- Emoji Skoru
- 1.096
- Puanlar
- 63
benimde sürekli bel ağrım var yaklaşık 5-6 gündür sanırım ama oturarak çalışmaya bağlıyorum onu kasık ağrımda var ama onu da üşüttüm sanırım yani hayal kurmayacağım açıkcası bugün sarımsak veya sarımsaklı bir şey yememe rağmen az önce ağzıma sarımsak yemişim gibi bir tat geldi o neden hiç bilememYok gecikmedi henüz döngümün 17.günündeyim ama 9.gün yumurtlama olduğundan şüpheleniyorum. İlişkim de 7,8 ve 10.günler oldu. 17.gün olmasına rağmen bel ağrım ve kasıklarımda batma var. Biryere eğilirken özellikle, belim kopuyor sanki. Daha çok hareketle ağrıyor.
Valla göğüs hassasiyeti dicemm ama adetten önce de oluyordu. Adet belirtisinden farkı adette kasıklarda bir şey sökülmeye calisiyomus gibi his oluyordu fakat gebelikte sadece ağrı vardı. Uyku felaket vardı. Ama her hamilelik farklıdir bende gözle görünür pek bı belirti yoktu. Hatta her an adet olabilirm sanıyodum ki yerleşme kanaması olduErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim inşaAllahAsıl önemlisi göğüs acımasının herkeste olmadığını öğrenmemdi,sağolun
en çokta sen hamile misin merak ettim şimdi sanırım bayadır deniyorsun her forumda okudum baya bilgi sahibi oldum hakkındabana da ovülasyon testi yaparken yardımcı olmuştun inşaalh gebelik haberin gelir en yakın zamanda bende 25i bekliyorum ara ara belirti oluyor ara ara kayboluyor eminde olamıyorum
Ben de hayal kurmayacağım alıştım artık. Her türlü belirtiyi de yaşadım,yine yok yine yok. Negatif görmekten de korkmuyorum vallabenimde sürekli bel ağrım var yaklaşık 5-6 gündür sanırım ama oturarak çalışmaya bağlıyorum onu kasık ağrımda var ama onu da üşüttüm sanırım yani hayal kurmayacağım açıkcası bugün sarımsak veya sarımsaklı bir şey yememe rağmen az önce ağzıma sarımsak yemişim gibi bir tat geldi o neden hiç bilemem
Sana yardımcı olmak amaçlı cevap veriyim Ben şuan 3 haftalık hamile görünüyorum bel ve kasık ağrım çok oldu
Allah tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı evlat nasip etsinhahahaha ben buraların müdavimi oldum valla hamilesin diye yorum yaptığım tebrik ettiğim herkes artık doğurdu ben hala bi çocuk yapamadım pes etmeyeceğim. Adet belirtisi de olsa yazmaktan,sormaktan geri kalmayacağım
Çooookkk teşekkür ederimAllah tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı evlat nasip etsin
Neye göre hesaplıyorsunuz ? En son adetinizin kanamasının başladığı günden itibaren sayacaksınız. Kaçıncı gün yumurtlama olmuştu ve yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendinizSana yardımcı olmak amaçlı cevap veriyim Ben şuan 3 haftalık hamile görünüyorum bel ve kasık ağrım çok oldu
Ozaman tam 9.una denk geliyor yumurtlama 10 gün sonra öğrendimNeye göre hesaplıyorsunuz ? En son adetinizin kanamasının başladığı günden itibaren sayacaksınız. Kaçıncı gün yumurtlama olmuştu ve yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz
En son ne zaman regl oldunuz yani ilk gün neydiOzaman tam 9.una denk geliyor yumurtlama 10 gün sonra öğrendim
23 kasımEn son ne zaman regl oldunuz yani ilk gün neydi
Tam 4 haftalık hamilesiniz23 kasım
Evet yarın kan testi verixem hayırlısıyla bakalım 2 kat arttı mıTam 4 haftalık hamilesiniz
Doktorlar böyle hesaplar.
Çünkü yumurtalarımız adet döneminde olgunlaşmaya başlar.
İnşaAllah hadi bakalım sağlıkla gelsinEvet yarın kan testi verixem hayırlısıyla bakalım 2 kat arttı mı
Benim normalde bel ağrım asla olmazdı ve kasıklarım da bıçak batarcasına sızlamazdı bide tabi akıntı ve kısa süreki baş dönmelerim vardıİnşaAllah hadi bakalım sağlıkla gelsinEm erken belirtiler neydi çok dikkatini çeken
Akıntın nasıldıBenim normalde bel ağrım asla olmazdı ve kasıklarım da bıçak batarcasına sızlamazdı bide tabi akıntı ve kısa süreki baş dönmelerim vardı
Bazen beyaz krem gibi bir akıntıydı bazende sıvı su gibiAkıntın nasıldı
Teşekkür ederimBazen beyaz krem gibi bir akıntıydı bazende sıvı su gibi
ben 9.uncu gün yaptım şimdi beklemedeyim bakalım sabah diş fırçalarken midem bulandı akşam yataktan kalktım ağzıma acı su yükseldi de artık kısmet diyorum ki birşey olmamış olsa bile birşey olabilirBen de hayal kurmayacağım alıştım artık. Her türlü belirtiyi de yaşadım,yine yok yine yok. Negatif görmekten de korkmuyorum vallayumurtlamanın 10.gününden sonra başlıyorum test yapmaya. Yıkılmadım ama ayakta da değilim
bende akıntı yok ama bazı belirtiler var akıntı olması şart mı ya bugün 10. gün çatlamadan ayrıca doğum günüm bugün test yapasım var aslında ama tutuyotum kendimiBazen beyaz krem gibi bir akıntıydı bazende sıvı su gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?