjm icin şok oldum demem o ki gecikmeyi bekleyin kafanizi mesgul edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…