Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canım çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ahh benim her zamna soğuk ayaklarım ondan anlayamıyorum çok her ay regl belirtileri gebelik belirtisi gibi yoğun mide bulantısı a varana kadar bakalım görücez bu ay. 1 aydır folik asit te kullanıyorm

Arkadaslar ben henuz hamile sayilir miyim (insallah oyleyimdir, oyleymis gibi hissediyorum) bilemiyorum ama en erken gebelik belirtilerimi bat a iki gun kala hissettim. Asagida siraliyorum yasadigim belirtileri:
Meme uclarim sert ve duyarli
Cok asiri gazim var
Bat gunu ve 1-2 gun sonrasi cok hafif atesim vardi ama hasta hissetmiyordum
Vajinal akintim su kivami gibi, yani daha cok ovulasyon doneminde olan akintiya benziyor.
Oyle pek agrim falan yok, adet donemlerinde daha cok agrim olurdu.

Bir cok kadinin yerlesme kanamasi olmus lekelenme seklinde. Ben de o da olmadi

Herkes lekelenme yaşamıyor zaten sıkıntı yapma iki gün geçsin bence kan testi yaptır

Kızlar ben bugün ciddi göğüs ağrısıyla uyandım daha doğrusu acısıyla uçlarını sanki penseyle sıkıştırıyorlar o kadar acıyor koltuk altına doğru olan tarafı inanılmaz ağrıyor damarlanmalarda var regl 5 gün kaldı, bide bugn kokulara daha hassas olduğumu fark ettim.

Belirtiler gebeliği gösteriyor özellikle göğüs ucu acıması , inşallah hamilesindir

Ya çoğu insan hamile olduktan sonra adet olmaya devam ediyor Bi ay boyunca herşey olabilir.. Kan testi yaptırın içiniz rahat etsin

Ya çoğu insan hamile olduktan sonra adet olmaya devam ediyor Bi ay boyunca herşey olabilir.. Kan testi yaptırın içiniz rahat etsin
AÇıkcası Adet oldum diye kan testide yaptırmak istemedim. Ama karnımdaki şişlik belimdeki ağrı hala devam ediyor. Normalde adetten bi kaç gün önce göğüslerim ağrımaya belim ağrımaya başlar ama adet olunca geçer bu sefer geçmedi. Bide üstüne 3 gündür baş ağrısı çekiyorum. İnanın hiç bi bilgim yok yani randevu aldım doktoruma gitmeyi bekliyorm

geçen ay bende öyle oldum regl den 3 gün önce titreme kasık ağrısı olldu sonra regl oldum sonrada yumurtlamadan bi kaç gün sonra regl e 13 gün kala kasık ağrısı başladı tekrar göğüs ağrısı başladı daha bugün geçti kasık ağrısı, göğüs hala devam öldürrüyor beni uçları koltuk altı kısımlarım falan. 5 gün kaldı bakalım şimdi regl me bugünde bacağıma alt baldırıma kramp giriyor gibi oluyor sabahtan beri . vücut kendini hazırlıyor gebeliğe işte o yüzzden oluyor böyle.

Canim ben birşeyler gördüm inşallah vardırBende 6gün kala öğleden sonra yaptım silik çizgi çıktı 5dakikaya.Bat günü tekrar yapıcam bakalım.İnsallah ikimizde de vardır gebelik
Arkadaslar bir konuda yardim almak istiyorum sizden yardimci olursaniz cok sevinirim forumu henuz saglikli kullanamiyorum ...az once actim 19 aylik evliyim gezmedigim doktor kalmadi esimde bende bir sikinti yok sol yumurtaligimda 2 cm cikolata kisti harici rahim filmi klomen catlatma ignesi hormon testi troit yumurta rezervi hepsine bakildi hamile kalamiyorum cuma gunu yine adet oldum ama 2 gunluk mide bulantim halsizligim surekli acmisim gibi kaziniyor cok rahatsiz oluyorum sizce hamile olabilirmiyim lutfen donus saglarmisiniz bana

KUzum bence test yap aklında kalacağına

psikolojk olarak belirtilerden çok etkileniyoruz bu bir gerçek kafan rahat olmazsa çocuk sahibi olamıyorsun bir an bile acaba olur mu tutar mı diye düşünmemen lazım. bide ilişkiden sonra 2 saat yat bekle gün aşırı ilşki kurmaya çalış ama bunu çocuk için yapma arkadaşım eşini sevdiğin için yap. sabır et inşallahh en yakın zamanda bebişini alırsın kucağına :)))

Kızlar ben dayanamadım 4 gün kala hemde bu saate tok karnına test yaptım tabikide negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…