Normalde çıkabilirdi ama bekleyin bakalım Gecikme olana kadarKızlar merhaba ben adetime 5 gün kala kan testi verdim 0.100 çıktı ama göğüslerim şişti aşırı uyku hali biraz da kasıklaırım da ağrı var sizce erken mi yaptırdım kam testini pozitif çıkarmı beklesem hiç başına gelen var mı
Bı test alıp bakın benceArkadaşlar aşırı stresliyim sorucak yakınlarına sormakdan çekindigim için son çare size sormaya geldim yardimci olurmusunuz adetime daha 6 gün var ama 1 haftadır hamilelik belirtilerim var göğüslerimde hassaiyet ve ağrı kasıklarımda ağrı ruh halimde değişiklik ve sık idrara çıkma var ayrıca bir kaç günde kabızlık oldu sizce hamilemiyimdir ama şöyle bsy var ilişkide sürekli ben üstteydim ve hemn kalkıp yikaniyordum ama ilk defa bu ay korunmasız girdik ilişkiye ve daha önce böyle belirtilerim fln olmuyordu lütfen biri akıl versin
Erken gebelik testleri regl döngüsünden 5 gün kadar önce yapılabiliyor ama tabi en doğrusu gecikmeden itibaren 3.-4. gün yapmak.Merhaba... Adet tarihimin başlangıcının 9.günü eşimle birlikte olduk ama faul yaptı eşim ve maalesef içime boşaldı. Bildiğim kadarıyla 12-13-14.günlerde yumurtlama oluyor ve sperm o zamana kadar rahimde canlı kalabiliyormuş. Ödüm kopuyor. Halsizlik,göğüslerde hassasiyet,hafif mide bulantısı ve baş dönmesi var. Psikolojik de olabilir gerçi...Ve özellikle hapşırınca kasıklarıma kramp giriyor. Adetime yakın oluyor bende ama böyle erken olmamıştı. Reglime 10 gün var normalde ama merak ediyorum. Erken gebelik testleri varmış. Ne kadar erken sonuç veriyor acaba? Deneyen var mı? Kan testi diyeceksiniz,hastane evime uzak. Oğlumla dışarı çıkmak da sıkıntılı biraz. Eşime belirtilerden vs bahsetmedim.
,
Benımde 9 gün kaldı adete ara ara sol kasıkta agrı var bugunde fokurdama gıbı gurultu gıbı bıse oldu sol kasıkta bırde sag goguste agrı var insallah olur bu ayBurun tıkanıklığı boğaz ağrısı da vardı
Benden küçüklerin 2ser evladı var. Allah bağışlasın. İçini karartma bende çok umutsuzluğa kapıldım çok ağladım her bebiş gördüğümde içim sızlardı. Ama dua etmekten hiç vazgeçmedim. En son çok sevdiğim bı yakınım beyin kanaması geçirdi ve sağlığın ne kadar kıymetli önemli olduğunu anladım defalarca halime şükrettim. Çok geçmeden Rabbim nasip etti bana da çok şükürAma zerre kadar umudum yok benımle aynı evlenenler hatta benden sonra evlenenler hamıle dün 3tane hamilelik haberı aldım onlar için cok sevındım ama içimde bi burkuldu bı aglayasım geldı
Valla cok dogru soyluyorsun ne olursa olsun şükür etmek lazımBenden küçüklerin 2ser evladı var. Allah bağışlasın. İçini karartma bende çok umutsuzluğa kapıldım çok ağladım her bebiş gördüğümde içim sızlardı. Ama dua etmekten hiç vazgeçmedim. En son çok sevdiğim bı yakınım beyin kanaması geçirdi ve sağlığın ne kadar kıymetli önemli olduğunu anladım defalarca halime şükrettim. Çok geçmeden Rabbim nasip etti bana da çok şükürhiç ummadığın anda en çok ihtiyacın olduğu zamanda Rabbim yalnız bırakmıyor kullarını. Olumsuz düşündükçe olumsuz oluyor herşey. Pes etme sakın
İnsallah saglıkla alırsın bebişini kucagına rabbim kucagımızı boş bırakmasınBenden küçüklerin 2ser evladı var. Allah bağışlasın. İçini karartma bende çok umutsuzluğa kapıldım çok ağladım her bebiş gördüğümde içim sızlardı. Ama dua etmekten hiç vazgeçmedim. En son çok sevdiğim bı yakınım beyin kanaması geçirdi ve sağlığın ne kadar kıymetli önemli olduğunu anladım defalarca halime şükrettim. Çok geçmeden Rabbim nasip etti bana da çok şükürhiç ummadığın anda en çok ihtiyacın olduğu zamanda Rabbim yalnız bırakmıyor kullarını. Olumsuz düşündükçe olumsuz oluyor herşey. Pes etme sakın
O akıntıdan bendede var ama cok degısık varla yok arası azar azar gelıyor benim 5 gün falan varBende aynı durumdayim ya kaç gündür kasiklarimda rahatsız edicek şekilde ağrı sürekli ara sıra gelen bel ağrısı şiddetli baş ağrısı reglime 4 gün felan var bide beyaz kremsi bı akıntı oluyor ara ara bunlar hamilelik belirtisi degilmi bilmiyorum
HAYIRLI olsun canım adetine kaç gün kala öğrendinKuzum ne gibi belirtilerin vardı
Benim de adete 9 gün varBenımde 9 gün kaldı adete ara ara sol kasıkta agrı var bugunde fokurdama gıbı gurultu gıbı bıse oldu sol kasıkta bırde sag goguste agrı var insallah olur bu ay
bir yıldır evliyim hemen çocuk istedik olmadı tam bir yıl dolunca öğrendim tesadüfen içini ferah tutAma zerre kadar umudum yok benımle aynı evlenenler hatta benden sonra evlenenler hamıle dün 3tane hamilelik haberı aldım onlar için cok sevındım ama içimde bi burkuldu bı aglayasım geldı
merhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
Test yaptımnız mı bende aynısı var kasık ağrısı bel ağrısı ve ayaklarım ağrıyorBenim de adete 9 gün varkasiklarim da ağrı acaba erken belirtiler arasın da bu ağrı olabilir mi cok mu erken hissetmemiz için acaba
İnanır 15 20 tane test verdi kuzenim kendisi almış zamanın da hepsinin tarihi 2020 de kalmışTest yaptımnız mı bende aynısı var kasık ağrısı bel ağrısı ve ayaklarım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?