kasık ağrınız oldu muMerhaba canım ben hiç bir şekilde belirti hissetmedim gogsum de şismesi agrı sızıda yok suan 5+2 hala yok gogsum de agrı sızı çok hafıf dolgunluk var o kdr
Sana yardımcı olmak amaçlı cevap veriyim Ben şuan 3 haftalık hamile görünüyorum bel ve kasık ağrım çok oldukasık ağrınız oldu mu
Kasık agrım adetim geçiktikten 5.6 gun sonra oldu ama o kdr az kı hamile oldugumu ogrendıkten sonra oldu önce olsa agrı oldugunu hıssetmezdim bile sağ kasık gun ıcnden ıkı uc kere battı o kdrkasık ağrınız oldu mu
Çok kasık ağrım oldu bel ağrım oldu . Dünde kahverengi akıntı gelmişti bnm adetim hiç öyle başlamazMerhaba, hayırlısı olsun. Belirtileriniz var mıydı
Hayırlısı olsun canım çok sevindim . Sağlıkla gelsin inşallahKızlar merhaba kan verdim beta 30.85 çıktı adete daha 4 gün var yükselir mi sizce?
Teşekkür ederim canımda Aa ciddi misin verdin mi kanHayırlısı olsun canım çok sevindim . Sağlıkla gelsin inşallahbenim olmadı
Yok dün kahverengi akıntı gelmişti ya sabah da kan geldi regl başlıyor demekki . Ama anlamadığım sabahtan beri kahverengi akıntı şeklinde gelmiş. Hiç böyle baslamazdi benim adetimTeşekkür ederim canımda Aa ciddi misin verdin mi kan
Dur bekle bakalım belki adet değildir Allahım bir an önce nasip etsin sana anneliği ama kendini üzme moralini yüksek tut hepYok dün kahverengi akıntı gelmişti ya sabah da kan geldi regl başlıyor demekki . Ama anlamadığım sabahtan beri kahverengi akıntı şeklinde gelmiş. Hiç böyle baslamazdi benim adetimbu ay valla bende umitliydim ya kasık ağrısı bel ağrısı midem bı tuhaf üzüldüm ..
Allah isteyen herkese nasip etsin vardır bunda da bir hayır.kizim 7 yaşında artık bir kardeşi olsun istiyoruz.. ama bence ben yumurtlama yi takip edemiyorum anlamıyorum yada yaniDur bekle bakalım belki adet değildir Allahım bir an önce nasip etsin sana anneliği ama kendini üzme moralini yüksek tut hep
Bir doktorla görüş istersen en azından yumurtlama gününü takip eder sende ona göre başlarsınAllah isteyen herkese nasip etsin vardır bunda da bir hayır.kizim 7 yaşında artık bir kardeşi olsun istiyoruz.. ama bence ben yumurtlama yi takip edemiyorum anlamıyorum yada yani
Bu ay da ovulasyon testlerinden alayım da bide öyle deneyeyim onları da hiç anlamıyorum gerçi .Bir doktorla görüş istersen en azından yumurtlama gününü takip eder sende ona göre başlarsın
Cevabınız için çok teşekkür ederimMerhaba canım ben hiç bir şekilde belirti hissetmedim gogsum de şismesi agrı sızıda yok suan 5+2 hala yok gogsum de agrı sızı çok hafıf dolgunluk var o kdr
Cevabınız için çok teşekkür ederimPeki en erken belirtiniz neydi adet öncesi size acaba mı
Canım ben hiç belirti hissetmedim adetim üç gün geçikince eşim test yapsana dedi öle yaptım üstelik tatildeydik bir ay sadece 3 kere birlikte olduk adetim bitimi 19 Kasım ve 21 Kasım ve 30kasm olduk düşük günlerdi yani ihtimal vermedim için çok kendimi dinlemedim açıkçası senin adetin geçikti miCevabınız için çok teşekkür ederimPeki en erken belirtiniz neydi adet öncesi size acaba mı dedirten
Yok gecikmedi henüz döngümün 17.günündeyim ama 9.gün yumurtlama olduğundan şüpheleniyorum. İlişkim de 7,8 ve 10.günler oldu. 17.gün olmasına rağmen bel ağrım ve kasıklarımda batma var. Biryere eğilirken özellikle, belim kopuyor sanki. Daha çok hareketle ağrıyor.Canım ben hiç belirti hissetmedim adetim üç gün geçikince eşim test yapsana dedi öle yaptım üstelik tatildeydik bir ay sadece 3 kere birlikte olduk adetim bitimi 19 Kasım ve 21 Kasım ve 30kasm olduk düşük günlerdi yani ihtimal vermedim için çok kendimi dinlemedim açıkçası senin adetin geçikti mi
Adertine kaç gün kaldıYok gecikmedi henüz döngümün 17.günündeyim ama 9.gün yumurtlama olduğundan şüpheleniyorum. İlişkim de 7,8 ve 10.günler oldu. 17.gün olmasına rağmen bel ağrım ve kasıklarımda batma var. Biryere eğilirken özellikle, belim kopuyor sanki. Daha çok hareketle ağrıyor.
Biraz düzensiz benim pcosluyum.Adertine kaç gün kaldı
Anladım canım az kalmıs adet gününe kadar bekle bakalm inşallah hamilesindir herkesde farklı belirtiler oluyor zaten adet olana kadar kendini dinle hersey gönlünce olsunBiraz düzensiz benim pcosluyum.
21 de oluyor 28 de oluyor bazen 26 da. Sadece yumurtlama akıntısına göre hesaplıyorum. Eğer 9.gün yumurtlama olduysa çünkü akıntım vardı, 23.gün gibi regl olmam lazım. Bu yüzden tahminle söylüyorum 5 gün var.
Çok teşekkür ederim inşaAllahAnladım canım az kalmıs adet gününe kadar bekle bakalm inşallah hamilesindir herkesde farklı belirtiler oluyor zaten adet olana kadar kendini dinle hersey gönlünce olsun
en çokta sen hamile misin merak ettim şimdi sanırım bayadır deniyorsun her forumda okudum baya bilgi sahibi oldum hakkındaÇok teşekkür ederim inşaAllahAsıl önemlisi göğüs acımasının herkeste olmadığını öğrenmemdi,sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?