Bu kadar kısa sürede bu belirtiler olmaz diye biliyorum. Bi kaç gün sonra testi tekrarlamakta fayda var. İnşallah çift çizgiyi bi an evvel görürsünüz.Merhaba adetim 5 gün gecikti şiddetli baş dönmesi oldu 2 kere , sık idrara çıkma var şişkinlik var her an adet olacakmışım gibi bugün test yaptım belli belirsiz gibiydi sanki çizgi orta kısım kırmızıydı anlamadım sizce kan tahlili yaptırayımı
Aynen öyle bende hep belirtileri yaşıyorum ama bişey yok Allah her kese anne duygusunu yaşatsınben bu hamişlik belirtilerine artık hiç inanmıyorum.bunlar hem kişiden kişiye değişiyor hemde adet belirtilerinin aynısı.bu sitede sayılan ne kadar hamilelik belirtisi varsa her ay yaşıyorum ama tık yok.en iyisimi bu belirtileri takılıp boş boşuna umutlanmamak..
Merhaba aynı belirtiler bende de var adetim 7 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı kan tahlili verdim sizce testlerin yanılma payı var mıdırbende adetim 10 gün geçti test yaptım iki çizgide kırmızı çıktı
bende adetime 1 hafta kala gögüslerimde inanılmaz şişlik oldu ve sol kasıgımda agrılar oluyordu
akıntı çok fazla oldugu için adet oldugumu sanıp sürekli wc ye gidip bakma geregi duyuyor insan
bencede hissedilebilir bir çok belirti oluyor hamile oldugun kesinleşmöeden önce
ayrıca sık idrara çıkma,devamlı halsizlik,uyku hali de oluyor belirtilerde
birde göbekten aşagı dogru kahverengimsi bir koyuluk
öncelikle selamın aleyküm bir kaç sorum olcak sizlere 1 yılık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum 28 günden 28 güne regl olan birisiyim bu ay reglim 24 gün gecikmeyle oldu ve ilk defa gecikme yaşadım bugün doktor kontrolünden geçtim adetimin 4 . Günü olduğun için hormon testleri yapıldı test sonucumu sizlere de iletmek istedimErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Var tabikiii hayırlı olsunEki Görüntüle 3147391
Burda silik çizgi mi var yoksa psikolojim mi bozulduadetim bugün yarın normalde ama gelmedi
Benim ilk önce karnım ağrıdı onun ağrısı geçtikten sonra bacaklarım ağrıdı yatamiyodum geceleri midem falan da bulanıyor kasıklarım karnım sürekli ağrıyo adetim de 12gün gecikti yarın test yapıcam 7.günü yapmıştım ama negatif çıktıbu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.
Merhaba benimde sorum olucak yumurtlama günüm 15 elimdi o günü değerlendirdik birkaç saat sonra inanılmaz kaşık ve karın ağrısı oldu ve bir kaç damla kan peçeteye geldi sonra kahverengi ne döndü bugün ayın 19 ve hala ara ara kaşık karın ağrısı oluyor hatta bu sabah sol kaşığımın tutulmasıyla uyandım okadar ağrıdı ki masaj yaptım bir süre üç gündü bel ağrısı ve sürekli her an adet olacakmışım gibi ağrı var adetim ayın 31 bukadar erken belirti olabilirmi acabaBenim ilk önce karnım ağrıdı onun ağrısı geçtikten sonra bacaklarım ağrıdı yatamiyodum geceleri midem falan da bulanıyor kasıklarım karnım sürekli ağrıyo adetim de 12gün gecikti yarın test yapıcam 7.günü yapmıştım ama negatif çıktı
Bende aynılarını yaşıyorum şuan hala kasık ağrım ve bel ağrım varMerhaba benimde sorum olucak yumurtlama günüm 15 elimdi o günü değerlendirdik birkaç saat sonra inanılmaz kaşık ve karın ağrısı oldu ve bir kaç damla kan peçeteye geldi sonra kahverengi ne döndü bugün ayın 19 ve hala ara ara kaşık karın ağrısı oluyor hatta bu sabah sol kaşığımın tutulmasıyla uyandım okadar ağrıdı ki masaj yaptım bir süre üç gündü bel ağrısı ve sürekli her an adet olacakmışım gibi ağrı var adetim ayın 31 bukadar erken belirti olabilirmi acaba
Bulantı yada iştah iştahsızlık da var mıBende aynılarını yaşıyorum şuan hala kasık ağrım ve bel ağrım var
öncelikle selamın aleyküm bir kaç sorum olcak sizlere 1 yılık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum 28 günden 28 güne regl olan birisiyim bu ay reglim 24 gün gecikmeyle oldu ve ilk defa gecikme yaşadım bugün doktor kontrolünden geçtim adetimin 4 . Günü olduğun için hormon testleri yapıldı test sonucumu sizlere de iletmek istedimtamamen katılıyorum sana arkadaşım.ben bu ay ovulasyon günü falan hesaplamıycam.bu ayda böyle deneyim diyorum.ama eşime öğrettim ovulasyon hesaplamayıyerimseniben adetimin ne zaman başladığınıda biliyo.ovulasyon gününü hesaplamamda adet tarihi yaklaşınca naparım bilmem.tatlicadiarzu
Hayır ama çok uykusuyum bel ağrım çok var bazen az bazen çok oluyor ve yum gününden beri göğüs ağrısı ve katın kaşık ağrıdı geçmedi çok erken diyorum ama hiç olmadı bunlar daha önce bendeBulantı yada iştah iştahsızlık da var mı
Hmm inşaallah bekledigin sonucu alırsın canım çünkü dediğin şeyler belirtiye giriyorHayır ama çok uykusuyum bel ağrım çok var bazen az bazen çok oluyor ve yum gününden beri göğüs ağrısı ve katın kaşık ağrıdı geçmedi çok erken diyorum ama hiç olmadı bunlar daha önce bende
Ayyy inşlh ya rabbim isteyen herkese nasip etsin babada inşlhHmm inşaallah bekledigin sonucu alırsın canım çünkü dediğin şeyler belirtiye giriyor
Hmm inşaallah bekledigin sonucu alırsın canım çünkü dediğin şeyler belirtiye
birde tek seferde olurmu bilmiyorum eşimle bu ay sadece yumurtlama gününde iki kez ilişki oldu 16 şunda ne öncesi nede sonrası şehir dışında ve sanırım bu ay hiç gelemicek yani tek sefer olurmu bilmiyorumAyyy inşlh ya rabbim isteyen herkese nasip etsin babada inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?