Evet folik asit kullanıyorum adetlerimde düzenli sadece bu ay 15 gün soğan kürü uyguladım adetim beklenenden 10 gün önce geldi yani soğan kürünün bittiği günFolik asit ve d vitamini kullanıyomusun
Hangi ilacı verdi acaba. Bende folik asit kullanıyorum daE
Evet folik asit kullanıyorum adetlerimde düzenli sadece bu ay 15 gün soğan kürü uyguladım adetim beklenenden 10 gün önce geldi yani soğan kürünün bittiği gün
Ben de de aynı belirtiler var ya adetime 5 gün var ben de 7 aylık evliyim çocuk istiyoruz fakat olmuyor hastaneye gittim klomen verdi yumurtan çatlamış dedi geçen hafta ilişki önerdi iki gün bakalım çok heyecanlıyım Allah isteyen herkese nasip etsinMerhaba arkadaslar. 3 veya 4 gundur ara ara kasiklarimda sancı hissediyorum, az once bicak saplanmasi gibiydi ve bununla birlikte yine 3 4 gundur inanilmaz susuyorum normalde hic su içemeyen gunde zorla 1 2 bardak icen insanimdir oturdugum yerde koşuya cikmis gibi susayip 2 3 litre su icer oldum. Reglim cok duzenli olmadigi icin tam bilemiyorum ama bi hafta belki 10 gun var henuz. Bu kadar erken gebelik belirtisi yasiyor olmam mümkün mü, yoksa ona yormak icin zorluyor muyum??
Bana da biri yardımcı olabilir mi ya adetime 1 gün var ve karnım çok kötü ağrıyor dünden beri göğüslerim çok hasaslasmis yaaErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Şuan bende öyleyim umarım geneyimdirErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Bnde sizin gibi şeyler yasıyorum. 3,5 yıldır bebek bekliyoruz bu ay belirtilerim var ama emin değilim. Yaklaşık 1,2 haftadır kasıklarm ve yumurtalıklarm sağlı sollu ağrıyor kasılıyor. Ve bunun yanında göğüs hassasiyeti de var dokunamıyorum bile sızlıyor. Arada Bi belim ağrıyor hafif hafif oda. Adetime 10 gün falan var daha sizce gebelik belirtisi miSol kasıkta bıçak saplanması gibi ağrı
Hereket ederken birden nefes nefese kalma
Göğüs ucu hassasiyeti sonrası test yaptım ve çok şükür hamileyim
Bnde sizin gibi şeyler yasıyorum. 3,5 yıldır bebek bekliyoruz bu ay belirtilerim var ama emin değilim. Yaklaşık 1,2 haftadır kasıklarm ve yumurtalıklarm sağlı sollu ağrıyor kasılıyor. Ve bunun yanında göğüs hassasiyeti de var dokunamıyorum bile sızlıyor. Arada Bi belim ağrıyor hafif hafif oda. Adetime 10 gün falan var daha sizce gebelik belirtisi mi
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun :) ne gibi belirtiler yaşadınız acaba? Göğüs hassasiyeti demişsiniz şişme ve sertleşme de oldu mu? Benim de regl gecikti ama 25. Gün idrar testim negatif çıktı o yüzden ihtimal vermiyorum.Adetim 2 gün gecikti çok düşünmek istemiyorum ama inşallah hamileyimdir kan vermemek için zor tutuyorum kendimi :) pek bi belirti yok ama kasıklarıma bıçak saplanması gibi kasılmalar oluyor o kadar birde hafif göğüs hassasiyeti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?