Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Beinmde 5 ay bu ay deniyoruz regle iki gün kaldı test yaptım azonce tek çizgi

Merhabalar bende 10 ocakta çatlatma iğnesi oldum ilk günler hafif karın ağrılarım oldu ama en çok igneden sonra 7 ve 8 gün arttı ağrım şiddetli alt karın ağrısı bel ağrısı ve karında şişlik benzer durumlar yaşadıniz mı acaba şuan da adet olacakmış gibi ağrılarım var ilk ignem çok fazla bilgim yok bu konuda tecrübesi olanlar dönüş yaparsa çok sevinirim.

Merhabalar benim de bu ay adet bir hafta öncesinden geldi hep düzenli idi ama her zamankinden kısa sürdü uzun süre göğüs şişkinliği yaşadım şuan yok kanama bittikten sonra da karın şişkinliği ve sertliği yaşıyorum çok rahatsız ediyor hafif midem bulanıyor ilk defa böyle şeyler yaşadığım için şüphelendim normal adet günüm bugündü pazartesi inşallah kan vereceğim Rabbim anneliği isteyen her kadına nasip etsin

Merhabalar,
Benim boğazımda ve yemek borumda yanma oluyordu.
Yediklerim ağzımda gibi .
Bir de sırt ağrısı belirgin şekilde var..

Merhaba, regli belirtileri her ay yaşadıklarınız mıydı hissettikleriniz benim regliden 10 gün önce aşırı derece göğsüm ağrırı belim ağrırı yine aynısı oldu gene olmadı diye düşünüyorum …

Yok başka belirtilerde oluyor..
Bende hazımsızlık mide yanması hafif bulantı ve boğazda acı tat oldu. Bir de yorgunluk uyku hali

Kızlar benimde 8 gün gecikti 3 gün test yaptım negatif çıktı ama doktor 1 hafta sonra tekrar ver ddi belim çok ağrıyordu adet olacakmış gibi bugün geçti göğüs ağrısı başladı tansiyonum 9 5 e düşmüş sürekli başım dönüyor böyle belirtiler yaşayan oldumu

Şimdiye çıkması lazımdı idrarda gebe iseniz

Merhaba, regli olmadan önce yaşadıklarınızla gebe kalanlar aynı şeyi
Yaşadınız mı yoksa farklı mıydı

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba canım ben de hamile olduğumu yeni öğrendim. İlk defa bu ay korunmamaya karar verdik ilişkiden bir hafta kadar sonra sol kasık ağrılarım, göğüs ucu hassasiyeti bol akıntı ve en sonunda da mide ekşimesi yaşadım. Dün de açık pembe bir kanamam geldi yerleşme kanamasıymış adetim tam 4 gün geçti çok düzenli geçiririm adet döngülerimi. BT hcg testi yaptırdığımda ( adet günü) sonuç 18 çıktı. Bir kaç güne tekrar gidicem kan vericem bakalım.

Merhaba kızlar adetime 6 gün var, kasık ağrısı çok artmıştı evde duran bir erken gebelik testi vardı onu deniyeyim dedim ve fotoğrafta çok az belli solda bir çizgi oluştu. 10 dakika içinde, ama fark ettim ki testin tarihi 3 ay geçmiş? Başka yerlerde yalancı pozitif çıkmazidı tarihi geçmiş olsa bile diye okudum ama ne düşünüyorsunuz? Var mı deneyimleyen böyle bi şey? Yarın sabah tekrarlayacağım ama aşırı kafama takıldııııı

Benim de ocak ayı reglm 9 gün erken geldi normalde 28-29 dur adet döndüm ocak ayında 9 gün erken geldi 21 gün üzerinde geldi yani şubata geldik program 3 gün gecikme gösteriyo test yapmaya korkuyorum aşırı bel ağrım var ayakta duramıyorum çabuk yoruluyom bide 4-5 gündür regl sancısı gibi kramplar gidiyo karnıma bide beyaz akıntım var bide şişlik gaz varmış hissi var alt karnıma bastırınca ağrıyor acaba hamile miyim of

Selam arkadaşlar 19 Aralıkta kahverengi şeklimde 2-3 günlük bi adet geçirdim adet mi onu da bilmiyorum şu an 5 Şubat ben hala adet olmadım 24 ocakta test yaptım evde negatif çıktı sizce hamile miyim hiç bir belirti yok sadece ara ara adet olacakmışım gibi bi sancım oluyor

Arkadaşlar merhaba 1 yıllık evliyim normalde adet olmam gerekirken kahverengi pıhtılar gelmeye başladı ve 3 gündür böyle devam ediyor göğüs ağrısı ve az da olsa kasık ağrım var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Merhaba ,
Eczaneden alacağınız kaset test ile test yaparsanız ve silik çizgi görürseniz kan tahlili ile takip etmenizi öneririm.

merhabalar 6 aylık evliyim 3 ay yasmin hapı ile korundum. bu denememizin 3. ayı ve ovulasyon dönemim bittikten sonra uzayan şeffaf akıntım devam ediyor düzenli adet görüyorum ovulasyon dönemi dışında hiç öyle akıntım devam etmezdi. bu hamilelik belirtisi midir. Bat 4 mart ama meraktan çatlıyorum. Hamile olup bu belirtiyi farkedenler var ise lütfennn cevap vermemezlik yapmayın...<3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…