• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

geçen ay bende öyle oldum regl den 3 gün önce titreme kasık ağrısı olldu sonra regl oldum sonrada yumurtlamadan bi kaç gün sonra regl e 13 gün kala kasık ağrısı başladı tekrar göğüs ağrısı başladı daha bugün geçti kasık ağrısı, göğüs hala devam öldürrüyor beni uçları koltuk altı kısımlarım falan. 5 gün kaldı bakalım şimdi regl me bugünde bacağıma alt baldırıma kramp giriyor gibi oluyor sabahtan beri . vücut kendini hazırlıyor gebeliğe işte o yüzzden oluyor böyle.
Inşallah seninde güzel haberlerini alırız canım ben Bugn gittim doktora adet düzenim değişmiş 😊

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
İlk ve en erken belirtisi göğüslerin dolu ve agrılı olur ben hastane gittim kan verdim hamile degil sin dediler ama ben hissetmiştim 1 hafta sonra yine gittim hamileyim

Kızlar bende üstüne görme yaşıyorum sanırım 15 gündür göğüs hassasiyeti bel ve kasık ağrısı Niğde yanması özellikle gece oluyor ve sürekli uyku hali yaşıyorum adetime 5 gün var ama az önce akıntıyla birlikte soluk pembe akıntım oldu üstüne görme olabilir mi düzenli adet görüyorum normalde 1 gün şaşmaz

Kızlar bende üstüne görme yaşıyorum sanırım 15 gündür göğüs hassasiyeti bel ve kasık ağrısı Niğde yanması özellikle gece oluyor ve sürekli uyku hali yaşıyorum adetime 5 gün var ama az önce akıntıyla birlikte soluk pembe akıntım oldu üstüne görme olabilir mi düzenli adet görüyorum normalde 1 gün şaşmaz
O üstüne görme değil implantasyon kanaması sanırım bebek yerleşiyor olabilir kanama devam etmezse git kan testi yaptır mutlaka

İlk ve en erken belirtisi göğüslerin dolu ve agrılı olur ben hastane gittim kan verdim hamile degil sin dediler ama ben hissetmiştim 1 hafta sonra yine gittim hamileyim

Ne kadar süre önce başladı? Benm regl me 13 gün kala başladı ve hala ağrılı acılı uçları ara ara acıyor. Özellikle sabah kalktığımda inanılmaz acıyor lar

Dün akşam yaptım negatif çıktı sabah yap demişti eczacı ama dayanamadım çıkarsa çıkar zaten diye düşündüm saldım şuan olduysa oldu 😂
Bende öyle yapmıştım sabah yap demişti eczacı dayanamayıp ben gidince yapmıştım. Belirtiler oluncada indan bir an önce öğrenmek istiyor bekleyemiyor 😊

Bende öyle yapmıştım sabah yap demişti eczacı dayanamayıp ben gidince yapmıştım. Belirtiler oluncada indan bir an önce öğrenmek istiyor bekleyemiyor 😊

Evet çünkü sinirim bozuldu artık göğüs ağrım bir gram geçmedi hala kasık ağrım var akşam 1 de yattım sabah 8 de kalktım eşim ile giderken sonra yeniden uyudum 12 de kalktım. İnanılmaz uyuyorum bugün bide sıcak baslamar başladı ateş ölçün diyorlar 35 çıkıyordu bazen 36.4 çıkıyor. Bilmiyorum delircem valla salmak lazım böyle regl öncesi tuttu mu acaba diye düşünmemek lazım bu stresten olmaz zaten çocuk mocuk 😂

hamile olduğumu bir hafta önce pazartesi günü öğrendim bat 8 aralıktı dı 9 aralıkta kan değerim 90 çıktı cuma günü 578 çıktı ama sol bacağıma ara ara ağrı giriyo ve sol kasığım ağrıyo şiddetli değil ara ara oluyo özellikle yatarken ağrılarım daha çok artıyo sol bacağıma kramp giriyo neden olabilir bilginiz varmı

hamile olduğumu bir hafta önce pazartesi günü öğrendim bat 8 aralıktı dı 9 aralıkta kan değerim 90 çıktı cuma günü 578 çıktı ama sol bacağıma ara ara ağrı giriyo ve sol kasığım ağrıyo şiddetli değil ara ara oluyo özellikle yatarken ağrılarım daha çok artıyo sol bacağıma kramp giriyo neden olabilir bilginiz varmı
Canım bebek gelişiyor. Yerleşme esnasında bunlar olabilir ama tabiki dikkat et dinlemene özen göster. Zamanla azalır.

Evet çünkü sinirim bozuldu artık göğüs ağrım bir gram geçmedi hala kasık ağrım var akşam 1 de yattım sabah 8 de kalktım eşim ile giderken sonra yeniden uyudum 12 de kalktım. İnanılmaz uyuyorum bugün bide sıcak baslamar başladı ateş ölçün diyorlar 35 çıkıyordu bazen 36.4 çıkıyor. Bilmiyorum delircem valla salmak lazım böyle regl öncesi tuttu mu acaba diye düşünmemek lazım bu stresten olmaz zaten çocuk mocuk 😂
Aynen benm 4 yaşında bi kzım var. Onda da byle tam 1 sene uğraştım oldu ol ak oldu olcak derken. En son artk ümidimi kesince gebelik testinde öğrenmiştim 😊 stres dha çok etkiliyor

Aynen benm 4 yaşında bi kzım var. Onda da byle tam 1 sene uğraştım oldu ol ak oldu olcak derken. En son artk ümidimi kesince gebelik testinde öğrenmiştim 😊 stres dha çok etkiliyor

valla psikolojik etkileniyoruz heralde ayaklarını ısıtmayan ellerini ısıtamayan ben şimdide 3 kaldı reglme ellerim ayaklarım terliyor resmen

arkadaslar merhaba sizlere birsey danısmal istiyorum belkı basına gelen vardır yumurtlama gününün ertesi günü gögüslerimde şişkinlik agrı başladı kasıklarımda ara ara batma oluyor adetimes bes gün var yaklasık uc gun once belkı cıkar dıe test yaptım ama tek çizgi cıktı suan gögüslerim hala aynı sıslıkde ama agrım az hassasiyet seklınde var agız kurulugumda var içimde niyeyse kıpır kıpır uzun oldu artık ksura bakmayın :Dvarmı basına gelen bigi sahibi olan acaba

arkadaslar merhaba sizlere birsey danısmal istiyorum belkı basına gelen vardır yumurtlama gününün ertesi günü gögüslerimde şişkinlik agrı başladı kasıklarımda ara ara batma oluyor adetimes bes gün var yaklasık uc gun once belkı cıkar dıe test yaptım ama tek çizgi cıktı suan gögüslerim hala aynı sıslıkde ama agrım az hassasiyet seklınde var agız kurulugumda var içimde niyeyse kıpır kıpır uzun oldu artık ksura bakmayın :Dvarmı basına gelen bigi sahibi olan acaba
Canım adetine daha varmış peki byle belirtiler adet olmayı beklediğin zamnlarda oluyor mu. Kendini bilirsin farklı bir drum seziyor musn 😊

farklı bir durum hatta durumlar oldu işte ondan şüphelendim göğüslerim ilk defa 13 kala ağrımaya başladı, her zaman kokusuna aşık olduğum kullandığım cif ilk kez acı acı çamaşır suyu gibi koktu normal kokusunu alamadım 4 gün falan kullanmadım dün kokladım yine normaldi. ayaklarım asla ısınmadı 2 hafta boyunca sonra ara ara hafif bulantım oldu . 11 gün kala kasık ağrılarım olmaya başladı ki hala daha devam ediyor bu ağrılar eğilince batma falan oluyor yada çok gerilince keskin bir acı giriyor resmen. bide sürekli uyuyorum uyku hali var halsizim 1 haftadır evimi temizlemiyorum resmen pis pis oturuyorum evde öyle. bide çok nefes darlığı yaşıyorum bazen soluk soluğa nefes aldığımı fark ediyorum en ufak bşeyde çok yoruluyorum. sarı akıntım olurdu regl öncesinde şefaf akıntıya döndü hala şeffaf sümüksü akıntı geliyor. bacaklarım ağrıyor çok . sırtım kalçam falan sivilcelendi. bilmiyorum ya çok şey var alsında ama anlamıyorum işte.

he bide çok aşırı tuvalete çıkıyorum suda içesim geliyor böyle kana kana içiyorum her su içmemde.

Back
X