- 22 Eylül 2022
- 5.691
- 16.135
- 178
Evett illa herkeste belirti olmuyomuşşş demek kiEn güzelisonunda diyoruz
Aynen bende de hiç bir belirti yok. Geçen aylarda nasıl konuşuyorduk ayy şuram ağrıyor buram ağrıyor diyeEvett illa herkeste belirti olmuyomuşşş demek ki
Aynen bende de hiç bir belirti yok. Geçen aylarda nasıl konuşuyorduk ayy şuram ağrıyor buram ağrıyor diye
Ben benden ümitli değilimEvet kendimizde o kadar çok belirti aradık hep oldu bu ay derken. Tamda hiç uğraşıp takip yapmayıp belirti yaşadığımda kalmışım. O yüzden senden de ümitliyim bennn
Ben benden ümitli değilim
Sizde sonuç nasıl oldu biraz anlatır mısınız benim 7 8 gün gecikmem var 2 gün önce evde yaptığım test negatifti kan vermem gerekir miEvett illa herkeste belirti olmuyomuşşş demek ki
Ya bende sıfır ama yani eğer hamileysem bende şoka girecem mesela üç gün önceye kadar akıntısı olan ben üç gündür kuruluk varElifciğim geldi hoş geldi
Bu arkadaş için de dua et ElifciğimSizde sonuç nasıl oldu biraz anlatır mısınız benim 7 8 gün gecikmem var 2 gün önce evde yaptığım test negatifti kan vermem gerekir mi
Ya canım benim inşaallah
Yaa benimde mesela regl olacağım da akıntım olmazdı ama şuanda varYa bende sıfır ama yani eğer hamileysem bende şoka girecem mesela üç gün önceye kadar akıntısı olan ben üç gündür kuruluk var
Akıntı hamilelik belirtisi kabul edilir derler şuan sen daha yüksek ihtimal grubundasin ben elendimYaa benimde mesela regl olacağım da akıntım olmazdı ama şuanda var
Akıntı hamilelik belirtisi kabul edilir derler şuan sen daha yüksek ihtimal grubundasin ben elendim
Bilmiyorum ya düşünmemeye çalışıyorum ama basım agrdi artıkYok kız belirti belli olmuyor,
Ben 4 5 ay kadar günü gününe herşeyi takip ettim olmadı. Geçen ay bacımla bir anlaşma yaptık uğraşmayacağız dedik. Sonrasında ne yumurtlama ne bişey takip etmedim. Regle bi 10 gün kala yani yumurtlama bittikten 3 4 gün sonra sağ kasığımda ağrılar başladı. Ben yumurtlama dönemindeki ilişkinin sık olmasından dolayı olduğunu düşündüm umursamadım. Regle 4 gün kala artık ağrılar şiddetlendi ağlatıyodu regl olacak gibiydim ama olamıyodum. En son göğüs ucumun acıdığını hissettim erken gebelik testi yaptım o kadar silikti ki emin olamadık. 4 gün boyunca her gün test yaptım günden güne koyulaştı. Regle 2 gün kala kan testi verdim. 2.91 çıktı doktor yükselir dedi. O kan testinden 3 gün sonra tekrar kan verdim 157 çıktı sonucum. Hala kasık ağrım ve baş ağrım var onun dışında hiçbir belirtim olmadı. Artımedin kaset testini dene ben onlarla öğrendimSizde sonuç nasıl oldu biraz anlatır mısınız benim 7 8 gün gecikmem var 2 gün önce evde yaptığım test negatifti kan vermem gerekir mi
Akintiniz var mıydıBen 4 5 ay kadar günü gününe herşeyi takip ettim olmadı. Geçen ay bacımla bir anlaşma yaptık uğraşmayacağız dedik. Sonrasında ne yumurtlama ne bişey takip etmedim. Regle bi 10 gün kala yani yumurtlama bittikten 3 4 gün sonra sağ kasığımda ağrılar başladı. Ben yumurtlama dönemindeki ilişkinin sık olmasından dolayı olduğunu düşündüm umursamadım. Regle 4 gün kala artık ağrılar şiddetlendi ağlatıyodu regl olacak gibiydim ama olamıyodum. En son göğüs ucumun acıdığını hissettim erken gebelik testi yaptım o kadar silikti ki emin olamadık. 4 gün boyunca her gün test yaptım günden güne koyulaştı. Regle 2 gün kala kan testi verdim. 2.91 çıktı doktor yükselir dedi. O kan testinden 3 gün sonra tekrar kan verdim 157 çıktı sonucum. Hala kasık ağrım ve baş ağrım var onun dışında hiçbir belirtim olmadı. Artımedin kaset testini dene ben onlarla öğrendim
Allah'ım inşallah isteyen uğraşan herkese en hayırlısını versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Burdan herkese toplu etmiş olayım. Umarım istediğiniz en doğru zamanda sizin için en hayırlı olan evladın haberini alırsınızYa canım benim inşaallahhamislerin duası kabul olur bizede dua et
Akıntıdan kastın tam olarak ne bilmiyorum ama benim zaten her regl öncesi beyaz akıntım olurdu. O akıntı 3 4 gün kala geldi ben ondan regl olucam sandım ama regl değilmiş. Kasık ağrısı ve göğüs dışında farklı hiç belirtim olmadı hepsi regl belirtisi gibiydiAkintiniz var mıydı
Aynen anlayabiliyorum seniBilmiyorum ya düşünmemeye çalışıyorum ama basım agrdi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?