- 20 Mart 2023
- 978
- 592
- 23
- 28
Pazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım
Yerleşme kanaması olabilirAdetime 5 gün var. Bugün kırmızı kahverengi arası kanama oldu sadece 1 sefere mahsus. Bel ağrısı, karın ağrısı var. Göğüste hassasiyet bir de. Olur mu ne diyorsunuz kızlar ?
Yerleşme kanaması olabilir
Hanile misin canım naptınKızlar selam ben 24 28 Mart arası adet oldum bir Nisan’da kadın doğuma gittim orada doktor bana 4 5 tane yumurtan var birkaç güne çatlar değerlendirebilirsin dedi. Ardından ben ovülasyon testi aldım ve dört Nisan’da pik gördüm ondan öncesi ve 4-5-6-7-8 11-13 nisanı değerlendirdim. Dün Hafif kremsi beyaz akıntım oldu sonrasında bugün artık akıntım şeffafa döndü gibi göğüslerime koltuk altından başlayarak aşağıya doğru ağrıyo. Belimin solunda ağrı var. Beklenen adet tarihim 20-21 nisan arası. Şuan 8 gün var. Sizce ne hissetmeliyim ?
Test yaotın mıkızlar merhabalar. adetime 10 gün kala başlayan yoğun bir göğüs ağrım var. yanlarında şişlik ve ağrı dokununca çok fazla oluyor ve uç bölgelerinde acıyo gibi değişik bir ağrı. normalde adetime 2-3 gün kala bi göğüs hassasiyetim olur. şuan adetime 6 gün var göğüs ağrıma ek olarak ara ara kasıklarıma bir sancı giriyor adet sancısına benzer. 4 aydır istiyoruz biz de bebeğimiz olmasını. Rabbim dileyen herkese nasip etsin, aratmasın. Sevgiler hepinize..
Regl tarihim 20 Nisan ama bende dün lekelenme başladı bugünde çoğaldı galiba regl oluyorumHanile misin canım naptın
Test yaptın mı hiçRegl tarihim 20 Nisan ama bende dün lekelenme başladı bugünde çoğaldı galiba regl oluyorum
Kanama bittikten sonra yapın hani varsa ve yerleşme kanamadıysa anca idrara karışırmış diyorlar. Şuan da öyle koyu kırmızı yada pıhtı şeklinde gelmiyo açık kırmızı şeklinde bakalım bekliyorumTest yaptın mı hiç
Bu arada önceki adetlerime göre çok daha az açık kırmızı geliyor yoğun değil. Ağrım yok keşke tüm adetlerim böyle geçse dedirten bi kanama hattaTest yaptın mı hiç
İnşallah yerleşme kanamasıdırBu arada önceki adetlerime göre çok daha az açık kırmızı geliyor yoğun değil. Ağrım yok keşke tüm adetlerim böyle geçse dedirten bi kanama hatta
Biraz düşük bi ihtimalmiş gibi geliyo ama umudu yinede kesmiyorumİnşallah yerleşme kanamasıdır
Bilekten ayaga uyusma agri degisik bisey var iki ayagimdada gectimi sizinki peki anlamadim neyin nesi test yapmayada var dahaBenim belim ve bacak eklemlerim cok ağrıdı halende agriyor. Uzerine sol kasigim ağrımaya başladı ama hiçbiri regl ağrılarım kadar şiddetli olmamakla birlikte devamlı ve aralıksız olduğu için rahatsız ediciydi. Ardından da göğüs hassasiyeti. Hımm bide ayak tabanım yanıyordu ve uyuşma karincalanma oluyordu. En önemli ilk belirtim aslında vajinal akintim çoğaldı ve 2 gün kaşıntım oldu. Sonra geçti. Akıntı devam..
evet yaptım. evde yaptığım testte çift çizgi çıktı. dün aile hekimliğine kan vermeye gittim sonucu hala çıkmadı bekliyorum.Test yaotın mı
Bence direk test yapın. benim uyuşmalar hala devam ediyor ara sıra .. özellikle karıncalanma çoğaldı bu aralar.. regle ne kadar var sizin çok derken?Bilekten ayaga uyusma agri degisik bisey var iki ayagimdada gectimi sizinki peki anlamadim neyin nesi test yapmayada var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?