- 3 Kasım 2023
- 444
- 304
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelAnladım cnm bende yarın test yapacağım çok sabırsızlanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelAnladım cnm bende yarın test yapacağım çok sabırsızlanıyorum
2 gün kaldı BAT’a 6 ve 4 gün kala erken gebelik yaptım negatif. Daha gecikmem yok dolayısıyla. bence 3 gün gecikmen varsa sen bir yap derim canım.Canım test yaptın mı bide gecikmen var mı ? Benim bugün 3. Gün gecikmesi var 1 haftayı beklesem mi diye bende kararsızım test için
Canım bariz var görünüyor kaç gün gecikmen varKızlar testime bi bakar mısınız anlayamadım gebelik var mı yokmu
Canım 4 gün oldu bugün bir haftadır adet olacak gibi karın ağrım var kramp şeklinde bide çok yorgun hissediyordum kendimi bugün test yaptım işte yarın kan vereceğim inşallahCanım bariz var görünüyor kaç gün gecikmen var
Ay maşallah belirtin de var, sağlıkla ilerlesin hayırlı olsun canım çok sevindimCanım 4 gün oldu bugün bir haftadır adet olacak gibi karın ağrım var kramp şeklinde bide çok yorgun hissediyordum kendimi bugün test yaptım işte yarın kan vereceğim inşallah
Çok Sagol canım benim darısı başına olsun inşallah tez zamandaAy maşallah belirtin de var, sağlıkla ilerlesin hayırlı olsun canım çok sevindim
Merhaba, silik görüyorum ben gününüz geçince tekrarlayınMerhaba sizce gebelik var mı adete 2 gün kala yaptım testi
Hiç bir şey olmadı. Hatta hiç bir.şey, sadece zaman geçdi, testle yokladım.. İki çocuğum var, 4 hamilelik yaşamışım. Heç bir şey hiss etmedim ilk başda. Bir hafta sonra iki çoçuğumda nazir belirtiler oldu, birinde bir ay sonra, böyük çocukda hiç bir şey.Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Alttan muayene ile daha rahat görünür sanirim karından görünmeyebilirKizlar selam 4429 beta hcg cikti gebeyim 4+ 7 deyim kese alttan muaeyene ile mi görünür yoksa karindan mj
Tamamdir tesekkurlerAlttan muayene ile daha rahat görünür sanirim karından görünmeyebilir
Bende gogus ucumda kabarciklar oldu ve uyku halsizlik o kadarHiç bir şey olmadı. Hatta hiç bir.şey, sadece zaman geçdi, testle yokladım.. İki çocuğum var, 4 hamilelik yaşamışım. Heç bir şey hiss etmedim ilk başda. Bir hafta sonra iki çoçuğumda nazir belirtiler oldu, birinde bir ay sonra, böyük çocukda hiç bir şey.
Once bi idrar testi yap istersen canimKızlar selam. Bata 2 gün var midemde efsane bir yanma baş dönmesi ve yoğun akıntı var sizce kan tahliline gitmeli miyim