yok ilk defA BU AY OLDU bende ondan şüphelendim yumurtlama günüm bitince adetime bır hafta kalana kadar agrım olmazdı hiç gögüslerim şişti agrı baslayınca bende cok sasrdımCanım adetine daha varmış peki byle belirtiler adet olmayı beklediğin zamnlarda oluyor mu. Kendini bilirsin farklı bir drum seziyor musn
Inşallah kuzum bunlar gebelik belirtisi ama tine de seni umutlandıran istemiye ama kan testinden Snra haberlerini bekliyorumfarklı bir durum hatta durumlar oldu işte ondan şüphelendim göğüslerim ilk defa 13 kala ağrımaya başladı, her zaman kokusuna aşık olduğum kullandığım cif ilk kez acı acı çamaşır suyu gibi koktu normal kokusunu alamadım 4 gün falan kullanmadım dün kokladım yine normaldi. ayaklarım asla ısınmadı 2 hafta boyunca sonra ara ara hafif bulantım oldu . 11 gün kala kasık ağrılarım olmaya başladı ki hala daha devam ediyor bu ağrılar eğilince batma falan oluyor yada çok gerilince keskin bir acı giriyor resmen. bide sürekli uyuyorum uyku hali var halsizim 1 haftadır evimi temizlemiyorum resmen pis pis oturuyorum evde öyle. bide çok nefes darlığı yaşıyorum bazen soluk soluğa nefes aldığımı fark ediyorum en ufak bşeyde çok yoruluyorum. sarı akıntım olurdu regl öncesinde şefaf akıntıya döndü hala şeffaf sümüksü akıntı geliyor. bacaklarım ağrıyor çok . sırtım kalçam falan sivilcelendi. bilmiyorum ya çok şey var alsında ama anlamıyorum işte.
Ayyy hafi hayrlisi Inşallah bebiş vardır yani. Ama sen yine de kan vermeyi ihmal etme Cnkü gebelik testlerine de belli olmuyor açıkçasıyok ilk defA BU AY OLDU bende ondan şüphelendim yumurtlama günüm bitince adetime bır hafta kalana kadar agrım olmazdı hiç gögüslerim şişti agrı baslayınca bende cok sasrdım
gebeliğide denedim de geçen hafta negatf cıktı sonra erken olma ıhtımalını dusndumAyyy hafi hayrlisi Inşallah bebiş vardır yani. Ama sen yine de kan vermeyi ihmal etme Cnkü gebelik testlerine de belli olmuyor açıkçası
Fotoğrafı varsa atsana bi bakalımgebeliğide denedim de geçen hafta negatf cıktı sonra erken olma ıhtımalını dusndumşimdi de ovulasyonla gebelik oğrenılebiliyormus sanırım elımde son bır tane kalmıstı onu denedım oda ıkıncı cızgı kalın bırazcık sılık cıktıı
Fotoğrafı varsa atsana bi bakalım
Aynısı bendede var deli gibi su içiyorum anlamadom gitti böyle suyun tadı cok güzel geliyorhe bide çok aşırı tuvalete çıkıyorum suda içesim geliyor böyle kana kana içiyorum her su içmemde.
başka bir belirtiniz var mıAynısı bendede var deli gibi su içiyorum anlamadom gitti böyle suyun tadı cok güzel geliyor
Bat bugün :/ hala gelmedi..
Gögüslerim çok şişti ve aşırı ağrı varbaşka bir belirtiniz var mı
gögüs agrısı bende de var yumurtlama zamanım bıtınce ertesı gün şiştiler agrı yapmaya basladı adete uc gun var hala aynı sıslıkdeGögüslerim çok şişti ve aşırı ağrı var
Ve birde ben sürekli mantar enfeksiyonu olurum adet zamanı geçer şuan yine öyleyim
Bilmiyorum hala olmadım adet
Bir iki gün olmazsam erken gebelik testi yapıcam
silik çizgi = gebelik demek hayırlı olslun kardeş
gögüs agrısı bende de var yumurtlama zamanım bıtınce ertesı gün şiştiler agrı yapmaya basladı adete uc gun var hala aynı sıslıkde
Ilişkiden kaç gün sonra test yapılmalı en erken mesela
o attıgım ovulasyon testi :) bi yerde gördüm boyle koyu oluncada ilk belirti olarak gösteriyormus kendınısilik çizgi = gebelik demek hayırlı olslun kardeş
peki bir belirtiniz var mı yada ilk defamı oldu sizde de bu ayahahah benmdme 3 gün var ama benm test negatif çıktı dün yaptım
peki bir belirtiniz var mı yada ilk defamı oldu sizde de bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?