Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

benimde bugün regl olmam gerekiyo dayanamayıp test yaptım erken gebelik testlerinden çok silik çıktı hamilelik olabilir mi ???

Testim olsa hiç affetmem her gün bi tek atarım valla

ay var gibi valla kuzu ama erken gebelik testi ise yanıltıcı olabiliyor ya kaç dk da çıkmıştı bu ve markası neydi

3 dk iyi bir süre, olma ihtimali kuvvetli elinde fazla varsa yarın sabah bir daha yap koyulaşmayı takip için. marka için çok olumlu konuşamıcam ama şöyle ki bekleyince benim gecen ay poztifi çıkardı silikti. Ama ben negatiftim. Herkeste böyle olacak diye bir şey yok seninki daha net ve daha erken çıkmış diye söylüyorum:)
Prodoctor markası ilk 3 dakikada içinde cikti

beklenen regl günümde erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı hamilelik olabilir mi ???
ilk kızımda öyle olmuştu aşırı silikti ve kızım oldu şimdide adetimin ilk gününde cok belirgin oldu 5 haftalık bir bebişim daha var :)) rabbim isteyen herkese versin

Buyrun benden de biraz oynanmış test

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-07-20-03-07-482_com.android.chrome.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 96
Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin bisey daha sorcam regl olmam gereken gün böyle düşük bir değer çıkması normal mi benim döngüleri. 27 gün sürüyor endişeliyim şimdi de ....
Hayırlı olsun inşallah canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…