Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Elbette ederim ben 3 yıl bekledim sebebi yoktu bir şey bulamadılar Allahım sizlere de nasip etsin inşallah
Benim 7 yaşında bir kızım var 2 yıldır deniyoruz ama olmuyor amh değerim düşük bnmde birde eşimin sperm hareketi biraz düşükmüş tüp bebek dedi ama tüp bebek düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı inşallahh

Benim 7 yaşında bir kızım var 2 yıldır deniyoruz ama olmuyor amh değerim düşük bnmde birde eşimin sperm hareketi biraz düşükmüş tüp bebek dedi ama tüp bebek düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı inşallahh
Ben de aynıydım 5 yaşında oğlum var ama 3 yıldır denediğimiz halde olmadı sonradan Allah nasip etti oldu tedaviye cesaret edemedim muayene korkum var ilk doğumdan travmalarım o nedenle kısmet her şey mfk yöntemlerini vitaminleri tavsiye edebilirim iyi gelir size de eşinize de

Eklentiler

• Screenshot_20231130_002248_com.huawei.notepad.jpg
    Screenshot_20231130_002248_com.huawei.notepad.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20231130_002242_com.huawei.notepad.jpg
    Screenshot_20231130_002242_com.huawei.notepad.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20231130_002238_com.huawei.notepad.jpg
    Screenshot_20231130_002238_com.huawei.notepad.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 51
Ben de aynıydım 5 yaşında oğlum var ama 3 yıldır denediğimiz halde olmadı sonradan Allah nasip etti oldu tedaviye cesaret edemedim muayene korkum var ilk doğumdan travmalarım o nedenle kısmet her şey mfk yöntemlerini vitaminleri tavsiye edebilirim iyi gelir size de eşinize de
Mfk yöntemi nedir

Buraya yazın konu bölümüne bir sürü yazı çıkar instagramda o doktorun sayfası var ordan da takip erebilirsiniz

Gecikme sebebim gebelikmiş inşallah siz de hamilesinizdir 2 gün geçti testte çıkmadı 5 gün geçsin test yapın
Canım merhaba öncelikla sağlık kucağına alır sağlıkla büyütürsün inşallah bişey sormak istiyorum ovulasyon takibi yapmışmıydın yani yumurtlamanın hangi gün olduğunu biliyormusun 2 gün gecikmeyle çıkmadı dediğin için soruyorum merak ettim

Merhabalar. Adet gününüz geçti mi ? Ne zaman kaç gün kala yaptınız ? Kanı ne zaman verdiniz ? Bende bugün test yaptım benim de aynı şekilde çıkıyor. Yarın kan vereceğim adetime 2 gün var 🤭
𝙲𝚊𝚗ı𝚖 𝚔𝚊𝚗 𝚝𝚎𝚜𝚝𝚒𝚗𝚍𝚎 𝚍𝚒𝚛𝚎𝚔 𝚌̧ı𝚔ı𝚢𝚘𝚛 𝚋𝚞 𝚝𝚎𝚜𝚝𝚎 𝚐𝚘̈𝚛𝚎 𝚑𝚊𝚖𝚒𝚕𝚎𝚜𝚒𝚗 𝚒𝚣 𝚒𝚗𝚜̧𝚊𝚕𝚕𝚊𝚑 𝚁𝚊𝚋𝚋𝚒𝚖 𝚋𝚘𝚜 𝚋ı𝚛𝚊𝚔𝚖𝚊𝚣 🌺

𝙲𝚊𝚗ı𝚖 𝚔𝚊𝚗 𝚝𝚎𝚜𝚝𝚒𝚗𝚍𝚎 𝚍𝚒𝚛𝚎𝚔 𝚌̧ı𝚔ı𝚢𝚘𝚛 𝚋𝚞 𝚝𝚎𝚜𝚝𝚎 𝚐𝚘̈𝚛𝚎 𝚑𝚊𝚖𝚒𝚕𝚎𝚜𝚒𝚗 𝚒𝚣 𝚒𝚗𝚜̧𝚊𝚕𝚕𝚊𝚑 𝚁𝚊𝚋𝚋𝚒𝚖 𝚋𝚘𝚜 𝚋ı𝚛𝚊𝚔𝚖𝚊𝚣 🌺
Ayyy inşallah ya. Gidip kan verdim sabah. İnşallah güzel sonuclarla gelirim 🥰

X