• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canim bende oyle oldum aha adet oldum dedim gttim baktim yogurt kesigi gibi akinti gelmis beyaz renkteydi sonra test yapim hele dedim yaptim pozitif cıktı, darisida sana umarim vardir bebiş bugun olmazsan test yap canim☺️
Aslında dün olmam gerekiyordu olmadim adet ağrısı gibi ağrı var normal mi çok deil

Eklentiler

• 20191207_174707.webp
    20191207_174707.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 142
Merhaba arkadaşlar benim adetlerin hep 3 gün erkenden oluyordu bu ay adetin 2 gün gecikti önce gelin ağrıdı adet günümde bugünde bacağım ağrıyı hamilelik olabilirmi

Nolur kızlar yorum yaparmisiniz

Senin testin bozuk olabilir canim. Başka test daha yap istersen. Dediğin belirtilerin aynısı bende de var. Adetim 6 gün gecikti. Benimde testte negatif kan verdim. Doktor daha erken dedi idrarda çıkması için. Istersen pazartesi git bir kaç tahlili ver.

Senin testin bozuk olabilir canim. Başka test daha yap istersen. Dediğin belirtilerin aynısı bende de var. Adetim 6 gün gecikti. Benimde testte negatif kan verdim. Doktor daha erken dedi idrarda çıkması için. Istersen pazartesi git bir kaç tahlili ver.
Dimi canım pazartesi kan vericem sende vercen mi pazartesi

Merhaba arkadaşlar benim adetlerin hep 3 gün erkenden oluyordu bu ay adetin 2 gün gecikti önce gelin ağrıdı adet günümde bugünde bacağım ağrıyı hamilelik olabilirmi

Back
X