- Emoji Skoru
- 1.170
- Puanlar
- 63
Bende 6 aydır evliym hiç korunmadm direk olsun istedik ama olmuyor1 yıl oldu korunmayı bırakalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 6 aydır evliym hiç korunmadm direk olsun istedik ama olmuyor1 yıl oldu korunmayı bırakalı
Ben de öyle diyordumBende 6 aydır evliym hiç korunmadm direk olsun istedik ama olmuyor
Merhaba :)Aynısı bende var şuan. Benim de 3-4 gün var.Belim ağrıyor her ay zaten tamam da sırtıma ne oluyor yani. İnsanın kafasını karıştırıyor.
Yine umutlandım adetim başlamadığı sürece umudum var. Dualarınız için teşekkür ederim Amin diyorum kocaman Gerçekten bu kadar ağrıya gelmesi lazım ya. Süründürüyor resmen hem ağrıdan hem de acabalardan.Merhaba :)
Aynı durum bende de oldu.4- 5 gün öncesinde bel ağrım baya şiddetliydi ve kasık ağrım ara ara oluyordu, yüzde sivilcelenme de olur bende hep, sivilcem dahi çıkmıştı. ama adet olmam gereken gün evde gebelik testi yaptığımda (idrar) pozitif çıktı :)
Hayırlısı olur inşallah.Allah bebek sahibi olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın ,hayırlı evlatlar nasip etsin insallah .Amin
Ben de 6 ay umutlanmıştım , her ay ... ne yaşadığını çok iyi anlıyorum . Bu sitede az yorum okumadım ben de :)Yine umutlandım adetim başlamadığı sürece umudum var. Dualarınız için teşekkür ederim Amin diyorum kocaman Gerçekten bu kadar ağrıya gelmesi lazım ya. Süründürüyor resmen hem ağrıdan hem de acabalardan.
Bir poşet dolusu yapılmış ovülasyon ve gebelik testim var. Biriktiriyorum. Birgün güzel haberi alacağımı umarak. 1 yılım doldu artık. Herhalde doktor klomen başlatır. Gönül ister gerek kalmasın amaBen de 6 ay umutlanmıştım , her ay ... ne yaşadığını çok iyi anlıyorum . Bu sitede az yorum okumadım ben de :)
Sadece çok bekleyince olmuyormuş onu anladım. Her ay hamile miyim ? değil miyim? diye strese giriyordum ve bu beni daha çok yıpratıyordu. Ben 2 aydır yumurtlama testi yapıyordum. Bir de öyle deneyin isterseniz.
İnşallah güzel haberler alırız senden :)Bir poşet dolusu yapılmış ovülasyon ve gebelik testim var. Biriktiriyorum. Birgün güzel haberi alacağımı umarak. 1 yılım doldu artık. Herhalde doktor klomen başlatır. Gönül ister gerek kalmasın ama
İnşaAllah teşekkür ederimİnşallah güzel haberler alırız senden :)
Bende umutlandım şimdi :)peki hiç lekelenme yaşadınız mı hafif pembemsiMerhaba :)
Aynı durum bende de oldu.4- 5 gün öncesinde bel ağrım baya şiddetliydi ve kasık ağrım ara ara oluyordu, yüzde sivilcelenme de olur bende hep, sivilcem dahi çıkmıştı. ama adet olmam gereken gün evde gebelik testi yaptığımda (idrar) pozitif çıktı :)
Hayırlısı olur inşallah.Allah bebek sahibi olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın ,hayırlı evlatlar nasip etsin insallah .Amin
Yok yaşamadım hiçBende umutlandım şimdi :)peki hiç lekelenme yaşadınız mı hafif pembemsi
İnşallah hamilesndrmerhabalar bizde eşimle çok bebek istiyoruz geçen ay başladık yapmaya olmadı döngüm 25 günde bir oluyor bu ay adet bitiminden beri gün aşırı yapıyoruz adetime 13 gün kaldı umarım bu ay olur dün sürekli değil ama ara ara cızırtı şeklinde kasıklarıma Ağrı girdi saniyelik bişey ama bı bi belirti olabilir mi bilmiyorum
Anladım ben ztn adet oldum maalesef bugünYok yaşamadım hiç
Hayırlısı olsun. Hiç üzülme. Ne zaman nasibinde varsa o olur. Benim de kan degerimde enfeksiyon olduğunu öğrendim bugün. İleri tetkik yapılacak. Bebeği etkileyen bir seymis . Düşük sebebi olabiliyormuş. Şuan onun stresiyle doluyum.İnşallah sorun olmaz. Allah'tandır gelene razı olduk diyip dua edelim. İnşallah sen de tez zamanda bebek sahibi olursun :)Anladım ben ztn adet oldum maalesef bugün
Rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin inşallah umarım hiç bir sorun olmaz ve çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlısı olsun. Hiç üzülme. Ne zaman nasibinde varsa o olur. Benim de kan degerimde enfeksiyon olduğunu öğrendim bugün. İleri tetkik yapılacak. Bebeği etkileyen bir seymis . Düşük sebebi olabiliyormuş. Şuan onun stresiyle doluyum.İnşallah sorun olmaz. Allah'tandır gelene razı olduk diyip dua edelim. İnşallah sen de tez zamanda bebek sahibi olursun :)
2.30 ve 0.20 negatif demek.Merhaba reglme 9 gün kala verdiğim kanda2.30 çıktı hcg değerim ama 6 gün kala bugün verdiğim kanda 0.2 çıktı. Normalde hep 0 çıkar. Doktor alt muayenede gebelik oluşuyor gibi sanki dedi ama sonuç için gittiğimde umursamaz farklı bi doktor vardı testin negatif dedi. 13 gün kasık ağrısı bulantı yoğun akıntı şikayetim oldu şuan azaldı. Son regl günüm 5 aralık. Psikolojim alt üst oldu ne hissedeciğimi bilmiyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Negatif olduğunu biliyorum sorun doktorların söyledikleri. Erken hamilelik belirtilerini yazmış burda herkes amacım onlardan bir fikir almak.2.30 ve 0.20 negatif demek.
Bu şikayetlerinin sebebi progesteron değerinde artıştan kaynaklı. Regl günü gelmeden de beta hgc baktırmak anlamsız. Acele ediyorsunuz