Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar Bi önceki sayfada yazdım ama cevaplamadiniz şimdi tekrar yazıyorum benim reglime şuan 6 gün var ama son 2 haftadır kasiklarimda ağrı ve batma belimde ağrı bacaklarda ağrı var arada ates basmalari oluyor kabızlık var gaz sancısı var acaba varmi diye umutlandım erken gebelik testi yaptım negatif yani bana gölge gibi bisi göründü ama galiba ben öyle görmek istedim beklemeyi hiç sevmem sabırsız biriyim adetin gecikmesini nasıl bekleyeceğim ya off🙄adet öncesi belirtisi olan varmıy di arkadaşlar umarım cevaplarsiniz
Evet belirtiler benziyor ama adet belirtilerine de benzer olduğu için var ya da yok diyemem her şey gönlünüzce olsun 🌸 bence adet gününü bekleyin garanti olsun adet günü gelmeden test yapınca insanın canı sıkılıyor. Bu arada bat beklenen adet tarihi demek aklınızda olsun 😍❤️

Evet belirtiler benziyor ama adet belirtilerine de benzer olduğu için var ya da yok diyemem her şey gönlünüzce olsun 🌸 bence adet gününü bekleyin garanti olsun adet günü gelmeden test yapınca insanın canı sıkılıyor. Bu arada bat beklenen adet tarihi demek aklınızda olsun 😍❤️
Çok saol canm dua edin ya 4 5 aydir deniyoruz ama 2 ay ara verdik kist vardı rahmimde doktor bu iki ay içinde oluşur dedi geçen ay olmadı bu ay umutluyum ama test negatif geldi erken biliyorum ama işte heves ediyor insan bakalım adetim gecikirse buraya yazcam dua edin kızlar bana

Evet canm valla bu gidişle prof olcaz biz daha bisi bilmiyormusuz 😅
Hiç deme bhcg göre kaç haftalık kaçta ultrasonda görülür onlara kadar öğrendik artık rabbim isteyene versin inşallah hamileyizdir o kadar takıntı yaptım ki kardeşim psikologdan randevu almış kendisi gidiyor beni de söylemiş psikolog demiş en iyisi senden önce ablan gelsin 😀😀😀

Hiç deme bhcg göre kaç haftalık kaçta ultrasonda görülür onlara kadar öğrendik artık rabbim isteyene versin inşallah hamileyizdir o kadar takıntı yaptım ki kardeşim psikologdan randevu almış kendisi gidiyor beni de söylemiş psikolog demiş en iyisi senden önce ablan gelsin 😀😀😀
🤣🤣çocuk olmadan dogurduk valla😀😀hayırlısı bakalım bende akıntı falan yok ama işte Bi umut diyorum🤣

Benim 7 yaşında bir kızım var 2 yıldır deniyoruz ama olmuyor amh değerim düşük bnmde birde eşimin sperm hareketi biraz düşükmüş tüp bebek dedi ama tüp bebek düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı inşallahh
Merhaba benim de 8 yaşında bir kızım var bizde 1 senedir ikinci çocuk düşünüyoruz olmadı doktor tüp bebek dedi normal yolla olmaz mümkün değil dedi. Benim amh ölçülmedi ama fsh 34 lh 27 cıktı. Sizin fsh kaç acaba ? Benim eşimde tüp bebek istemiyor

Yaşınız kaçtı bi de ? Ben 31

Uyguladığınız bi kür vs oldu mu? Adet goruyormusunuz

Adetime 10 gün kaldı hamile kalmak istiyorum dün idrarla birlikte kanama geldi ilk defa böyle birşey oldu nette okudum yerleşme kanaması gibi böyle bir durum yaşayan varmı

Adetime 10 gün kaldı hamile kalmak istiyorum dün idrarla birlikte kanama geldi ilk defa böyle birşey oldu nette okudum yerleşme kanaması gibi böyle bir durum yaşayan varmı
Kanamanın miktarına ve rengine bağlı biraz. Bildiğim kadarıyla pembe veya kahverengi oluyor yerleşme kanaması az az gelip birkaç güne bitiyor sizin kanamaniz nasıldı

Kızlar merhaba adete 5 gün kala kan verdim 2.30 yükselme ihtimali var mıdır ? Bazılarında yükselme olmuş, 5 altı negatif ama işte insan ümitleniyor

X