Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaşlar adetim 6 gün gecikti bir haftadır geçmeyen bel ağrım ara ara gelen tek taraflı sağ sol kasık ağrılarım hafta başında aşırı beyaz renkli akıntım vardı göğüslerimde son 2 gündür dolgunluk var ve sabahtan beri sık idrara çıkıyorum . 30 kasımda beta baktırmıştım negatifti. Şuan baktırdığım günden itibaren 17 gün geçti kafam çok karışık test yapmaya korkuyorum sizce ne olabilir böyle vücudumu da sıcak hissediyorum ateşlenmiş gibi

Canım adetine daha varmış peki byle belirtiler adet olmayı beklediğin zamnlarda oluyor mu. Kendini bilirsin farklı bir drum seziyor musn
yok ilk defA BU AY OLDU bende ondan şüphelendim yumurtlama günüm bitince adetime bır hafta kalana kadar agrım olmazdı hiç gögüslerim şişti agrı baslayınca bende cok sasrdım

Inşallah kuzum bunlar gebelik belirtisi ama tine de seni umutlandıran istemiye ama kan testinden Snra haberlerini bekliyorum

yok ilk defA BU AY OLDU bende ondan şüphelendim yumurtlama günüm bitince adetime bır hafta kalana kadar agrım olmazdı hiç gögüslerim şişti agrı baslayınca bende cok sasrdım
Ayyy hafi hayrlisi Inşallah bebiş vardır yani. Ama sen yine de kan vermeyi ihmal etme Cnkü gebelik testlerine de belli olmuyor açıkçası

Ayyy hafi hayrlisi Inşallah bebiş vardır yani. Ama sen yine de kan vermeyi ihmal etme Cnkü gebelik testlerine de belli olmuyor açıkçası
gebeliğide denedim de geçen hafta negatf cıktı sonra erken olma ıhtımalını dusndum şimdi de ovulasyonla gebelik oğrenılebiliyormus sanırım elımde son bır tane kalmıstı onu denedım oda ıkıncı cızgı kalın bırazcık sılık cıktıı

Fotoğrafı varsa atsana bi bakalım

gögüs agrısı bende de var yumurtlama zamanım bıtınce ertesı gün şiştiler agrı yapmaya basladı adete uc gun var hala aynı sıslıkde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…