Canım çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim. Ne demek asla yanlış anlamam. Aslında kür veya çay değil de yeme düzenimi değiştirdim. Doktorumun önerisi üzerine paketli bisküvidir çikolatadır, kısacası hiçbir hazır gıdayı yemedim. Ekmeğimi bile evde yaptım. Doktora göre dışardan aldığımız tüm gıdalar hormon değerlerimizle oynuyor. Sanırım doğru bir yol izlemişim :)
Arkadaslar ben henuz hamile sayilir miyim (insallah oyleyimdir, oyleymis gibi hissediyorum) bilemiyorum ama en erken gebelik belirtilerimi bat a iki gun kala hissettim. Asagida siraliyorum yasadigim belirtileri:
Meme uclarim sert ve duyarli
Cok asiri gazim var
Bat gunu ve 1-2 gun sonrasi cok hafif atesim vardi ama hasta hissetmiyordum
Vajinal akintim su kivami gibi, yani daha cok ovulasyon doneminde olan akintiya benziyor.
Oyle pek agrim falan yok, adet donemlerinde daha cok agrim olurdu.
Bir cok kadinin yerlesme kanamasi olmus lekelenme seklinde. Ben de o da olmadi
Belirtiler gebeliği gösteriyor özellikle göğüs ucu acıması , inşallah hamilesindirKızlar ben bugün ciddi göğüs ağrısıyla uyandım daha doğrusu acısıyla uçlarını sanki penseyle sıkıştırıyorlar o kadar acıyor koltuk altına doğru olan tarafı inanılmaz ağrıyor damarlanmalarda var regl 5 gün kaldı, bide bugn kokulara daha hassas olduğumu fark ettim.
Ayy inşallah hepimiz hepimiz hamiş olalımBelirtiler gebeliği gösteriyor özellikle göğüs ucu acıması , inşallah hamilesindir ☺
İnşallah inşallahhAyy inşallah hepimiz hepimiz hamiş olalım
Ya çoğu insan hamile olduktan sonra adet olmaya devam ediyor Bi ay boyunca herşey olabilir.. Kan testi yaptırın içiniz rahat etsinArkadaşlar buraya yeni üye oldum. Paylaşımlarınızı çok seviyorum. Bana baya yardımcı oldunuz diye bilirim. Öncelikle birşey sormak istiyorm benm Sat.31 ekimdi en son ve adetim 13 gün gecikti. 4 gün adet olurum bu sefer 2 gün oldum ve kesildim. Ben adet olduğuma eminim. Üstüne görme felan değil. Ama karnında şişlik sol kaşık tarafımda bazen kramplarım oluyor. Adet olup sonradan hamile kaldığını öğrenenizin var mı acaba. İlk defa byle birşey yaşıyorm
AÇıkcası Adet oldum diye kan testide yaptırmak istemedim. Ama karnımdaki şişlik belimdeki ağrı hala devam ediyor. Normalde adetten bi kaç gün önce göğüslerim ağrımaya belim ağrımaya başlar ama adet olunca geçer bu sefer geçmedi. Bide üstüne 3 gündür baş ağrısı çekiyorum. İnanın hiç bi bilgim yok yani randevu aldım doktoruma gitmeyi bekliyormYa çoğu insan hamile olduktan sonra adet olmaya devam ediyor Bi ay boyunca herşey olabilir.. Kan testi yaptırın içiniz rahat etsin
AÇıkcası Adet oldum diye kan testide yaptırmak istemedim. Ama karnımdaki şişlik belimdeki ağrı hala devam ediyor. Normalde adetten bi kaç gün önce göğüslerim ağrımaya belim ağrımaya başlar ama adet olunca geçer bu sefer geçmedi. Bide üstüne 3 gündür baş ağrısı çekiyorum. İnanın hiç bi bilgim yok yani randevu aldım doktoruma gitmeyi bekliyorm
Arkadaslar bir konuda yardim almak istiyorum sizden yardimci olursaniz cok sevinirim forumu henuz saglikli kullanamiyorum ...az once actim 19 aylik evliyim gezmedigim doktor kalmadi esimde bende bir sikinti yok sol yumurtaligimda 2 cm cikolata kisti harici rahim filmi klomen catlatma ignesi hormon testi troit yumurta rezervi hepsine bakildi hamile kalamiyorumCanim ben birşeyler gördüm inşallah vardırBende 6gün kala öğleden sonra yaptım silik çizgi çıktı 5dakikaya.Bat günü tekrar yapıcam bakalım.İnsallah ikimizde de vardır gebelik
KUzum bence test yap aklında kalacağınaArkadaslar bir konuda yardim almak istiyorum sizden yardimci olursaniz cok sevinirim forumu henuz saglikli kullanamiyorum ...az once actim 19 aylik evliyim gezmedigim doktor kalmadi esimde bende bir sikinti yok sol yumurtaligimda 2 cm cikolata kisti harici rahim filmi klomen catlatma ignesi hormon testi troit yumurta rezervi hepsine bakildi hamile kalamiyorumcuma gunu yine adet oldum ama 2 gunluk mide bulantim halsizligim surekli acmisim gibi kaziniyor cok rahatsiz oluyorum sizce hamile olabilirmiyim lutfen donus saglarmisiniz bana
Onada korkar oldum ama aksam yapicam esimi bekliyorum hala gelmediKUzum bence test yap aklında kalacağına
Yapınca sonucu yaz canımOnada korkar oldum ama aksam yapicam esimi bekliyorum hala gelmedi
Tabiki yazarim tesekkur ederim ilgin icinYapınca sonucu yaz canım ☺ Hepimiz öyleyiz vallahi negatif göreceğiz diye
Arkadaslar bir konuda yardim almak istiyorum sizden yardimci olursaniz cok sevinirim forumu henuz saglikli kullanamiyorum ...az once actim 19 aylik evliyim gezmedigim doktor kalmadi esimde bende bir sikinti yok sol yumurtaligimda 2 cm cikolata kisti harici rahim filmi klomen catlatma ignesi hormon testi troit yumurta rezervi hepsine bakildi hamile kalamiyorumcuma gunu yine adet oldum ama 2 gunluk mide bulantim halsizligim surekli acmisim gibi kaziniyor cok rahatsiz oluyorum sizce hamile olabilirmiyim lutfen donus saglarmisiniz bana
Rica ederin canım hepimiz bitbirimize destek olmak içim buradayızTabiki yazarim tesekkur ederim ilgin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?